Ziua Logo
  18:18, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2004-11-02
maria bolohan (...@hotmail.com, IP: 81.196.16...)
2004-11-02 16:27
urrmare


Dupa mine, toti acesti clarvazatori - oameni ce prevad viitorul - nu fac altceva decat sa-si aminteasca ceva ce a existat, si care acum se va repeta cu mici diferente.
Un mare clarvazator a fost si Nostradamus, caruia multi i-au interpretat scrierile, intre care si prof. Vlaicu Ionescu, descriind lucruri care, mai mult sau mai putin s-au implinit. Intr-o singura privinta au gresit : in privinta credintei. Si asta pt. ca numai credinta poate modifica viitorul sau destinul - cum zice Cayce.
Au zis ca Papa Ioan Paul II-lea va muri in 1995 si ca ii va succeda in total alti doi papi, inainte de prabusirea definitiva a Bisericii de la Roma. au mai zis ca 1999 va fi anul celui de-al 3-lea razboi mondial si al Antichristului.
Razboiul a inceput, dar sub forma atacurilor teroriste, razboi ce ne sileste pe noi crestinii sa ne unim si sa gasim noi forme de cooperare cu cei de alte credinte pentru a fi pace. Iar Papa Ioan Paul al II-lea., prin credinta si intelepciunea sa a inteles si actionat in acest sens. Aceasta a facut sa fie inca in viata. In ce priveste Biserica de la Roma - aceasta se va schimba intrucatva, sau se va adapta noilor cerinte, dar nu se va prabusi, pentru ca, daca aceasta cade, cade intreaga lume - dupa cum scria tot Nostradamus.
Clarvazatorii sunt oameni care prin credinta, ugaciune si meditatie, si-au dezvoltat al 6-lea simt. Asa este si dedublarea, telepatia, hipnoza, magnetism si radiestezie.
Alti mari clarvazatori au fost Ioana d'Arc (1412-1431) care avestit dinainte si a condus armata franceza la infrangerea invadatorilor englezi si restaurarea regalitatii Frantei: "O voce mi-a grait sa-i azvarlim pe englezi afara din Franta si sa-l incoronez pe Delfin." Vocea unei sfinte ii spunea fiecare pas ce trebuia facut in lupta (asta am auzit-o intr-o emisiune la tv americana, ca poate in Franta nu se mai spune despre cele sfinte).
In Statele Unite, Jeane Dixon, a prezis din 1952 alegerea unui presedinte democrat in 1960 si moartea acestuia inainte de expirarea mandatului. Era vorba de J.F. Kennedy asasinat in 1963, la Dallas.
Cazuri de dedublare: Sf. Anton de Padova care, in 1226, a folosit darul "ubicuitatii" (adica peste tot) spre a depune juramantul in acelasi timp in biserica di Limoges si intr-o manastire situata la cativa km. departare;
Padre Pio (1887-1968), pe numele sau adevarat Francesco Forgione, de asemenea inzestrat si cu acest dar.
Sf. Pavel vorbeste de o persoana ridicata in Rai in acesti termeni: "Era in trupul lui? Afara din trupul lui? Domnul o stie".
Tot el a vorbit si de "corzi de argint" care ar lega corpul spiritual de corpul fizic.
In Vechiul Testament, aflam de profetul Elizeu cum a izbutit sa dejoace atacul inamicului sirian, folosind dedublarea, calatorind in afara trupului, areusit sa se transporte in camera regelui sirian si sa citeasca planurile de atac.
Sf. Tereza de Avila (1515-1582) carmelita si mistica spaniola a relatat astfel experientele sale de levitatie: "Cand incercam sa rezist, aveam impresia ca o mare forta imi impinge picioarele."
Alte cazuri cunoscute de levitatie: Giuseppe de Copertino - sec. XVII - calugar italian ale carui levitatii se produceau in timpul unor extazuri religioase in cursul slujbelor din manastirea sa.
D.D.Home, nascut in Scotia, in 1833, a devenit celebru pt. sedintele sale de levitatie, efectuate in prezenta a numerosi martori.
Despre toate aceste cazuri am auzit intr-o emisiune in State, intitulata "Daca omul ar putea zbura", in care combina si cu experimentele stiintifice, dar deschide ochii oamenilor.
D-na Blavatsky, este un alt caz cunoscut de dedublare. Ea a intemeiat Societatea Teozofica, denumire ce deriva din : Theo= Dumnezeu si sophia= intelepciune.
Numerosi scriitori au relatat propriile experiete in materie de calatorie in afara corpului:
D.H.Lawrence, Aldous huxly, Arthur Koestler, emily Bronte, Guy de Maupassant, Jack London, Ernest Hemingway. Cred ca tocmai aceste experiente impreuna cu ceea ce credeau despre lume si viata, i-a facut cunoscuti, in sensul ca au avut ceva de spus in plus fata de cei ce se limiteaza la cele 5 simturi. - au vazut lumea de la inaltime.
Interesanta descrierea experientei lui Charles Lindberg, petrecuta in cursul traversarii Atlanticului in mai 1927 la bordul avionului "Spirit of St. Louis. Se afla in cea de-a 22-a ora de zbor (inainte cu 18 ore de sosirea la Bourget). Lindberg era inconjurat de o ceata deasa se se simtea f. obosit: " Ma aflam in afara timpului si a materiei. Am simtit ca ma separam de corpul meu, intocmai cum imi imaginez spiritul despovarandu-se de forma noastra corporala. Pluteam in cockpit, prin fuselaj, apoi urcam oblic, in exteriorul aparatului, inainte de a lua o forma care, imi dadeam seama, nu avea o asemanare cu forma omeneasca pe care oa lasasem intr-un avion zburand cu mare viteza. Ramaneam insa legat de corpul meu printr-un cablu lung, atat de subtire incat o simpla suflare l-ar fi putut rupe". Patruzeci de ore de zbor si sa pilotezi tot timpul asta mi se pare supraomenesc. De asemeni, Lindberg spunea ca altcineva conducea avionul cand el atipea. De retinut ca nu dormise nici cu o noapte inainte din cauza emotiilor.
Cand am inceput sa scriu acum cateva zile, am pornit de la Spirit si am ajuns tot la Spirit.
Ch. Lindberg a efectuat zborul in 1927 si de aceea cred ca a fost inspirat de lecturile lui Cayce, caci traia inca. Poate chiar au avut contact, cchiar numele avionului - The Spirit of St. Louis - pare inspirat de lectia despre Spirit caci iata ce zice in introducere, bazata pe lecturile lui E.C. nr. 262-113 la 262-124:
"Spiritul este PRIMA CAUZA, esenta Puterii Creative, sursa luminii si influenta motivatoare a intregii vieti. Este Dumnezeu. Hai sa nu fim confuzi de termeni. Care este relatia intre asemenea termeni ca: Spiritul timpurilor, Spiritul veacului, Spiritul Americii, Spiritul lui '76., Spiritul Pionierilor, Spiritul Fascismului, Spiritul Pamantului. Sp. lui Christos, SPIRITUL LUI DUMENZEU?
A fost dat ca exista UN SPIRIT.Toate manifestari ale vietii, in orice plan al constiintei sunt cristalizari ale Spiritului.
Cand noi, prin exercitiul liberei vointe alegem sa schimbam directia si sa abatem aceasta putere pe canale egoiste ale inaltarii personale, in loc de spre expresia impulsului orriginar, gloroficarea Creatorului, atunci pacatul se naste.
Spiritul Pionierilor nu trebuie sa insemne cruzime si distrugere, nici spirit de conflict si ura, ci fiinte spirituale incastrate in fizic cautand libertatea ca un ideal.Toata forta este una singura - O forta. Suntem noi cei ce am adus deversitatea de expresie si perceptie, si noi prin CALEA trebuie sa ne intoarcem la unitate. "Da-te in spatele meu Satan... pt. ca tu nu sti lucrurile ce vin de la Dumnezeu (Spiritul) , dar cele ale omului." (Matei 16:23) Aceste cuvinte au fost spuse de Isus cand doua cai erau in fata Lui: Gloria de Sine or Gloria lui Dumnezeu."

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 199.217.212...)
2004-11-02 18:40
Re: urrmare

geo1111 (...@yahoo.com, IP: 80.53.64...)
2004-11-02 19:11
Re: Marioaro


Vezi nu zapaci pe "teologu" retardat de se cheama "calugar" cu citate savante, ca te-a pocni shi iel cu ursuletzii shi cu mucu shi sfircu ca sh-a facut "ieducatzea" la revista lu Vaccin Putor. Shi mai vezi ca la cre(sh)tin ce ie se crede mai indrituit la mintuire ca martirul Coposu pen'ca acela era catolic.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00717 sec.