Ziua Logo
  13:28, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-07-22
CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2006-07-22 14:36
Shehe-he-hee-heeee !

La 2006-07-21 22:53:12, Seherezada a scris:

... puteam sa jur ca aici te voi gasi, emitind prostiile tale inegalabile in legatura cu acest subiect ...

... oricum eu am vrut sa-ti spun ca am fost miscata de ultima ta postare la articolul profesoarei ... nu ti-am raspuns fiindca sunt superstitioasa, ... si dupa un obicei stravechi nu se multumeste la o ruga sau o urare de bine ... o lasi sa lucreze in liniste ...
... deci asta am vrut sa-ti spun ..

now go back to your videotapes ..

___________


Esti prea imbracata in doliu. De ce te amagesti atita ? Israel va iesi bine si din aceasta gilceava. N-avea grija. Uite, eu am aici o colega de servici care e ca si tine pistruiata, Nila Berman, evreica din Ucraina. A iesit la pensie de doi ani dar lucreaza ca outsider. Ma rog !, tipa habar nu are ce se intimpla acolo, la voi, si-si traieste bine-mersi viata ei legata de realitatea ei imediata. A fost de nenumarate ori ,,acolo" dar niciodata nu s-a simtit asa de evreica incit sa puna la suflet aspectul politic al situatiei din zona. Ea tot rusoaica se considera. Si cum zicea si ea : mi-a fost bine sa fiu evreica cind am plecat de-acolo. Asta m-a ajutat ! - Deci ? de ce catraneshti in van si de pomana ? Tu trebuie sa pornesti de la ideea ca problema hamaZului nu se rezolva asa cu una cu doua. Palestinienii e un neam anarhic care nu au nici un fel de conducere, nici un fel de lider, si nimeni nu-i poate stapinii. E un fel de trib mai mare de tzigani, imposibil de domolit, de indreptat sau de condus. Scapa cine poate. SIngura lor ocupatie este de a se razboi penru ceva de care nu au nevoie.

Nu-mi poate iesi din minte problema paminturilor pe care palestinienii le-au vindut evreilor in trecutul recent. Ce patriotism ?, ce ura impotriva evreilor ? Nimic din toate astea. Interesul personal e cel mai important, or, in fata acestui interes nu mai conteaza ca esti palestinian, evreu, sau congolez. Faci orice ca sa-ti fie tie bine. Nenorocirea prostimii este ca nu are acea constiinta a existentei lor in raport cu cei care detin sau care vor sa obtina puterea, in sens ca cei multi nu au decit o menire : carne de tun ! Cui ii place ?, se complace. Eu nu ma complac si ca sa-l citez pe tatal lui Petrini din ,,Cel mai iubit dintre paminteni" : ,,ii bag in p... ma-sii. Atita timp cit ei nu stiu de mine, de ce sa stiu si eu de ei ?" - Iubitzel !

roy (...@hotmail.com, IP: 62.0.167...)
2006-07-22 15:12
Re: Shehe-he-hee-heeee !

Seherezada (...@yahoo.com, IP: 81.242.230...)
2006-07-22 17:29
Re: Calugarul ...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00763 sec.