Ziua Logo
  03:14, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2004-12-03
barabula (...@doctor.com, IP: 85.64.151...)
2004-12-03 03:52
Cum vede pesedeul diaspora:

Dintr-o postare a unui pesedist (Nick: SEN, probabil de la senator?) pe forumul EZ.

"Daca maine ati avea sansa sa faceti parte din anturajul domnului Nastase, toti astia din diaspora ati fi gata sa treceti Atlanticul inot, sa traversati Europa in genunchi si odata ajunsi in Bucuresti sa acoperiti cu saruturi pofticioase si pline de recunostinta madularul prezidential. Eu stiu asta, voi stiti asta, El stie asta,toata lumea stie asta! Deci ce sens mai are prefacatoria ?Cu buzele fierbinti de emotie si placere, rosii si incinse ca soarele care care rasare intr-o dimineata uscata de vara,ati acoperi delicat organul suprem si i-ati promite credinta si dragoste vesnica, ar fi probabil nevoie sa intre baietzii din SPP si sa va bata cu pulanele peste cap ca sa va convinga sa mai luati si o pauza.Nu trebuie sa incerci sa ma convingi de contrariu , 40% din romanii plecati in strainatate au facut deja asta unor necunoscuti pentru un snadwich, o sticla de cico si un pachet de tigari inceput, deci sa nu-mi veniti acum cu figuri pe cap ca voi aveti demnitatea sa refuzati asa ceva,o adevarata onoare.
Nu inteleg ce este cu atiitudinea asta a voastra lipsita de discernamant, se poate,am postat simplu niste randuri continand realizarile domnului Nastase si parca a dat strechea in voi. De ce sunteti asa stupizi?De ce in loc sa acceptati ADEVARUL, va apucati sa injurati? Sunteti tot animalele stupide care erati in Romania, chiar daca stati 10.000 de ani in occident si tot nu o sa se schimbe starea asta de lucru, fiecare celula,tesut si globula din voi este alcatuita din prostie pura,privirea vostra estetot atat deinteligenta precum a unor vite obtuze. Nu zic ca toti romanii din strainatate sunt stupizi, nesimtiti,saraci si hoti,dar mai bine ma apuc sa joc Loto, ca am sanse mai mari sa prind 6 din 49 decat sa inalnesc un roman decent si realizat in diaspora.
Moldoveni puturosi din Italia care stau 10 in camera si tot sunt cu chiria in urma, olteni care dorm prin parcuri in Spania (si nu din cauza ca le place natura si aerul proaspat),banateni care fac "una mica" turistilor homosexuali care viziteaza Olanda, ardeleni greoi de cap din Amerika care cand isi vad reflexia fetzei in apa closetului baga peria crezand ca au vazut un cacat, contesta domnule democratia din Romania, sunt nemultumiti !
Cine a plecat din Romania ? Cine altii decat scursurile societatii, prostii. Noi, astia inteligenti si descurcareti, am stiut sa profitam de oportunitatile oferite de Partid,de democratie.
Noi,romanii patrioti,suntem multumiti si nu intelegem ce vreti voi astia din diaspora, de ce faceti scandal?
Cu ce drept faceti bai scandal ? Tara este saraca din cauza ca poporul isi fura singur caciula, vor sa insele fiscul,fura de unde lucreaza, circula fara sa perforeze bilet,etc. Toti sunt ca tine mai parlitule ! Niste hotzi !
Tu nu furai in Romania ? Pai si atunci ?Furai ca sa traiesti ? Pai atunci acum cand esti in Amerika,de ce furi mai prapaditule ? De ce furi hartie igienica si Windex de unde lucrezi ca om de seviciu ? De ce furi lenjerie de pat,detergent si tampoane de unde lucrezi ca ingrijitoare in casa de batrani ? Tu care lucrezi pe santier, de ce sutesti materiale de constructii si din sculele colegilor ? Tu asta, chiar ieri ai furat din birou un teanc de hartie pentru copiator,de ce mai porcule,tot ca sa traiesti ? Dar cand vanzatoarea nu a scanat din greseala un sapun de 50 centi,cum ai fugit acasa victorios sa telauzi ca esti un norocos ! Dar tu mai porcule, care lucrezi pe camionul firmei, cand ti-ai cumparat ultima oara benzina ? Cum "economistesti" tu doi dolari pe zi sugand prin furtun un galon de benzina, lesinatule! Dar tu asta care esti preot in diaspora,cat ai furat mai animalule, ca ai facut toti credinciosii adevarati sa se departeze de bisrica.Dar tu asta care iti aduci ruda din tara, persoana trecuta de 60 de ani si pe care o pui sa munceasca pentru tine 12 ore pe zi contra 100 de dolari pe saptamana ? Cum crezi ca se numeste asta,nu tot furt? Dar tu asta care bagi in geanta pana si slipul uitat de cineva grabit in vestiarul salii de gym pe care o frecventezi, nici tu nu furi ?
Bai bine mai jartele ordinare si voi aveti tupeul sa-mi spuneti mie ca sunteti corecti, sa vorbiti de caracter, sa-mi spuneti ca daca voi erati politicieni nu ati fi furat,ca voi sunteti corecti si potriviti sa gestionati sute de miliarde! Aveti voi caracterul si inteligenta sa decideti, sa judecati pe cineva ca domnul Nastase ?Voi,voi bai... ca nici nu mai stiu cum sa va injur !!!Cum de nu va crapa obrazul de rusine mai porcilor, cum puteti sa va priviti in oglinda fara sa fiti cuprinsi de greata, fara sa va vomitati fierea din voi de scarba.
Ingineri scosi pe banda de fostul regim, absolventi de 8 clase, instalatori de chiuvete, absolventi de facultati particulare care au primit aproape cu japca diploma, spalatori de hardauri,vanzatori de ziare pentru imigranti care dau un aer oficial cersitului,nenorociti care in loc sa-si caute o slujba stau prin "easy everything" asteptand sa se deschida cantina sociala, astia bai sunt vocea diasporei,astia sunt panaramele fara bani sa-si repare dantura, gunoaiele de ultima speta care daca au mers zece ore cu trenul sau avionul departare de Romania, se considera niste globalisti inteligenti,niste filosofi universali care au inteles democratia,civilizatia,esenta vietii, se cred brusc niste genii care le stiu pe toate. Faptul ca merg intr-un metrou parizian sau conduc o rabla second hand spre serviciu in Amerika, ii fac sa se poarte de parca detin raspunsuri si solutii pentru toate problemele Romaniei.Vin ca niste copitate sa huiduie,injure si debiteze prostii,vin zi de zi sa faca parada cu stupiditatea si ignoranta lor,fara sa realizeze ce penibili sunt.
Chiar asa memorie scurta aveti "expertilor" ? Nu tot asa de stupizi erati acum doi ani vis-a-vis de razboiul din Irak ? Cum vedeati voi in inteligenta si cultura voastra ca razboiul este justificat ! Ce mandrii erati pentru orice bomba de doua tone aruncata asupra arabilor! Acum ca firesc nu au gasit nici o ADM,dupa scandalul torturilor,executiilor sumare,20.000 de civili irakieni morti,1200 de soldati americani crapati,tara in anarhie, nu ne mai explicati ce destepti sunteti ?Unde va sunt argumentele?Au disparut, ati ramas doar cu stupiditatea. Bai voi cum dracului nu realizati ce dobitoci sunteti?Nu vedeti ca sunteti o insulta adusa umanitatii si evolutiei ?
Dar cu alegerile din Amerika, va mai amintiti ce stupizi erati cand spuneati ca amerikanii sunt destepti si stiu sa decida, ca ei nu sunt popor de "prosti" ca romanii? Ce isterie si mandrie de fraieri ati afisat luni de zile, chit ca 90% nici nu aveti drept de vot acolo. Si pentru ce ? Care a fost rezultatul previziunilor voastre "experte"? Spune mai jartea ordinara,spune cine are acum cel mai stupid presedinte din istoria lumii ?
Ce mai vrei dupa toate astea mai marlanule ? Vrei sa te respect ? Sa te consider inteligent? Sa ascult ce vorbesti? Crezi ca daca votezi contra Nastase devii brusc inteligent, o sa faci parte din elita intelectualitatii ? Nici vorba bai Samurache, destinul tau este sa mori asa cum te-ai nascut si trait:prost si ratat ! Nimeni si nimic nu poate schimba asta,este soarta omului imbecil si limitat, asa cum esti tu.
Bai, va rog eu, faceti un serviciu Inteligentei si Bunului Simt,taceti dracului din gura, ca daca erati nascuti sa ganditi, nu ajungeati in situatia sa spalati bude".

Aberescu din Romania (...@yahoo.com, IP: 82.76.140...)
2004-12-03 04:07
Re: Cum vede pesedeul diaspora:...Chiar nu vad de ce trebuia sa ne intoxici si pe noi, cititorii de la Ziua !

Daca ai gasit undeva o otrava las'o acolo, frate !
Nu o plimba prin targ !

Aberescu

La 2004-12-03 03:52:49, barabula a scris:

> Dintr-o postare a unui pesedist (Nick: SEN, probabil de la senator?)
> pe forumul EZ.
>
> "Daca maine ati avea sansa sa faceti parte din anturajul domnului
> Nastase, toti astia din diaspora ati fi gata sa treceti Atlanticul
> inot, sa traversati Europa in genunchi si odata ajunsi in Bucuresti
> sa acoperiti cu saruturi pofticioase si pline de recunostinta
> madularul prezidential. Eu stiu asta, voi stiti asta, El stie
> asta,toata lumea stie asta! Deci ce sens mai are prefacatoria ?Cu
> buzele fierbinti de emotie si placere, rosii si incinse ca soarele
> care care rasare intr-o dimineata uscata de vara,ati acoperi delicat
> organul suprem si i-ati promite credinta si dragoste vesnica, ar fi
> probabil nevoie sa intre baietzii din SPP si sa va bata cu pulanele
> peste cap ca sa va convinga sa mai luati si o pauza.Nu trebuie sa
> incerci sa ma convingi de contrariu , 40% din romanii plecati in
> strainatate au facut deja asta unor necunoscuti pentru un snadwich, o
> sticla de cico si un pachet de tigari inceput, deci sa nu-mi veniti
> acum cu figuri pe cap ca voi aveti demnitatea sa refuzati asa ceva,o
> adevarata onoare.
> Nu inteleg ce este cu atiitudinea asta a voastra lipsita de
> discernamant, se poate,am postat simplu niste randuri continand
> realizarile domnului Nastase si parca a dat strechea in voi. De ce
> sunteti asa stupizi?De ce in loc sa acceptati ADEVARUL, va apucati sa
> injurati? Sunteti tot animalele stupide care erati in Romania, chiar
> daca stati 10.000 de ani in occident si tot nu o sa se schimbe starea
> asta de lucru, fiecare celula,tesut si globula din voi este alcatuita
> din prostie pura,privirea vostra estetot atat deinteligenta precum a
> unor vite obtuze. Nu zic ca toti romanii din strainatate sunt
> stupizi, nesimtiti,saraci si hoti,dar mai bine ma apuc sa joc Loto,
> ca am sanse mai mari sa prind 6 din 49 decat sa inalnesc un roman
> decent si realizat in diaspora.
> Moldoveni puturosi din Italia care stau 10 in camera si tot sunt cu
> chiria in urma, olteni care dorm prin parcuri in Spania (si nu din
> cauza ca le place natura si aerul proaspat),banateni care fac
> "una mica" turistilor homosexuali care viziteaza Olanda,
> ardeleni greoi de cap din Amerika care cand isi vad reflexia fetzei
> in apa closetului baga peria crezand ca au vazut un cacat, contesta
> domnule democratia din Romania, sunt nemultumiti !
> Cine a plecat din Romania ? Cine altii decat scursurile societatii,
> prostii. Noi, astia inteligenti si descurcareti, am stiut sa profitam
> de oportunitatile oferite de Partid,de democratie.
> Noi,romanii patrioti,suntem multumiti si nu intelegem ce vreti voi
> astia din diaspora, de ce faceti scandal?
> Cu ce drept faceti bai scandal ? Tara este saraca din cauza ca poporul
> isi fura singur caciula, vor sa insele fiscul,fura de unde lucreaza,
> circula fara sa perforeze bilet,etc. Toti sunt ca tine mai parlitule
> ! Niste hotzi !
> Tu nu furai in Romania ? Pai si atunci ?Furai ca sa traiesti ? Pai
> atunci acum cand esti in Amerika,de ce furi mai prapaditule ? De ce
> furi hartie igienica si Windex de unde lucrezi ca om de seviciu ? De
> ce furi lenjerie de pat,detergent si tampoane de unde lucrezi ca
> ingrijitoare in casa de batrani ? Tu care lucrezi pe santier, de ce
> sutesti materiale de constructii si din sculele colegilor ? Tu asta,
> chiar ieri ai furat din birou un teanc de hartie pentru copiator,de
> ce mai porcule,tot ca sa traiesti ? Dar cand vanzatoarea nu a scanat
> din greseala un sapun de 50 centi,cum ai fugit acasa victorios sa
> telauzi ca esti un norocos ! Dar tu mai porcule, care lucrezi pe
> camionul firmei, cand ti-ai cumparat ultima oara benzina ? Cum
> "economistesti" tu doi dolari pe zi sugand prin furtun un
> galon de benzina, lesinatule! Dar tu asta care esti preot in
> diaspora,cat ai furat mai animalule, ca ai facut toti credinciosii
> adevarati sa se departeze de bisrica.Dar tu asta care iti aduci ruda
> din tara, persoana trecuta de 60 de ani si pe care o pui sa munceasca
> pentru tine 12 ore pe zi contra 100 de dolari pe saptamana ? Cum crezi
> ca se numeste asta,nu tot furt? Dar tu asta care bagi in geanta pana
> si slipul uitat de cineva grabit in vestiarul salii de gym pe care o
> frecventezi, nici tu nu furi ?
> Bai bine mai jartele ordinare si voi aveti tupeul sa-mi spuneti mie ca
> sunteti corecti, sa vorbiti de caracter, sa-mi spuneti ca daca voi
> erati politicieni nu ati fi furat,ca voi sunteti corecti si potriviti
> sa gestionati sute de miliarde! Aveti voi caracterul si inteligenta sa
> decideti, sa judecati pe cineva ca domnul Nastase ?Voi,voi bai... ca
> nici nu mai stiu cum sa va injur !!!Cum de nu va crapa obrazul de
> rusine mai porcilor, cum puteti sa va priviti in oglinda fara sa fiti
> cuprinsi de greata, fara sa va vomitati fierea din voi de scarba.
> Ingineri scosi pe banda de fostul regim, absolventi de 8 clase,
> instalatori de chiuvete, absolventi de facultati particulare care au
> primit aproape cu japca diploma, spalatori de hardauri,vanzatori de
> ziare pentru imigranti care dau un aer oficial cersitului,nenorociti
> care in loc sa-si caute o slujba stau prin "easy
> everything" asteptand sa se deschida cantina sociala, astia bai
> sunt vocea diasporei,astia sunt panaramele fara bani sa-si repare
> dantura, gunoaiele de ultima speta care daca au mers zece ore cu
> trenul sau avionul departare de Romania, se considera niste
> globalisti inteligenti,niste filosofi universali care au inteles
> democratia,civilizatia,esenta vietii, se cred brusc niste genii care
> le stiu pe toate. Faptul ca merg intr-un metrou parizian sau conduc o
> rabla second hand spre serviciu in Amerika, ii fac sa se poarte de
> parca detin raspunsuri si solutii pentru toate problemele
> Romaniei.Vin ca niste copitate sa huiduie,injure si debiteze
> prostii,vin zi de zi sa faca parada cu stupiditatea si ignoranta
> lor,fara sa realizeze ce penibili sunt.
> Chiar asa memorie scurta aveti "expertilor" ? Nu tot asa de
> stupizi erati acum doi ani vis-a-vis de razboiul din Irak ? Cum
> vedeati voi in inteligenta si cultura voastra ca razboiul este
> justificat ! Ce mandrii erati pentru orice bomba de doua tone
> aruncata asupra arabilor! Acum ca firesc nu au gasit nici o ADM,dupa
> scandalul torturilor,executiilor sumare,20.000 de civili irakieni
> morti,1200 de soldati americani crapati,tara in anarhie, nu ne mai
> explicati ce destepti sunteti ?Unde va sunt argumentele?Au disparut,
> ati ramas doar cu stupiditatea. Bai voi cum dracului nu realizati ce
> dobitoci sunteti?Nu vedeti ca sunteti o insulta adusa umanitatii si
> evolutiei ?
> Dar cu alegerile din Amerika, va mai amintiti ce stupizi erati cand
> spuneati ca amerikanii sunt destepti si stiu sa decida, ca ei nu sunt
> popor de "prosti" ca romanii? Ce isterie si mandrie de
> fraieri ati afisat luni de zile, chit ca 90% nici nu aveti drept de
> vot acolo. Si pentru ce ? Care a fost rezultatul previziunilor
> voastre "experte"? Spune mai jartea ordinara,spune cine are
> acum cel mai stupid presedinte din istoria lumii ?
> Ce mai vrei dupa toate astea mai marlanule ? Vrei sa te respect ? Sa
> te consider inteligent? Sa ascult ce vorbesti? Crezi ca daca votezi
> contra Nastase devii brusc inteligent, o sa faci parte din elita
> intelectualitatii ? Nici vorba bai Samurache, destinul tau este sa
> mori asa cum te-ai nascut si trait:prost si ratat ! Nimeni si nimic
> nu poate schimba asta,este soarta omului imbecil si limitat, asa cum
> esti tu.
> Bai, va rog eu, faceti un serviciu Inteligentei si Bunului Simt,taceti
> dracului din gura, ca daca erati nascuti sa ganditi, nu ajungeati in
> situatia sa spalati bude".
>

Morkova Vesela din Mandolinia (...@canada.com, IP: 216.239.65...)
2004-12-03 04:07
Re: Cum vede pesedeul diaspora:

Pai da, omul cu ciocanul crede ca fiecare problema e un cui.
Interesanta este sugestia valorilor morale si etice pe care le are.
Am mai auzit de astea.
De obicei astfel de oameni se considera prosti (si chiar isi fac sincer autocritica) cand sunt prinsi.
Altfel, negustori cinstiti cat cuprinde!

La 2004-12-03 03:52:49, barabula a scris:

> Dintr-o postare a unui pesedist (Nick: SEN, probabil de la senator?)
> pe forumul EZ.
> 
> "Daca maine ati avea sansa sa faceti parte din anturajul domnului
> Nastase, toti astia din diaspora ati fi gata sa treceti Atlanticul
> inot, sa traversati Europa in genunchi si odata ajunsi in Bucuresti
> sa acoperiti cu saruturi pofticioase si pline de recunostinta
> madularul prezidential. Eu stiu asta, voi stiti asta, El stie
> asta,toata lumea stie asta! Deci ce sens mai are prefacatoria ?Cu
> buzele fierbinti de emotie si placere, rosii si incinse ca soarele
> care care rasare intr-o dimineata uscata de vara,ati acoperi delicat
> organul suprem si i-ati promite credinta si dragoste vesnica, ar fi
> probabil nevoie sa intre baietzii din SPP si sa va bata cu pulanele
> peste cap ca sa va convinga sa mai luati si o pauza.Nu trebuie sa
> incerci sa ma convingi de contrariu , 40% din romanii plecati in
> strainatate au facut deja asta unor necunoscuti pentru un snadwich, o
> sticla de cico si un pachet de tigari inceput, deci sa nu-mi veniti
> acum cu figuri pe cap ca voi aveti demnitatea sa refuzati asa ceva,o
> adevarata onoare.
> Nu inteleg ce este cu atiitudinea asta a voastra lipsita de
> discernamant, se poate,am postat simplu niste randuri continand
> realizarile domnului Nastase si parca a dat strechea in voi. De ce
> sunteti asa stupizi?De ce in loc sa acceptati ADEVARUL, va apucati sa
> injurati? Sunteti tot animalele stupide care erati in Romania, chiar
> daca stati 10.000 de ani in occident si tot nu o sa se schimbe starea
> asta de lucru, fiecare celula,tesut si globula din voi este alcatuita
> din prostie pura,privirea vostra estetot atat deinteligenta precum a
> unor vite obtuze. Nu zic ca toti romanii din strainatate sunt
> stupizi, nesimtiti,saraci si hoti,dar mai bine ma apuc sa joc Loto,
> ca am sanse mai mari sa prind 6 din 49 decat sa inalnesc un roman
> decent si realizat in diaspora.
> Moldoveni puturosi din Italia care stau 10 in camera si tot sunt cu
> chiria in urma, olteni care dorm prin parcuri in Spania (si nu din
> cauza ca le place natura si aerul proaspat),banateni care fac
> "una mica" turistilor homosexuali care viziteaza Olanda,
> ardeleni greoi de cap din Amerika care cand isi vad reflexia fetzei
> in apa closetului baga peria crezand ca au vazut un cacat, contesta
> domnule democratia din Romania, sunt nemultumiti !
> Cine a plecat din Romania ? Cine altii decat scursurile societatii,
> prostii. Noi, astia inteligenti si descurcareti, am stiut sa profitam
> de oportunitatile oferite de Partid,de democratie.
> Noi,romanii patrioti,suntem multumiti si nu intelegem ce vreti voi
> astia din diaspora, de ce faceti scandal?
> Cu ce drept faceti bai scandal ? Tara este saraca din cauza ca poporul
> isi fura singur caciula, vor sa insele fiscul,fura de unde lucreaza,
> circula fara sa perforeze bilet,etc. Toti sunt ca tine mai parlitule
> ! Niste hotzi !
> Tu nu furai in Romania ? Pai si atunci ?Furai ca sa traiesti ? Pai
> atunci acum cand esti in Amerika,de ce furi mai prapaditule ? De ce
> furi hartie igienica si Windex de unde lucrezi ca om de seviciu ? De
> ce furi lenjerie de pat,detergent si tampoane de unde lucrezi ca
> ingrijitoare in casa de batrani ? Tu care lucrezi pe santier, de ce
> sutesti materiale de constructii si din sculele colegilor ? Tu asta,
> chiar ieri ai furat din birou un teanc de hartie pentru copiator,de
> ce mai porcule,tot ca sa traiesti ? Dar cand vanzatoarea nu a scanat
> din greseala un sapun de 50 centi,cum ai fugit acasa victorios sa
> telauzi ca esti un norocos ! Dar tu mai porcule, care lucrezi pe
> camionul firmei, cand ti-ai cumparat ultima oara benzina ? Cum
> "economistesti" tu doi dolari pe zi sugand prin furtun un
> galon de benzina, lesinatule! Dar tu asta care esti preot in
> diaspora,cat ai furat mai animalule, ca ai facut toti credinciosii
> adevarati sa se departeze de bisrica.Dar tu asta care iti aduci ruda
> din tara, persoana trecuta de 60 de ani si pe care o pui sa munceasca
> pentru tine 12 ore pe zi contra 100 de dolari pe saptamana ? Cum crezi
> ca se numeste asta,nu tot furt? Dar tu asta care bagi in geanta pana
> si slipul uitat de cineva grabit in vestiarul salii de gym pe care o
> frecventezi, nici tu nu furi ?
> Bai bine mai jartele ordinare si voi aveti tupeul sa-mi spuneti mie ca
> sunteti corecti, sa vorbiti de caracter, sa-mi spuneti ca daca voi
> erati politicieni nu ati fi furat,ca voi sunteti corecti si potriviti
> sa gestionati sute de miliarde! Aveti voi caracterul si inteligenta sa
> decideti, sa judecati pe cineva ca domnul Nastase ?Voi,voi bai... ca
> nici nu mai stiu cum sa va injur !!!Cum de nu va crapa obrazul de
> rusine mai porcilor, cum puteti sa va priviti in oglinda fara sa fiti
> cuprinsi de greata, fara sa va vomitati fierea din voi de scarba.
> Ingineri scosi pe banda de fostul regim, absolventi de 8 clase,
> instalatori de chiuvete, absolventi de facultati particulare care au
> primit aproape cu japca diploma, spalatori de hardauri,vanzatori de
> ziare pentru imigranti care dau un aer oficial cersitului,nenorociti
> care in loc sa-si caute o slujba stau prin "easy
> everything" asteptand sa se deschida cantina sociala, astia bai
> sunt vocea diasporei,astia sunt panaramele fara bani sa-si repare
> dantura, gunoaiele de ultima speta care daca au mers zece ore cu
> trenul sau avionul departare de Romania, se considera niste
> globalisti inteligenti,niste filosofi universali care au inteles
> democratia,civilizatia,esenta vietii, se cred brusc niste genii care
> le stiu pe toate. Faptul ca merg intr-un metrou parizian sau conduc o
> rabla second hand spre serviciu in Amerika, ii fac sa se poarte de
> parca detin raspunsuri si solutii pentru toate problemele
> Romaniei.Vin ca niste copitate sa huiduie,injure si debiteze
> prostii,vin zi de zi sa faca parada cu stupiditatea si ignoranta
> lor,fara sa realizeze ce penibili sunt.
> Chiar asa memorie scurta aveti "expertilor" ? Nu tot asa de
> stupizi erati acum doi ani vis-a-vis de razboiul din Irak ? Cum
> vedeati voi in inteligenta si cultura voastra ca razboiul este
> justificat ! Ce mandrii erati pentru orice bomba de doua tone
> aruncata asupra arabilor! Acum ca firesc nu au gasit nici o ADM,dupa
> scandalul torturilor,executiilor sumare,20.000 de civili irakieni
> morti,1200 de soldati americani crapati,tara in anarhie, nu ne mai
> explicati ce destepti sunteti ?Unde va sunt argumentele?Au disparut,
> ati ramas doar cu stupiditatea. Bai voi cum dracului nu realizati ce
> dobitoci sunteti?Nu vedeti ca sunteti o insulta adusa umanitatii si
> evolutiei ?
> Dar cu alegerile din Amerika, va mai amintiti ce stupizi erati cand
> spuneati ca amerikanii sunt destepti si stiu sa decida, ca ei nu sunt
> popor de "prosti" ca romanii? Ce isterie si mandrie de
> fraieri ati afisat luni de zile, chit ca 90% nici nu aveti drept de
> vot acolo. Si pentru ce ? Care a fost rezultatul previziunilor
> voastre "experte"? Spune mai jartea ordinara,spune cine are
> acum cel mai stupid presedinte din istoria lumii ?
> Ce mai vrei dupa toate astea mai marlanule ? Vrei sa te respect ? Sa
> te consider inteligent? Sa ascult ce vorbesti? Crezi ca daca votezi
> contra Nastase devii brusc inteligent, o sa faci parte din elita
> intelectualitatii ? Nici vorba bai Samurache, destinul tau este sa
> mori asa cum te-ai nascut si trait:prost si ratat ! Nimeni si nimic
> nu poate schimba asta,este soarta omului imbecil si limitat, asa cum
> esti tu.
> Bai, va rog eu, faceti un serviciu Inteligentei si Bunului Simt,taceti
> dracului din gura, ca daca erati nascuti sa ganditi, nu ajungeati in
> situatia sa spalati bude".
> 

nucu din canada (...@sympatico.ca, IP: 69.156.166...)
2004-12-03 04:22
Re: Cum vede pesedeul diaspora:

Crezi ca daca votezi contra Nastase devii brusc inteligent, o sa faci parte din elita intelectualitatii ? '

da , am mai zis...devin mai inteligent si mai si rad de un bou care daca voteaza cu porcina aia zice ca e destept....ha, ha...

costy din Germania (...@yahoo.de, IP: 84.135.156...)
2004-12-03 04:23
barabula, nici unul din romanii descrisi de "inteligentul" autor in comentariul de mai sus nu...

... poate fi comparat cu jigodiile pesediste care formeaza
"anturajul" rezidului bolshevic ce guverneaza tzara!!
Prefer sa spal bude, sa matur strazi in Germania decat sa fac parte din
anturajul unor hoti si talhari, astia nu merita nici sa-ti fie greatza de ei!




> Dintr-o postare a unui pesedist (Nick: SEN, probabil de la senator?)
> pe forumul EZ.
> 
> "Daca maine ati avea sansa sa faceti parte din anturajul domnului
> Nastase, toti astia din diaspora ati fi gata sa treceti Atlanticul
> inot, sa traversati Europa in genunchi si odata ajunsi in Bucuresti
> sa acoperiti cu saruturi pofticioase si pline de recunostinta
> madularul prezidential. Eu stiu asta, voi stiti asta, El stie
> asta,toata lumea stie asta! Deci ce sens mai are prefacatoria ?Cu
> buzele fierbinti de emotie si placere, rosii si incinse ca soarele
> care care rasare intr-o dimineata uscata de vara,ati acoperi delicat
> organul suprem si i-ati promite credinta si dragoste vesnica, ar fi
> probabil nevoie sa intre baietzii din SPP si sa va bata cu pulanele
> peste cap ca sa va convinga sa mai luati si o pauza.Nu trebuie sa
> incerci sa ma convingi de contrariu , 40% din romanii plecati in
> strainatate au facut deja asta unor necunoscuti pentru un snadwich, o
> sticla de cico si un pachet de tigari inceput, deci sa nu-mi veniti
> acum cu figuri pe cap ca voi aveti demnitatea sa refuzati asa ceva,o
> adevarata onoare.
> Nu inteleg ce este cu atiitudinea asta a voastra lipsita de
> discernamant, se poate,am postat simplu niste randuri continand
> realizarile domnului Nastase si parca a dat strechea in voi. De ce
> sunteti asa stupizi?De ce in loc sa acceptati ADEVARUL, va apucati sa
> injurati? Sunteti tot animalele stupide care erati in Romania, chiar
> daca stati 10.000 de ani in occident si tot nu o sa se schimbe starea
> asta de lucru, fiecare celula,tesut si globula din voi este alcatuita
> din prostie pura,privirea vostra estetot atat deinteligenta precum a
> unor vite obtuze. Nu zic ca toti romanii din strainatate sunt
> stupizi, nesimtiti,saraci si hoti,dar mai bine ma apuc sa joc Loto,
> ca am sanse mai mari sa prind 6 din 49 decat sa inalnesc un roman
> decent si realizat in diaspora.
> Moldoveni puturosi din Italia care stau 10 in camera si tot sunt cu
> chiria in urma, olteni care dorm prin parcuri in Spania (si nu din
> cauza ca le place natura si aerul proaspat),banateni care fac
> "una mica" turistilor homosexuali care viziteaza Olanda,
> ardeleni greoi de cap din Amerika care cand isi vad reflexia fetzei
> in apa closetului baga peria crezand ca au vazut un cacat, contesta
> domnule democratia din Romania, sunt nemultumiti !
> Cine a plecat din Romania ? Cine altii decat scursurile societatii,
> prostii. Noi, astia inteligenti si descurcareti, am stiut sa profitam
> de oportunitatile oferite de Partid,de democratie.
> Noi,romanii patrioti,suntem multumiti si nu intelegem ce vreti voi
> astia din diaspora, de ce faceti scandal?
> Cu ce drept faceti bai scandal ? Tara este saraca din cauza ca poporul
> isi fura singur caciula, vor sa insele fiscul,fura de unde lucreaza,
> circula fara sa perforeze bilet,etc. Toti sunt ca tine mai parlitule
> ! Niste hotzi !
> Tu nu furai in Romania ? Pai si atunci ?Furai ca sa traiesti ? Pai
> atunci acum cand esti in Amerika,de ce furi mai prapaditule ? De ce
> furi hartie igienica si Windex de unde lucrezi ca om de seviciu ? De
> ce furi lenjerie de pat,detergent si tampoane de unde lucrezi ca
> ingrijitoare in casa de batrani ? Tu care lucrezi pe santier, de ce
> sutesti materiale de constructii si din sculele colegilor ? Tu asta,
> chiar ieri ai furat din birou un teanc de hartie pentru copiator,de
> ce mai porcule,tot ca sa traiesti ? Dar cand vanzatoarea nu a scanat
> din greseala un sapun de 50 centi,cum ai fugit acasa victorios sa
> telauzi ca esti un norocos ! Dar tu mai porcule, care lucrezi pe
> camionul firmei, cand ti-ai cumparat ultima oara benzina ? Cum
> "economistesti" tu doi dolari pe zi sugand prin furtun un
> galon de benzina, lesinatule! Dar tu asta care esti preot in
> diaspora,cat ai furat mai animalule, ca ai facut toti credinciosii
> adevarati sa se departeze de bisrica.Dar tu asta care iti aduci ruda
> din tara, persoana trecuta de 60 de ani si pe care o pui sa munceasca
> pentru tine 12 ore pe zi contra 100 de dolari pe saptamana ? Cum crezi
> ca se numeste asta,nu tot furt? Dar tu asta care bagi in geanta pana
> si slipul uitat de cineva grabit in vestiarul salii de gym pe care o
> frecventezi, nici tu nu furi ?
> Bai bine mai jartele ordinare si voi aveti tupeul sa-mi spuneti mie ca
> sunteti corecti, sa vorbiti de caracter, sa-mi spuneti ca daca voi
> erati politicieni nu ati fi furat,ca voi sunteti corecti si potriviti
> sa gestionati sute de miliarde! Aveti voi caracterul si inteligenta sa
> decideti, sa judecati pe cineva ca domnul Nastase ?Voi,voi bai... ca
> nici nu mai stiu cum sa va injur !!!Cum de nu va crapa obrazul de
> rusine mai porcilor, cum puteti sa va priviti in oglinda fara sa fiti
> cuprinsi de greata, fara sa va vomitati fierea din voi de scarba.
> Ingineri scosi pe banda de fostul regim, absolventi de 8 clase,
> instalatori de chiuvete, absolventi de facultati particulare care au
> primit aproape cu japca diploma, spalatori de hardauri,vanzatori de
> ziare pentru imigranti care dau un aer oficial cersitului,nenorociti
> care in loc sa-si caute o slujba stau prin "easy
> everything" asteptand sa se deschida cantina sociala, astia bai
> sunt vocea diasporei,astia sunt panaramele fara bani sa-si repare
> dantura, gunoaiele de ultima speta care daca au mers zece ore cu
> trenul sau avionul departare de Romania, se considera niste
> globalisti inteligenti,niste filosofi universali care au inteles
> democratia,civilizatia,esenta vietii, se cred brusc niste genii care
> le stiu pe toate. Faptul ca merg intr-un metrou parizian sau conduc o
> rabla second hand spre serviciu in Amerika, ii fac sa se poarte de
> parca detin raspunsuri si solutii pentru toate problemele
> Romaniei.Vin ca niste copitate sa huiduie,injure si debiteze
> prostii,vin zi de zi sa faca parada cu stupiditatea si ignoranta
> lor,fara sa realizeze ce penibili sunt.
> Chiar asa memorie scurta aveti "expertilor" ? Nu tot asa de
> stupizi erati acum doi ani vis-a-vis de razboiul din Irak ? Cum
> vedeati voi in inteligenta si cultura voastra ca razboiul este
> justificat ! Ce mandrii erati pentru orice bomba de doua tone
> aruncata asupra arabilor! Acum ca firesc nu au gasit nici o ADM,dupa
> scandalul torturilor,executiilor sumare,20.000 de civili irakieni
> morti,1200 de soldati americani crapati,tara in anarhie, nu ne mai
> explicati ce destepti sunteti ?Unde va sunt argumentele?Au disparut,
> ati ramas doar cu stupiditatea. Bai voi cum dracului nu realizati ce
> dobitoci sunteti?Nu vedeti ca sunteti o insulta adusa umanitatii si
> evolutiei ?
> Dar cu alegerile din Amerika, va mai amintiti ce stupizi erati cand
> spuneati ca amerikanii sunt destepti si stiu sa decida, ca ei nu sunt
> popor de "prosti" ca romanii? Ce isterie si mandrie de
> fraieri ati afisat luni de zile, chit ca 90% nici nu aveti drept de
> vot acolo. Si pentru ce ? Care a fost rezultatul previziunilor
> voastre "experte"? Spune mai jartea ordinara,spune cine are
> acum cel mai stupid presedinte din istoria lumii ?
> Ce mai vrei dupa toate astea mai marlanule ? Vrei sa te respect ? Sa
> te consider inteligent? Sa ascult ce vorbesti? Crezi ca daca votezi
> contra Nastase devii brusc inteligent, o sa faci parte din elita
> intelectualitatii ? Nici vorba bai Samurache, destinul tau este sa
> mori asa cum te-ai nascut si trait:prost si ratat ! Nimeni si nimic
> nu poate schimba asta,este soarta omului imbecil si limitat, asa cum
> esti tu.
> Bai, va rog eu, faceti un serviciu Inteligentei si Bunului Simt,taceti
> dracului din gura, ca daca erati nascuti sa ganditi, nu ajungeati in
> situatia sa spalati bude".
> 

Ratacitul (...@lycos.com, IP: 67.68.202...)
2004-12-03 05:29
Re: Cum vede pesedeul diaspora: Doua mici comentarii

In primul rand, nu e clar ca e PSD-ist. Dar cel care posteaza are o imaginatie bogata, si probabil stimulata.
In al doilea rand, era de asteptat o asemenea reactie a unui roman din tara atata timp cat exista mentalitatea ca aia care au plecat sunt neaparat mai destepti si aia care au ramas sunt prostii. Din nefericire, mentalitatea asta elitista e larg raspandita si printre forumistii actuali si acopera tot spectrul opiniilor, intr-o extrema fiind, de exemplu, sustinatorii Liei care argumentau ca sigur ii va face fericiti pe romani pentru ca, nu-i asa, are scoala americana (pe post de unic si irevocabil argument) iar in cealalta extrema, alde Lebenita si inca vreo doi.
Pacat, dar jignirile colective duc la astfel de reactii.

Personal, imi cer scuze in fata romanilor din tara daca o asemenea atitudine a reiesit din vreunul din comentariile mele. Oricum, nu am intentionat niciodata asta.

La 2004-12-03 03:52:49, barabula a scris:

> Dintr-o postare a unui pesedist (Nick: SEN, probabil de la senator?)
> pe forumul EZ.
>
> "Daca maine ati avea sansa sa faceti parte din anturajul domnului
> Nastase, toti astia din diaspora ati fi gata sa treceti Atlanticul
> inot, sa traversati Europa in genunchi si odata ajunsi in Bucuresti
> sa acoperiti cu saruturi pofticioase si pline de recunostinta
> madularul prezidential. Eu stiu asta, voi stiti asta, El stie
> asta,toata lumea stie asta! Deci ce sens mai are prefacatoria ?Cu
> buzele fierbinti de emotie si placere, rosii si incinse ca soarele
> care care rasare intr-o dimineata uscata de vara,ati acoperi delicat
> organul suprem si i-ati promite credinta si dragoste vesnica, ar fi
> probabil nevoie sa intre baietzii din SPP si sa va bata cu pulanele
> peste cap ca sa va convinga sa mai luati si o pauza.Nu trebuie sa
> incerci sa ma convingi de contrariu , 40% din romanii plecati in
> strainatate au facut deja asta unor necunoscuti pentru un snadwich, o
> sticla de cico si un pachet de tigari inceput, deci sa nu-mi veniti
> acum cu figuri pe cap ca voi aveti demnitatea sa refuzati asa ceva,o
> adevarata onoare.
> Nu inteleg ce este cu atiitudinea asta a voastra lipsita de
> discernamant, se poate,am postat simplu niste randuri continand
> realizarile domnului Nastase si parca a dat strechea in voi. De ce
> sunteti asa stupizi?De ce in loc sa acceptati ADEVARUL, va apucati sa
> injurati? Sunteti tot animalele stupide care erati in Romania, chiar
...................................


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01080 sec.