Ziua Logo
  09:22, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-01-21
Alex2003 din USA (...@att.net, IP: 12.75.138...)
2006-01-21 01:36
Eu nu inteleg...

Ce-i cu mania a aceasta de drepturi cetatenesti si umane ?

Daca politia (parchetul) vrea, poate sa urmareasca pe oricine si oricind, si sa investigheze.
Poate sa-i puna aparate de ascultat si de luat vederi video miniatura, poate sa faca inregistrari despre aventurile amoroase din odaia de dormit, poate sa puna droguri in mincarurile din frigider cind intra in secret (cind nu este acasa), poate impresura prafuri de detectie ca sa vada de ce acte se atinge, si cind este nevoie de arest fizic ilegal, poate sa-i dea un virus care sa-i produca paralizie temporara.
Poate sa impresoare zvonuri ca este grav bolnav mintal, poate sa dea telefoane la prieteni si vecini ca este periculos, poate sa dea ordin sa fie dat afara de la lucru pe motive false, sa fie drogat sa cada la examene importante de scoala sau specializare, sa-i schimbe ochelarii sa devina asimetrice si cu numar pe jumatate mai mare sau mai mic, sa-i sparga usa cu un pistol in mina si sa-l forteze sa fie dus intr-un spital psichiatric, sa dea ordin sa se faca dosare false cu diagnostice false sa fie tinut acolo, sa-i dea pilule sau chiar injectii cu fortsa care sa-i distruga memoria, cu alte cuvinte, poate sa faca ce vrea, indiferent de drepturi constitutionale, drepturi cetatenesti, sau drepturi umane.
Nu, nu este vorba de KGB-ul din Uniunea Sovietica, este vorba de politia Americana, si deci si cea Romana. Si atunci sa te miri, ca unii isi jertfec viatsa cu explozii sinucigase, cu atacuri aspura centrilor de unde se desfasureau si se dadeau astfel de ordine. Numai un orb nu vede ca ceva nu e in regula in intreaga lume, nu numai in tarile Arabe dar peste tot..

Asa cum iti faci patul frate, asa vei dormi.

Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.247...)
2006-01-21 12:58
Re: Eu nu inteleg... -Nu-i asa! Da unde crezi ca te afli mataluta? S-a terminat cu dictatura!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00648 sec.