Ziua Logo
  19:24, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-03-27
ug (...@home.ro, IP: 81.181.246...)
2006-03-27 13:35
SA NE TARAM INAINTE


Cei ce detin oi [actiuni] la cele cinci stani -SIF Banat Crisana, SIF Moldova, SIF Transilvania, Sif Muntenia, SIF Oltenia- nu au avut si nici nu au nici un cuvant de spus atunci cand sunt angajati pastorii iar retributia si-o stabilesc pastorii precum parlamentarii. Nu este cazul sa ne plangem la Curtea Constitionala; Dna Anghelache care supravegheaza si aceste stani ne va spune ca asa prevede legea. Mai mult pastorii fac cu oile ce vor si nu au a da socoteala. Munca de cioban la aceste stani a fost si este o treaba profitabila; la stana SIF Muntenia (cu sediu langa Casa de Comert care este aproape de Parlament) in urma cu 2 ani multi dintre pastori erau parlamentari; aceasta este si cauza pentru care din cele 5 stani, stana Muntenia este cea mai saraca si oile nu mai prea dau nici lapte si nici lana si cantaresc cu mult mai putin decat oile de la celalalte stani [vineri 24 feb; 1 actiune SIF Muntenia 15.900, 1 actiune SIF Oltenia 27.100 lei vechi !]. Fondrile de investitii precum Napoca are oi (actiuni) la toate celelalte SIFuri dar nu la stana Muntenia. De cand pastorii parlamentari au fost alungati din Consiliul de Administratie de la stana Muntenia, aceasta merge ceva mai bine.
Anul trecut stana Transilvania era cea mai buna dintre toate cele 5 stani.
Eu sunt suparat pe Dl cioban Fercala ca a vandut acum 2 ani peste 1,6 miliarde oi din cele mai bune cu mai putin de 1/2 de pret iar actionarii au luat un dividend bataie de joc. Cred insa ca asa i s-a cerut si nu ii port suparare. Asta e. Nu este nici el un cioban liber. Intr-o economie caracatita ca si intr-o mafie toate se leaga si omerta este lege.
Cred totusi ca trebuie pastrat Dl cioban Fercala. Ce vrea Dl Vosganian este a pune lupul cioban. Asta ar fi sa ramanem fara nici o oaie. Il vom inlocui nu numai pe Dl cioban Fercala dar nu este bine sa o facem acum. Se ne taram inainte ! Asa sa ne ajute Dumnezeu.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00980 sec.