Ziua Logo
  09:26, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-08-18
mikele durul (, IP: 193.248.75...)
2006-08-18 00:24
Prezumtia de nevinovatie a lui Basescu !

Eu ii acord prezumtia de nevinovatie lui Basescu ! Dar asta nu inseamna ca dosarul lui este tabu. Doua din afirmatiile de ieri ale lui Basescu imi trezesc suspiciuni.
1.

















'" Eu am cerut dosarele dar nu au gasit nici-unul" Acesta este un raspuns in doi peri . Nu l-au gasit ca a fost substituit sau ca nu a fost intocmit vreodata nici-un dosar pe numele lui Basescu ? Este imposibil ca Basescu in calitate de comandant de nava sa nu aiba dosar de urmarire. Aceasta se poate deduce daca se cauta in arhive daca ceilalti comandanti de nava colegi cu Basescu au dosare de urmarire, ca doar n-o fi Basescu mai cu mot sa nu aiba, nefiind dupa cate stim ruda cu Ceausescu.
2. Basescu a afirmat cu multa emfaza ca :"nici-un ofiter de Securitate nu a reusit sa conduca o nava maritima". Asta poate inseamna ca unii au incercat si nu au reusit si ca el are stiinta de acest lucru. Ceea ce spune foarte mult. El acontinuat " acest lucru a fost facut de oameni care s-au pregatit profesional pt. asta". De acord este o munca grea , riscanta si cu multa raspundere. Dar coroborat cu Dosarul nr, 3990 din 1973 care apare consemnat in arhive , cand Basescu era student s-ar putea sa fie si ofiteri de securitate cu studii de marina.
Repet , eu ii acord inca prezumtia de nevinovatie , dar nu stiu daca opinia publica va mai suporta mult aceasta joaca de-a dosarele lui Basescu. Pentru binele lui ar trebui ca el insu-si sa accelereze lamurirea acestei situatii.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00748 sec.