Ziua Logo
  21:22, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-03-10
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 193.231.172...)
2006-03-10 12:39
D'aia n-am votat ADA!

Dar de ce ti-e frica nu scapi! Ca zise Dinu Patriciu "ca la acea intalnire cu petrolistii seful statului le-a explicat ca rafinariile din Romania importa titei in timp ce in tara se consuma produse, ceea ce duce la dezechilibrul balantei de plati".
Asta-i folozofia de baza a gubernarii CDRiste: sa nu importam materii prime ci produse finite*!!! Adcica sa importam somaj si debalansare comerciala! Fiindca daca import produse finite platesc in strainezia si serviviile procesatorului/fabricantului si in tara am somaj (adica nu mai au ce face cei care lucreaza la fabricatie). Ideea perfectului providential e simpla: Patriciu e daunator fiindca importa titei si eu fac plinu cu benzina!
Dar ca benzimna aia fie si importata din Ungaria sau Austria are la baza petrol se pare ca nu se stie!
Si era mai bine sa inchidem rafinaria, s-o vindem la fier vechi ca tot nu recuperam 600 mil $ deact sa-i facem inlesniri de plata astfel incat sa plateasca aia 600 mil $ (poa si niste dobanzi) si sa mai plateasca TVA, accize, impozite si lefuri (care si ele sunt impozitate). Noi vrem sa vindem cota de poluare si sa ne ocupam de servivii (ex sa videm benzina rafinata in Rusia).
Iar daca se da de pamant cu Navodari si ne procopsim cu vre-un rusnac ca la Slatina, atunci iertati-ma o sa ajung la idei ciudate despre potrocalii.

* rezultat traliu al glorioasei epoci : 2 milioane de romani emigrati. Poa ne mai sileste sa emigram 1 milion sa facem loc altora. Care altii? Arabi, paki, chinezi samd.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.105.93...)
2006-03-10 12:46
Acu-i zice "DA mama cu biciu-n mine !!!" sau

Bideu si cu Adams jr. au pus-o de mamaliga.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00721 sec.