Ziua Logo
  16:27, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2004-11-02
geo1111 (, IP: 130.126.28...)
2004-11-02 08:12
Doamne NU ierta CRETINII TICALOSHI, fie ei burtodocshi catoholici sexacostali bacshishisti panglicani porcaitzi sau atei


IA MAI INCETATZ CU "LECTZIILE" VOASTRE, IPOCRINTZI FARTISEI SHI NERUSHINATZ CE SINTETZI. Vedetzi-va de pacatele voastre doldora, nesimtzitzilor, ca va nascuratzi cu trei fetze. Adicatelea netrebnici neterminatzi la minte shi ca caracter madama de brodel ca calugaru le tzine lectzii la perdutzii de protestantzi care il tzinura pa palme in loc de in palme, shi pe uelfear ca pomana shi parazitism.

Sa mai lase BORu lacomia shi pretentziile de sfintzenie. Sa ne se mai plimba mitropolitzii shi ierarhii cu Mertzedesu ca printzii petrolulu dupin pusta arabiasca. Sa mai serveasca vaduva shi orfanu cum scrie la Biblie ca moare natzunea shi popimea romana libera cu pumnu'n chept ca ia pupat sfintu duh in cur. Ca daca sa fii leteral shi cinstit ie protecstant iar haru lu ortodocsu inseamna ca nu conteshte ce PORCARII face popa ca, iote, iashte in credintza a buna, chear ca ca oile shi sarudreapta parintzele de infuleci ca nehalitu in post, n-o sa mai pacaleasca sfinta securistia rumanu multa vreme, ca rumanu se dashteapta greu, da tot, pinla urma, cind ii suna ceasu. Deshteptator. De se face dashtept. Sa fie cleru oameni, nu lifte, shi dupe aia vorbim da alea sfinte pin se'ntoarce vaca dupe la pashune. "Shi de la pashune, iaca, tacticoasa vine vaca", cum scris-a poiatu.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00625 sec.