Ziua Logo
  03:28, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-29
simiondan din timisoara (...@yahoo.com, IP: 86.35.26...)
2006-09-29 13:50
limbajul colorat

nu-i specific numai politicienilor. aici e vorba de o convorbire particulara intre doi oameni care se cunosc destul de bine. fondul problemelor e buba. starea de fronda ,de nemultumire si de zapaceala din pnl atinge cote alarmante. pe acest fond , oamenii se exprima cu naduf si limbajul colorat nu scuza dar explica.pnl-ul e departe de-a fi un partid cu oameni disciplinati care sa sara si noaptea in pozitie de drepti cand aud de sef.
liberalismul se aplica si in libertatea limbajului sau opiniei. oricum, tariceanu din acest punct de vedere, al exprimarii si comportamentului
sta bine. are tinuta si clasa. din pacate e insuficient pentru a putea tine in frau pnl-istii . in acest partid au intrat multi oameni cu mici afaceri si cat de cat independenti. pe ei nu-i poti pune la respect usor. au nevoie de un lider puternic si credibil. nu un motocicleanu sau un razgandeanu . nu inseamna ca tariceanu nu poate deveni acest lider. dar deocamdata nu poate tine in frau o trupa de armasari naravasi! parca asta era simbolul pnl- calul si sageata ! nu trandafiri mai multi sau mai putini.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00646 sec.