Ziua Logo
  11:21, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-01-28
Adrian v.D. (, IP: 84.162.92...)
2006-01-28 13:16
Efectul NATO si UE.....

Ma intreb unde ar fi fost America de Nord azi, daca n-ar fi fost ziaristii de la Ziua?!Zau, Christoph Columbus n-ar fi descoperit "America",iar indienii ar fi fost liberi si ....la vanatoare de bizoni......

Nu doresc sa subestimez puterea mass-mediei intr-o democratie care functioneaza.Nu doresc sa subestimez descoperirile unor ziaristi in materie de "baroni" si....afacerile lor.Dar acolo unde oamenii justitiei sunt inca majoritari fosti .....,nu asteapta nimeni minuni de la Ministrul Justitiei, sau?!Cel putin nu asteapta nimeni ca Justitia sa fie curatata intr-un an de cariile dezvoltate in 60 de ani!
Cum este cu critica ratiunii pure a unor ziaristi de la Ziua asupra alogenilor?!
Cum este sa critici saracia acumulata in 60 de ani si sa spui ca noii guvernanti nu stiu ce sa (mai) faca?!Ce legatura are cu presa scrisa?
Pai are , din moment ce , daca Presedintele Romaniei (primul de altfel)spala obrazul romanesc atat de murdarit de "capul plecat, sabia nu-l taie"
a facut-o doar cu gandul la ziarul Ziua....Atunci de ce nu se misca mai nimic in cazul "marilor corupti"?! Sa inteleg ca tot ziarul este de vina?!
Dar daca Romania nu se afla in NATO si n-ar fi atat de aproape de UE,ar mai fi spus Iliescu & CO ceea ce a spus domnul Basescu?!Chiar si in aceeasi situatie, s-ar fi exprimat domnii A.Nastase, Iliescu sau Vadim , considerand ca acestia au citit ziarul..., la fel?!
Sau tocmai ca noul Presedinte al Romaniei se numeste Basescu si ca Romania este ancorata in structurile Nordatlantice si in UE,avem situatia prielnica de a spune adevarul?!Adica, in alt context, am fi avut precis un alt Presedinte!!Poate un Lukashenko "patriot".......
Cine isi mai aduce aminte de zecile de ziaristi care au scris-dupa prima mineriada-de dezastrul pe care l-a facut acea actiune coordonata de politicieni?? Si? Au venit si alte mineriade....Alte dezastre nationale!

Mass-media are intr-adevar un rol hotarator in formarea de opinii, in declansarea unor cercetari din partea justitiei asupra cazurilor de abuz de orice natura, in grabirea unor proiecte strigente (autostrazi, aeroporuri moderne)pentru economia tarii...
Dar America a fost descoperita datorita banilor pusi la dispozitie de Regatul Spaniei.
Sa nu exageram, sa nu hiperbolizam rolul mass-mediei.

Adrian



     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00622 sec.