Ziua Logo
  17:22, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-07-20
roy (...@hotmail.com, IP: 62.0.167...)
2006-07-20 21:50
Uite cum se raspunde la o intrebare jenanta

Avand in vedere ca discutziile intre cele doua tabere din forum se poarta in lozinci de genul "ca pruncii nostri sa nu zaca cerem o cresa sa se faca", m-am hotarat sa-i adresez lui Vladimir Ilici Visarionovici urmatoarea intrebare simpla:

ROY:
"... ce parere ai: oare e bine ca Hizballah a devenit stat in stat si a masat mii de rachete in Sudul Libanului si daca nu, cum crezi ca pot fi dezarmatzi?"

Si acum iata raspunsul la subiect:

VIV:
"Problema insa e foarte complicata si nu pot fi date solutzii simple !! Un mecanism cu cat e mai complex,cu atat se poate depana mai greu si solicita specialisti cu o inalta pregatire !! Ceea ce pot insa eu spune,e <dupa umila mea parere,ca palestinienii trebuiau facutzi cetatzeni egali in drepturi cu evreii(perfect egali),eventual sub o structura de stat federal,si toate intzelegerile cu ei respectate cu sfintzenie de dragul pacii !! Se invoca de multe ori lipsa de compatibilitate !!Da !! e o realitate,insa nu ei au ales sa traiasca impreuna cu evreii,ci invers,deci trebuiau gasite solutzii viabile,care exista !! In sensul acesta exemplul american de convietzuire de dinainte de Bush ,va era de mare folos !!Nu trebuia cu nici un pretz sa se ajunga pana la ....hezbollah !!Din pacate chiar si in ultimul minut ,se merge pe aceiasi linie dura si.....radicala !!!

Si acum sa analizam raspunsul:
1. Lui VIV ii este greu sa declare ca Hizballah este o organizatzie terorista.
2. VIV isi da seama ca nu pot fi dezarmatzi de loc ci de anumitzi specialisti cu studiile necesare. (Aici are dreptate, specialistii se afla tocmai acum in Liban si incearca sa-i dezarmeze).
3 Avand in vedere ca nu prea are ce raspunde, VIV schimba macazul si trece la palestinieni (desi intrebarea se referea la Hizballah care nu sant palestinieni).
4. Chiar si vorbind de palestinieni, VIV incearca sa intoarca macazul "uitand" ca Israelul a declarat de mult ca palestinienii au drept la statul lor si ca de fapt guvernul hamasnic nu recunoaste dreptul de existentza al Israelului.

Cu asa un raspuns... mai bine sa continuam cu lozicile: Uite una: "Sant trist, am vazut un comunist".



     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00757 sec.