Ziua Logo
  13:29, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-19
Johann1999 (, IP: 217.227.148...)
2006-09-19 02:56
Nu mamaie! :-)

Oriana
2006-09-19 01:20:23
Se ard steagurile Germaniei prin pietzele lor si nu vad un singur indignat !
Tu, care mananci paine germana, nu te doare nicaieri ca nalucile instigate de batuti in cap, ard steagurile natiunii care-ti umple strachina ??? "

Nu fa capuzzino, EU imi umplu strachina nu beleaua asta de sotietate prefacuta si imputica, care cica n-are bani sa dea unui copilas la gradinita si cere sute de mii in donatii sa opereze cazuri extreme de oameni nevoiasi.
Dar sa arunce cu sutele de milioane in Liban, Afganistan, Bosnia, Macedonia, Cosovo, Congo si asta zeci de ani la rand, asta stiu fir-ar... sa nu zic chestia aia draga mie si care mi-a anulat freo 7 texte deja... Dorm oameni pe strada in Europa de vest si ei dau cu miliardele sa se linga la USA in grazzii
Uite la ea exprimare, cica Germania imi umple strachina.

Eu si alte milioane asa ca mine ii tinem din taxele noastre de oameni truditi pe toti acesti depravati de politicieni, care-si maresc simbriile cu voturi de vis si pentru Ceausescu, de 99% pentru. Singura data cand sunt toti de-acord cu vreun proiect de lege...

EU ii umplu strachina jivinei "UTC-iste" de Kanzleroasa Merckel si cuviosului Benediktus, carele traieste din birul de pe strachina din Bavaria catolica.

Si daca ard harabusii steagurile sa se duca Polizeiul sa-i salte nu sa se uite la ei cum fac brambureala, ca de ce dr.. ii platim?
Sa imparta fituici de parcare falsa pe parbrize? La atat se pricep si astia si nu-s mai rasariti decat tamajurii lui raposatu'. Sa ma duc EU s ama bat cu turcii pe strada? dar ce EU i-am adus cu milioanele in tara? Sa-i domoleasca cine i-a adus incoace in vest: marile concerne si cozile lor de topor Merckel si ai ei fartati.

Asa ca ne-am inteles, eu personal ... (cenzurat de mine deja) pe Benediktus. Si asta-i un Putin dar cu sutana, inainte a fost "seful KGB-ului pontifical" apoi s-a catarat pe scaunul lui Petre. Si mai face si pe smeritul ca ce surprins a fost la alegeri chit ca s-au desfasurat in stil "Florida lui Bush". Trebuia sa iese Papa un sud-american apropiat de saracii Lumii. Dar "a iesit" pramatia asta de Inchizitor teuton, ca atata au "votat" pana a iesit "care trebe".
Asa ca ne-am lamurit acum, OK? :-(

Oriana din Italia (...@hotmail.it, IP: 213.140.17...)
2006-09-19 04:33
Nu mamaie! :-) ? ba da, tataie !

Ia uite ici, parodia ingratului, cu burta plina !
Tu cand vorbesti cu mine, nu folosesti "fa", pe ala pastreza-l fur deine Schwester, hast du verstanden, Esel ?

Saracul de tine cate ti-ai luat pe spinarea ta prapadita... soarta lumii, saracii si razboaiele... economia Germaniei... umbli cu tagirtza de lozinci si dai ca in hotzi de cai in Angela, in Papa, faci comparatii caraghioase... fara nici un fundament serios... dar tot la strachina germana ajungi, pin' la urma.

Si... ce te faci cu astia care te-ar pune laba pe tine, ti-ar taia gatul imediat ca lui Nick Berg, or tu ai deja caftanul in sifonier, si iti doar astepti ceasul convertirii...

Nei, tre' sa fie efectul etilic, de la Oktoberfest... esti cumva pe la Muenchen... cu wurstel in buzunare... ? Pacat, mare pacat, is facuti cu carne de pork, ptiu, ce animal spurcat ! Wie dich.

Pregateste-ti ramele, sa faci tablouri: cu poze de schnitzel, de wurstel si de halbe de bere... ca de mai tragi suturi in fund unuia de-ai tai, ai toate sansele, cu mai multi inconstienti ca tine, sa ne dai pe labele islamului.

Kosom'ek... e un salut pt. pretini ca tine...
==================


La 2006-09-19 02:56:29, Johann1999 a scris:

> Oriana 2006-09-19 01:20:23

Se ard steagurile Germaniei prin pietzele lor si nu vad un singur indignat !

Tu, care mananci paine germana, nu te doare nicaieri ca nalucile instigate de batuti in cap, ard steagurile natiunii care-ti umple strachina ??? "


> > Nu fa capuzzino

folclorist din trei-iezi-cucuieti (...@aol.com, IP: 152.163.100...)
2006-09-19 06:10
Re: Nu mamaie! :-)


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00683 sec.