Ziua Logo
  17:22, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-01-31
Bumerang din Frankfurt (...@gmx.de, IP: 217.110.230...)
2006-01-31 16:22
pt crusho -

***************************************************************************************
De la: crusho din Bucuresti (...@hotmail.com)
Data: 2006-01-31 11:10:53 , IP: 86.34.238...

http://patriotii.tripod.com acolo apar mai multe chestii

Condamnarea Romaniei la saracie, dezorganizare, degringola, separare este tema pe care mai multe persoane o au de rezolvat de atata timp.
****************************************************************************************

Stimabile,

am facut o sinteza a acestui site, si redau unele din multele aberatii si diversiuni, tipice oamenilor care plang dupa Ceausescu si epoca de aur, completate de nationalisme ieftine.


"adevaratii caini care ar trebui sa pazeasca stana, nu sunt lasati sa-si faca treaba, adica MApN, adica serviciile de informatii (a caror calitate a scazut la cote alarmante datorita amatorismului celor tineri), adica MAI"

"Dupa defectarea lui Pacepa, Romania a trecut prin cea mai mare criza de imagine, din cauza acestui individ, in mare masura. Dupa ce cu greu se obtinuse simpatia Occidentului si a SUA (tara de care suntem legati sentimental) in urma unor evenimente/ decizii istorice.

"Ceausescu a activat dupa RIIM in armata avand gradul de general si fiind chiar Ministrul Adjunct al Apararii, deci capacitatea lui de a intelege anumite situatii militare de conjunctura nu era deloc cea a uni amator"

"Prin infometarea populatiei de dupa 1980, suportul national a inceput sa scada. Insa infometarea sau lipsa curentului a apei calde, etc, sunt efecte. Determinarea cauzei de baza care a generat aceste efecte este dificila. Insa sunt absolut sigur ca aceste efecte nu erau dorite de Ceausescu."

"Serviciile specializate, excelent pregatite in acea perioada"

"Dupa ce minerii fusesera urcati in trenuri pentru a calma situatia artificial creata din Timisoara, iar trenurile din motive lesne de inteles (sabotare sau tradare) nu au pornit"

"Greseala cea mai mare a fost organizarea manifestatiei populare din 21.XII.89"

"Un alt lucru care impresioneaza este modul in care Ceausescu a cazut.. pe spate. In acelasi Targoviste unde cu peste un secol jumatate in urma alt Roman fusese omorat- Tudor Vladimirescu"

".Inrautatirea situatiei existente in tara (inainte de 89) a fost amplificata in mod intentionat de anumite cercuri de influenta tocmai din acest motiv"

"Ceea ce trebuie admirat. Pastrarea integritatii teritoriale. Cazul Iugoslavia trebuia sa fie precedat conform planului de Romania.
Mare atentie.Faramitarea teritoriala se poate face pe 2 cai – rapida si lenta.
Prima cale a fost eliminata. Calea a doua este in desfasurare"

"Ceea ce a fost o puternica economie a devenit o umbra pe harta economica a Europei."

"diversiunea multinationala din '89-'90 din Romania, s-a realizat o trecere de la dictatura nationala in care primeaza interesul national, la o dictatura internationala, unde interesul nostru este pe un ultim plan"

"Securitatea (pe locul 3 in Lume in acel moment) imobilizata prin crearea imaginii false a unui serviciu secret terorist (demonizat), imagine care inca a mai ramas infierata in mintea unora"

"Cel mai mare om al cinematografiei romanesti din toate timpurile, Sergiu Nicolaescu, ar trebui sa ajute la recrearea unor noi idoli autohtoni

"La angajare unei persoane, se cere experienta in domeniu, sau cunoasterea anumitor elemente specifice. Aceasta mare prostie se intalneste absolut oriunde in Romania, inclusiv la acele institutii care se presupun cele mai importante, lucru regretabil."

"legat de stare drumurilor, cu mult timp in urma specialistii romani au creat un asfalt cu o rezistenta extraordinara, net superior celor folosite in prezent, care ar trebui folosit pe scara larga""

"Trebuie totusi remarcata luciditatea anumitor persoane politice, care se opun cu vehementa anumitor transformari nebenefice, ultima, administrativa (regionalizarea) fiind vehement criticata"


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00767 sec.