Ziua Logo
  23:14, vineri, 5 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2004-05-11
Man In Black din Muntii Apuseni (...@yahoo.com, IP: 209.202.105...)
2004-05-11 15:08
Razboiul pierdut

Cine a crezut ca US Army intra in Iraq si se poata ca niste ingeri s-a inselat, la urma urmei US Army ca toate armatele din lume se racoleaza din randul celor nu prea destepti. Cel putin la nivelul soldatilor de rand. Deci de ce se mira lumea pentru abuzurile savarsite de US Army. Toate armatele ocupatoarea au savarsit abuzuri in decursul istoriei si asta este un fel de regula in ciuda absurditatii ei. Toate frustarile ocupatorului se revarsa asupra ocupatilor. Adevarata problema este ca acest comportamnet sa zicem 'Normal" pe timp de razboi este exact ceea ce au primit iraqienii din partea propriului dictator. Si atunci cum poate guvernul US sa convinga pe iraqieni de bunele lui intentii. Din perspectiva iraqiana nimic nu s-a schimbat. Si Saddam voiasa ii convinga de bunele lui intentii. US credea ca ocupa si colonizeaza Iraqul fara ca cneva sa se impotriveasca. Miscarea de rezistenta insa i-a obligat
pe neinstruitii rezervisti americani sa imbrace uniforma politiei politice Iraqiene.
Si uite asa interventia americana a reusti sa inlature cauza (Saddam) dar au aprofundat efecte si la propriu si la figurat inlocuindu-l pe fostul tiran.

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 199.217.212...)
2004-05-11 15:42
Re: Razboiul pierdut - omul negru n-a sosit !Ba-i aici ba nu-i aici !

"Adevarata problema este ca acest comportamnet sa zicem 'Normal" pe timp de razboi este exact ceea ce au primit iraqienii din partea propriului dictator. Si atunci cum poate guvernul US sa convinga pe iraqieni de bunele lui intentii."


Punct ochit ... dar nelovit. Asa se intimpla cu oamenii in negru. Nu mai vad bine deloc ! D-ta domnule in negru uiti un lucru , si anume , ca daca nu s-ar fi facut acele dezvaluiri ai fi zacut si acum in aceeasi "negura" ! Dar asa , tot niste americani (de bine) - te-au mai luminat ca sa-ti vershi naduful pe ceva ! Iar prizonierii irachieni sunt - de fapt - tortionarii de ieri ai civililor irachieni. E ca si cum te-ai plinge de tratamentul inuman aplicat securishtilor romani care s-au comportat asa de blind cu cetatzenii romani inainte de revolutie ! Hai ca esti simptic , zau asa !

Man In Black din Muntii Apuseni (...@yahoo.com, IP: 209.202.105...)
2004-05-11 16:01
Pt calugarul

Daca te-ai fi trezit emigrat in Franta erai la fel de zelot dar de partea Iraqului. Nu ai obiectivism in ceea ce spui si asta probabil datorita indelugatei spalari a creierului. Pe deasupra te crezi si spiritual si te simti dator sa vorbesti aiurea fara insa sa dai si argumente pertinente in sprijinul vreunei teze.
Nu inteleg ce importanta cine a revelat evenimentele? Consideri ca daca sant ascunse evenimentele ele nu exita? Ba exista pentru ca s-au intamplat. Si de unde stii ca destepti de vanzatori de McDonalds, luati cu aracanul in aramata au arestat toti tortionarii din Iraq? Ti-au dat tie o lista de nume? Curios caci lui Bush nu i-au dat-o. La cat de instruiti sant rezervistii vostri sant convins ca au prins si ei ce au putut. Personal nu cred ca merita sa te obosesti cu mistoul pentru ca stiu bine "punctul tau de vedere". Oricum cu bascalie de genul raspunsului tau America o sa ajunga cu capul unde ii sau picioarele.

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 199.217.212...)
2004-05-11 16:12
Re: Pt calugarul

Daca nici macar aerul pur al Muntilor Apuseni nu-ti reinvigoreaza creierul , atunci nu stiu cine o mai poate face. Dar vad ca ai trecut bine de la bozgori si autonomiile locale la problema "capului" Americii. S-au rezolvat toate problemele secuilor si au ramas de rezolvat cele ale yankeilor ? Ai grije , katty pindeste pe la colturi. De-abia asteapta sa muste din tine ! Oricum , te-am vazut de-atitea ori fara chiloti incit pozele cu irachienii nu mai sunt o noutate pentru mine. Uite , cu ocazia raspunsului meu , poate pui de-o prietenie cu chilian , ca acum e in stare sa se pupe si cu un bozgor pe rit doar de dragul sa fie impotriva mea. E in "crizele alea marile" !!

Hantzy (...@yahoo.com, IP: 134.98.65...)
2004-05-11 16:19
Re: Razboiul pierdut - omul negru n-a sosit !Ba-i aici ba nu-i aici !

Nici tu n-ai nimerit. Pentru ca oamenii aia de bine ne-au deznegurizat pe noi, nu pe arabi, care nu stiu ca cei torturati erau tortionarii de ieri. Ei stiu doar ca soldati democrati au torturat arabi. Nu vrei sa te duci sa le e'splici ca de fapt le-au facut un bine?!


La 2004-05-11 15:42:53, CALUGARUL a scris:

> Punct ochit ... dar nelovit. Asa se intimpla cu oamenii in negru. Nu
> mai vad bine deloc ! D-ta domnule in negru uiti un lucru , si anume ,
> ca daca nu s-ar fi facut acele dezvaluiri ai fi zacut si acum in
> aceeasi "negura" ! Dar asa , tot niste americani (de bine)
> - te-au mai luminat ca sa-ti vershi naduful pe ceva ! Iar prizonierii
> irachieni sunt - de fapt - tortionarii de ieri ai civililor
> irachieni. E ca si cum te-ai plinge de tratamentul inuman aplicat
> securishtilor romani care s-au comportat asa de blind cu cetatzenii
> romani inainte de revolutie ! Hai ca esti simptic , zau asa !
> 

Scorilo din Buridava (...@yahoo.com, IP: 160.36.224...)
2004-05-11 20:09
Calugare, cuviosia-ta!

La 2004-05-11 15:42:53, CALUGARUL a scris:

> Iar prizonierii
> irachieni sunt - de fapt - tortionarii de ieri ai civililor
> irachieni. E ca si cum te-ai plinge de tratamentul inuman aplicat
> securishtilor romani care s-au comportat asa de blind cu cetatzenii
> romani inainte de revolutie ! Hai ca esti simptic , zau asa !

Haida sa-ti spui io vreo doua vorbe referitoare la comparatia ta cu securistii romani: in decembrie '89 (cand baieramul era in toi) fiind eu inca tanar si prost, nu m-as fi dat in laturi sa-l fac pe vreun tortionar securist sa guste nitel din propria-i doctorie daca mi-ar fi picat vreunul in mana (la nevoie chiar cu mana mea si fara sa fi avut mustrari de constiinta).

In acelasi timp, daca as fi auzit de vreun roman (fie el chiar si cel mai crancen si marsav dintre securisti) torturat de un soldat in uniforma al unei armate straine, (si inca pe teritoriul Romaniei !!! ) as fi pus imediat si fara ezitare mana pe arme. Si nu ca sa impusc securistul.

Nu cred ca tinerii arabi in varsta de douazeci de ani sa gandeasca in 2004 cu mult mai diferit de un tanar roman in '89...

pante (...@k.ro, IP: 213.154.111...)
2004-05-11 20:18
Re: Razboiul pierdut - omul negru n-a sosit !Ba-i aici ba nu-i aici !

Da mai calugare,tu de unde pula stii cine sunt prizonierii irakieni?
Esti cumva "paranupreanormal"?
Stai linistit acolo in America si nu mai vorbi prostii ca nu te mai lasa americanii sa-i mai pupi in cur.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00810 sec.