Ziua Logo
  01:32, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2004-05-11
CALUGARUL (, IP: 199.217.212...)
2004-05-11 15:10
Prea mult patetism si prea putina luciditate !

Fotografiile cu prizonieri irakieni dezbracati si umiliti au provocat un asemenea val de dezgust si rusine, incit influentul senator Ted Kennedy s-a plins ca, pentru Orientul Mijlociu, “simbolul Americii nu mai este Statuia Libertatii, ci prizonierul asezat pe o cutie, acoperit cu o capa si o gluga neagra, cu fire electrice legate de corp”. Alti membri ai Congresului si-au afirmat temerile ca acest scandal ar putea compromite razboiului impotriva terorismului sau ca trupele SUA si alti americani din strainatate se afla in pericol din cauza socantelor dezvaluiri. “Nu trebuie sa ne pacalim, daca luam in considerare reactia opinie publice, acesta este un Pearl Harbor politic”, a spus congresmanul republican Tom Cole. Ziarele americane si-au exprimat la rindul lor ingrijorarea in ceea ce priveste scaderea prestigiului SUA.


Felix

=======================

Chestia cu pozele "sarmanilor" prizonieri a cazut ca o mana cereasca pentru cei care-si pierdusera obiectul si subiectele in a nascoci noi si noi injuraturi la adresa conducerii SUA. Si primul vizat cine poate fi decit "senilul" si mascariciul de Kennedy , descendentul unei "rusinoase" familii care a fost transformata in eroi dintr-o prostie tragica. Mi-am pierdut si eu timpul pe CSPN ieri sa vad faimoasele dezbateri din senatul american privitoare la scandalul pozelor cu detinutii irachieni. "O scrisoare pierduta" a fost nimic pe linga teribilismele democratilor care si-au amintit cum au pierdut "la mustata" alegerile , pentru ca , nu-i asa , numai de poze nu le ardea lor ! Ei au alte sentimente pentru "confratii" lor "magarushi" ! Patetism si comedie ieftina , asta am vazut in acele discutii. Cind un democrat , distantat de parerile colegilor lui , un senator din Idaho , daca nu ma insel , atragea atentia ca de fapt nu se poate dovedi in nici un fel faptul ca acei prizonieri au fost torturati , colegii lui de partid au sarit sa-l sfishie. Acel senator argumenta opinia lui prin faptul ca in tarile care-i acuza pe americani de faradelegi impotriva prizonierilor , bataia si schingiuirea in inchisori este un fapt normal. Ceea ce nu se intimpla in America. Iar acele poze cu soldati dezbracati au fost facute pt. ca se stie ca pentru musulmani faptul de a fi vazut dezbracati reprezinta cea mai umilitoare stare folosindu-se de aceste "nudisme" doar pentru smulgerea de informatii. Ori se preferau bataile sau "tratamentele" psihiatrice ? Daca-mi amintesc bine , prin anii 63 , "democratii" francezi treceau si ei prin astfel de situatie numai ca ei se purtau mult mai "gentilomneshte" cu fratii arabi algerieni nepozindu-i goi ci implantindu-le in creiere cite un glont drept "souvenir". Dar ce noroc pe noi atunci. Nu tu forum , nu tu satilte dish , nu tu antiamericani ! Acum ? Lumea s-a schimbat (in "bine" !) Romania e "libera" si romanasii nostri transformati in forumisti , pro-europeni si pro-tv-isti au ridicat vocile impotriva fabricantilor de blugi. Si ca tortul sa aibe o cireasha in virf ne-a procopsit satana si cu un chilian ! Ca Bush a initializat o ancheta dura asupra celor care au savirsit acele acte iesite inafara regulamentelor militare , asta nu se mai ia in seama. Ca aceste dezvaluiri au fost facute de insasi americani si tot de catre americani acest caz va fi rezolvat nu conteaza. Ceea ce conteaza este puroiul antiamerican care se revarsa din belshug din infectioasele suflete de rataciti si refuzati (pt. SUA) ale confratilor nostri romanashi. Supurati baieti ... si fetitze. Macar asa sa va mai treaca si voua dorul de Tzara ! Ginditi-va ce ve-ti obtine in final ! (va dau un hint : "nika")

Hantzy (...@yahoo.com, IP: 134.98.65...)
2004-05-11 15:31
Re: Prea mult patetism si prea putina luciditate !

Dar asa avem fun! Asta e tot ce castigam! Sau tu mai castigi si altele, sau iti regasesti poate ... obiectele? :)))


La 2004-05-11 15:10:41, CALUGARUL a scris:

> Chestia cu pozele "sarmanilor" prizonieri a cazut ca o mana
> cereasca pentru cei care-si pierdusera obiectul ... si fetitze. Macar
> asa sa va mai treaca si voua dorul de Tzara ! Ginditi-va ce ve-ti
> obtine in final ! (va dau un hint : "nika")
> 
> 

Giuseppe Cocos din Lesotho (...@yahoo.com, IP: 146.95.132...)
2004-05-11 15:43
Re: Prea mult patetism si prea putina luciditate !

La 2004-05-11 15:10:41, CALUGARUL a scris:

"Daca-mi amintesc bine , prin anii 63 , "democratii" francezi treceau si ei prin astfel de situatie numai ca ei se purtau mult mai "gentilomneshte" cu fratii arabi algerieni nepozindu-i goi ci implantindu-le in creiere cite un glont drept "souvenir"."

Deci, torturarea irakienilor este acceptabila pentru tine pentru ca a facut-o si francezii in algeria ..... nu ? Dar ai uitat un amanunt, francezii nu pretindeau ca sunt un Algeria pentru a instaura democratia .... asa cum ne spune zilnic D-l Bush.

Indiferent cum o impachetezi .... revelatiile despre actele de tortura din Irak sunt un dezastru pentru america .... si acest dezastru a fost cauzat de o administratie incompetenta ...care trebuie sa plateasca pentru asta

Sarmis (...@yahoo.com, IP: 193.230.150...)
2004-05-11 15:48
Re: Prea mult patetism si prea putina luciditate !

iti da mana sa vorbesti asa, Calugare! Sunt curios cum ai fi reactionat daca te-ai fi trezit cu un batz infipt in koor si cu niste sarme pe la pinus, plus niscaiva handralai care se pisha pe fata ta in timp ce cainii musca din tine. Bea un pahar de apa si linistete-te. Gandeste drept si de abia dupa aceea sa te apuci sa ii judeci pe altii acuzandu-i de antiamericanism.
Poate ca marea greseala a americanilor este ca inca mai au un dram de umanitate in ei si nu au devenit o simpla masa de descreierati sadici. Inca se mai poate vorbi despre un procent (mic) de libertate a presei in ceea ce priveste greselile pe care le fac. Rusii sunt mult mai specialisti la schingiuiri si isi exercita nestingheriti acest hobby pe ceceni. Dar, cu atat mai mare este vina americanilor. Multi inca ii mai privesc ca pe un exponent al democratiei si al apararii drepturilor omului, indiferent de religie.
Cred ca nimeni nu ar trebui sa ia apararea unor astfel de brute, iar faptul ca intreaga poveste a iesit la iveala nu are nimic de a face cu o conspiratie mondiala impotriva SUA. La urma urmei, dovezile au fost furnizate de colegii tortonarilor. Ceea ce inseamna ca in randul militarilor americani mai exista si oameni cu capul pe umeri.

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 199.217.212...)
2004-05-11 15:51
giosepina cocoshista , a cazut si si-a rupt ... creasta !

Cocoshelule neascultator ! Tu nici macar nu stii ce-i aia tortura. Pai sa stii ca nu-i acelasi lucru cu tortul ! Tortura e chestia aia care se aplica cocoshilor prin jumulirea de fulgi de unde si proverbul romanesc "iti ard una de-ti sar fulgii!" Ca americanii au facut niste poze la "nudul gol" unor irachieni asta nu inseamna ca li s-au smuls fulgii ! dar , nu-i asa , in cadere libera trebuie sa ne agatzam de ceva. Pai daca pozele la "nudul gol" sunt o tortura , atunci postarile lui chilian ce sunt ? Pai alea-s adevaratele schingiuiri cocoshelule giusepist ! Si vorba aia , daca au facut-o francezii , daca au facut-o englezii , daca au facut-o (cel mai bine) nemtii , de ce sa n-o faca si americanii ca tot una sunt ! Daca iei pe fiecare soldat in parte care au pozat pe "bietzii" irachieni ai sa vezi ca sunt la a doua sau a treia generatie de francezi , englezi , italieni , nemti si , de ce nu , chiar romani ! Vorba aia : dai in mine dai in tine !! Te-am supus intelectual prea mult ? Iarta-ma !

Hantzy (...@yahoo.com, IP: 134.98.65...)
2004-05-11 15:53
Re: Prea mult patetism si prea putina luciditate !

Asa sunt unii mai romantici: tin cu echipa care joaca prost, pentru ca nu da la "gioale"! De parca daca ar tine cu cealalta ar castiga doi de nika.

Totusi retine doua chestii:
1. greselile nu se scuza daca arati ca si altii au facut aceleasi greseli, ba chiar se amplifica;
2. grseala nu-i mai mica daca in dorintza de a veni cu ceva senzational, presa nu se lasa "presata" si publica - asteptam si giudetzul!


La 2004-05-11 15:10:41, CALUGARUL a scris:

Macar
> asa sa va mai treaca si voua dorul de Tzara ! Ginditi-va ce ve-ti
> obtine in final ! (va dau un hint : "nika")
> 
> 

Tit-Liviu (...@yahoo.com, IP: 24.90.125...)
2004-05-11 16:01
"Mentalitate" de javra nepedepsita! CalOgar.

"Faceti'ma presedinte, si va voi fi credincios ca o JAVRA!"
Sunteti tentati sa credeti ca aceste cuvinte au fost spuse, pentru prima oara, de catre Vadim. Realitatea este ca ipocritul butiman le'a preluat din vocabularul lui Bush Batranul care s'a milogit Jidanilor sa'l faca presedinte fiu'sau, cu asigurarea ca Bush Fiul le va fi credincios ca o JAVRA; lucru ce este demonstrat cu prisosinta de cel impus la Casa Neagra.

Cei ce semneaza 'calOgarul' nu numai ca au UMILIT, ci realmente au calcat pe OAMENI, in Tara Romaneasca, pe timpul dictaturii ceausiste. Ca sa scape de pedeapsa populara, au fugit si primit protectie in SUA. JAVRA din ei nu se dezminte! Nemaiputand sa calce pe OAMENI, javrele jegoase si apocaliptic urlatoare, incearca sa'si satisfaca instinctele primare incercand sa calce pe CONSTIINTE! "Noroc" cu acest forum care da posibilitatea javrei turbate 'calOgarul' sa urle la OAMENI: Haau!, Haauuu!

Romani!, prindeti si dati pe mana hingherului, javra umilitoare din San Louis...Puneti'i pielea pe electrozii "Americani" din Baghdad, ca sa vada cum se papa...umilinta.


La 2004-05-11 15:10:41, CALUGARUL a scris:

> Chestia cu pozele "sarmanilor" prizonieri a cazut ca o mana
> cereasca pentru cei care-si pierdusera obiectul si subiectele in a
> nascoci noi si noi injuraturi la adresa conducerii SUA. Si primul
> vizat cine poate fi decit "senilul" si mascariciul de
> Kennedy , descendentul unei "rusinoase" familii care a fost
> transformata in eroi dintr-o prostie tragica. Mi-am pierdut si eu
> timpul pe CSPN ieri sa vad faimoasele dezbateri din senatul american
> privitoare la scandalul pozelor cu detinutii irachieni. "O
> scrisoare pierduta" a fost nimic pe linga teribilismele
> democratilor care si-au amintit cum au pierdut "la mustata"
> alegerile , pentru ca , nu-i asa , numai de poze nu le ardea lor ! Ei
> au alte sentimente pentru "confratii" lor
> "magarushi" ! Patetism si comedie ieftina , asta am vazut
> in acele discutii. Cind un democrat , distantat de parerile colegilor
> lui , un senator din Idaho , daca nu ma insel , atragea atentia ca de
> fapt nu se poate dovedi in nici un fel faptul ca acei prizonieri au
> fost torturati , colegii lui de partid au sarit sa-l sfishie. Acel
> senator argumenta opinia lui prin faptul ca in tarile care-i acuza pe
> americani de faradelegi impotriva prizonierilor , bataia si
> schingiuirea in inchisori este un fapt normal. Ceea ce nu se intimpla
> in America. Iar acele poze cu soldati dezbracati au fost facute pt.
> ca se stie ca pentru musulmani faptul de a fi vazut dezbracati
> reprezinta cea mai umilitoare stare folosindu-se de aceste
> "nudisme" doar pentru smulgerea de informatii. Ori se
> preferau bataile sau "tratamentele" psihiatrice ? Daca-mi
> amintesc bine , prin anii 63 , "democratii" francezi
> treceau si ei prin astfel de situatie numai ca ei se purtau mult mai
> "gentilomneshte" cu fratii arabi algerieni nepozindu-i goi
> ci implantindu-le in creiere cite un glont drept
> "souvenir". Dar ce noroc pe noi atunci. Nu tu forum , nu tu
> satilte dish , nu tu antiamericani ! Acum ? Lumea s-a schimbat (in
> "bine" !) Romania e "libera" si romanasii nostri
> transformati in forumisti , pro-europeni si pro-tv-isti au ridicat
> vocile impotriva fabricantilor de blugi. Si ca tortul sa aibe o
> cireasha in virf ne-a procopsit satana si cu un chilian ! Ca Bush a
> initializat o ancheta dura asupra celor care au savirsit acele acte
> iesite inafara regulamentelor militare , asta nu se mai ia in seama.
> Ca aceste dezvaluiri au fost facute de insasi americani si tot de
> catre americani acest caz va fi rezolvat nu conteaza. Ceea ce
> conteaza este puroiul antiamerican care se revarsa din belshug din
> infectioasele suflete de rataciti si refuzati (pt. SUA) ale
> confratilor nostri romanashi. Supurati baieti ... si fetitze. Macar
> asa sa va mai treaca si voua dorul de Tzara ! Ginditi-va ce ve-ti
> obtine in final ! (va dau un hint : "nika")
> 
> 

Giuseppe Cocos din Lesotho (...@yahoo.com, IP: 146.95.132...)
2004-05-11 16:03
Re: giosepina cocoshista , a cazut si si-a rupt ... creasta !

La 2004-05-11 15:51:50, CALUGARUL a scris:

"Te-am supus intelectual prea mult ? Iarta-ma !"

Ce sa zic, "intelectualismul" tau este de-a dreptul coplesitor ....

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 199.217.212...)
2004-05-11 16:03
sarmalistului !

"Poate ca marea greseala a americanilor este ca inca mai au un dram de umanitate in ei si nu au devenit o simpla masa de descreierati sadici. Inca se mai poate vorbi despre un procent (mic) de libertate a presei in ceea ce priveste greselile pe care le fac."

Pentru aceste rinduri vei fi iertat. Cred ca fara sa vrei le-ai scris ! Dar oricum , vorba parintelui Galeriu : "Dumnezeu scoate desteptaciune chiar si din prosti !" (n-am zis-o eu , deci nu ma injura pe mine !) Cit priveste chestia cu batul si cu "koor "-ul (aveti un 10 pt. limba romana de la mine) se poate aplica chiar si sarmistilor. Si atunci vei intelege si tu cum vine chestia. Oricum , prostiile de care vorbesti nu s-au intimplat in inchisorile cu detinuti irachieni. Anchetele sunt in curs de desfashurare. Sa asteptam si sa nu ne mai vaitam ca babele la portile cimitirului. Daca nu ai pe ce sa-ti vershi necazul propriilor neimpliniri iti recomand un bun medicament : sacul de box.

"Gandeste drept si de abia dupa aceea sa te apuci sa ii judeci pe altii acuzandu-i de antiamericanism. "

Ha , ha , ha ! Pariez ca te uiti pe pro-tv. Aia spun altfel : "Gindeste liber !" Mai oitza Domnului , eu nu judec pe nimeni , eu doar evidentiez si scot la lumina ceea ce nu se vede sau nu se vrea a se vedea ! Cind omului i se pune "pata" impotriva americanilor e greu sa-i explici ca de fapt nu americanii sunt vinovati de neimplinirile lor personale. Dar , nu-i asa ! Trebuie sa ne refulam si noi pe ceva ! Traiasca keyboardul si anonimatul forumului !

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2004-05-11 16:29
Re: Prea mult patetism si prea putina luciditate ! pt calugar

> Chestia cu pozele "sarmanilor" prizonieri a cazut ca o mana
> cereasca pentru cei care-si pierdusera obiectul si subiectele in a
> nascoci noi si noi injuraturi la adresa conducerii SUA.

Normal asta se astepta pt ca "antiamericanii" nu-i asa, ii stim bine care sunt, nu mai aveau ce spune.


> Si primul
> vizat cine poate fi decit "senilul" si mascariciul de
> Kennedy , descendentul unei "rusinoase" familii care a fost
> transformata in eroi dintr-o prostie tragica.

Intr-un indemn crestin care spune ca "despre morti" numai de bine ma abtin sa consider fraza dtale de mai sus ca fiind fraza de crestin. Poti sa nu-i iubesti pe Kennedy, poti normal sa nu iti placa de batranul "senil" si "mascarici"(fiecare vom ajunge acolo), ca te iei de ascendenta acestei familii care a platit cu "sange" pt societatea in care traiesti mi se pare nu numai necrestinesc ci purs si simplu nesimtit.

> Daca-mi
> amintesc bine , prin anii 63 , "democratii" francezi
> treceau si ei prin astfel de situatie numai ca ei se purtau mult mai
> "gentilomneshte" cu fratii arabi algerieni nepozindu-i goi
> ci implantindu-le in creiere cite un glont drept
> "souvenir". Dar ce noroc pe noi atunci. Nu tu forum , nu tu
> satilte dish , nu tu antiamericani !

Fara sa cunosti nici de departe aceea perioada judeci, faci bine dar nu ai avut timp sa cauti toate datele. "Democratii francezi" si e bine ca-i pui intre ghilimele nu erau acolo ca sa "exporte democratia" ci ca sa isi perpetueze imperiul sau "ramasita" de imperiu(scurtat si de razbelul din Vietnam al francezilor).

E deja recunoscut public in Franta si aceasta si-a asumat vina, sunt ceva ani de atunci, pt. toate torturile facute in Algeria. Este un exercitiu democratic sau nu(mai ramane sa recunoasca si treaba cu Uganda)? In plus ca "cenusa in cap" au oferit "drepturi speciale" cetatenilor algerieni. Asta nu schimba cu nimic raul facut, dar la vremea lui acel "rau" a fost amendat in presa la greu, doar ca internet si televiziune satelitara exista mai NU.

> Acum ? Lumea s-a schimbat (in
> "bine" !) Romania e "libera" si romanasii nostri
> transformati in forumisti , pro-europeni si pro-tv-isti au ridicat
> vocile impotriva fabricantilor de blugi.

Supararea dtale este ca generalizezi, nu romanasii forumisti pro si contra jeans contribuie la imaginea SUA ci insasi administratia pe care dta o "venerezi". Unde e barna si unde e paiul. 40 de ani au spus specialisti ai administratiei ca vor trece pana cand imaginea SUA in regiune se va schimba.

> Si ca tortul sa aibe o
> cireasha in virf ne-a procopsit satana si cu un chilian !

Ca peste tot uscaturi exista, acum dta vrei sa te plangi de chilian. La ce bun? Nici o incercare nu a avut sorti de izbanda cu dansul, e doar extremist, anti -tot ce nu e ca el, vrei sa-mi demonstrezi ca si dta esti la fel? Nu trebuie sa faci efort prea mare.

> Ca Bush a
> initializat o ancheta dura asupra celor care au savirsit acele acte
> iesite inafara regulamentelor militare , asta nu se mai ia in seama.

E foarte bine ca e sub ancheta. E foarte bine ca presa e libera in SUA si isi face datoria, asteptam sa vedem justitia acum. Subliniez e foarte bine ca se iau masuri.

> Ca aceste dezvaluiri au fost facute de insasi americani si tot de
> catre americani acest caz va fi rezolvat nu conteaza.

Pai de cine sa fie altfel facute dezvaluirile? Mai are cineva acces la inchisori in afara de armata? E foarte bine ca membrii ai armatei s-au sesizat, e foarte bine ca o majoritate nu vrea sa fie in aceeasi oala cu cretinii vinovati.

> Ceea ce
> conteaza este puroiul antiamerican care se revarsa din belshug din
> infectioasele suflete de rataciti si refuzati (pt. SUA) ale
> confratilor nostri romanashi.

Dta ai ceva cu "puroiul" atiamerican as putea spune ca suferi de mania persecutiei. Chiar crezi ca toata lumea vrea sau a vrut sa emigreze in SUA? Eu sunt un "ratacit" ca si dta, nerefuzat pt simplul motiv ca nu am ales SUA pe considerente personale. Poti crede asta? Parca vad ca nu.

> Supurati baieti ... si fetitze. Macar
> asa sa va mai treaca si voua dorul de Tzara ! Ginditi-va ce ve-ti
> obtine in final ! (va dau un hint : "nika")

Dar dta ce vei obtine in final? Sa-ti dau un "hint" nika + aura de chilianism, face? Pai dupa cat te vad de pornit se pare ca da!

Sarmis (...@yahoo.com, IP: 193.230.150...)
2004-05-11 16:37
Re: sarmalistului ! pt. Calugar

"Prostiile" chiar s-au intamplat in puscaria cu irakieni Abu Ghraib.Cel putin asa au zis CNN-ul si BBC-ul. Este adevarat ca ancheta nu a luat sfarsit. La final, nu este exclus sa apara si alte "prostii" ceva mai grave.
Proteveul nu il urmaresc. Este unul dintre cele mai proaste exemple de televiziune din Romania. Este doar o incercare nereusita de a copia valorile americane din domeniu. Initiativa a fost laudabila, numai ca nu stiu cum s-a nimerit de au luat tot ce este mai rau.
Impotriva americanilor nu am nici o pata. Am pete impotriva pupincuristilor Administratiei Bush si impotriva celora care, crezand ca SUA trebuie aparata chiar si cand greseste, se reped cu oistea-n tastatura. Dupa cum am mai zis, rusii merita de o mie de ori mai mult sa fie condamnati, dar macar ei nu pretind ca vor sa aduca democratia, ci recunosc deschis ca restabilesc ordinea lor.
Refularea nu are nici o legatura cu acest forum si, in nici un caz, cu persoana ta. In ceea ce priveste anonimatul, nu cred ca am avut "onoarea" sa iti aflu identitatea. Nu ca m-ar interesa.

Alin

CALUGARUL (, IP: 199.217.212...)
2004-05-11 16:42
Re: "Mentalitate" de javra nepedepsita! CalOgar.

Pentru cei care nu-i stiu C.V.-ul lui chilian ( am spus CV-ul , adica cur-iculum vitae si nici decum VeCe-ul care reprezinta dumnezeul <dumnezeii> lui chilian) ! Deci , Chilian este nascut intr-o comuna de armeni din fostul cadrilater , dintr-o mama evreica Ludmila Berman si un tata francmason Chilianovici Mangialic. De mic copil isi sugea degetele de la picioare si-shi roade unghiile pina la singe. Primele studii le face la cresha din comuna , unde a fost deflorat (din gresheala) de un cocosh care suferea de strabism si l-a luat drept gaina (ceea ce s-a transmis si pina astazi). Studiile si le continua in scoala generala de unde este exmatriculat de doua ori pentru relatii "nepotrivite" cu scheltul din clasa de anatomie ! Citeste la virsta de 13 ani si trei luni MeinKmapf-ul lui Hitler si devine patriot ! Este refuzat la incorporare in armata din cauza capului mic si curului disproportionat. Isi regaseste refugiul in literatura si citeste toata colectia "Cutezatorii" imbogatindu-si nivelul academic. Lipseste de la intilnirea cu maturitatea si devine matur imatur , inrolindu-se in rindul celor care lupta impotriva comunismului ascultind in fiecare seara "Radio Tirana" si "Vocea Moscovei !" Revolutia il surprinde in crize de constipatie , care s-a transmis pe cale bucala pina la creier ! Lupta cu abnegatie inrolindu-se in grupul de monarhisti care activa la Spitalul numarul 9 . Este cumparat de catre iudeo-americani in vederea unor experiente cit si pentru folosirea citorva organe. La cercetari amanuntite , nu i s-a gasit creierul decit : un asplina , una bucata ficat (macerat) si o prost-tata inflamata ! Actualmente este locuitorul unui apartament fara geamuri si doar cu o usha cu geamlic al spitalului de boli mintale. Participa la citeva studii privind "autosatisfacerea si refularea" prin intermediul internetului , ocupind postul de cobai ! Este recunoscut ca un mare donator de infectie antievreiasca , antiromaneasca si in general tot ce e anti ! Este inrolat in partidul PRM (Partidul Ratacitilor Minoritari) si spera sa ocupe functia de ambasador de Alaska cind vor cistiga alegerile ! Bun patrihotz , activeaza pentru unirea rrrruminilor si a bozgorilor intr-o singura natiune si nu are decit un gind pentru viitor : sa mai fie o data deflorat de un calogar !

Pasiuni : colecteaza copite de cai morti , mesteca urzici , face gargara cu pioneze , practica lovitul peretilor cu capul in vederea meditatiei !

Statutul administrativ : casatorit cu un frumos caniche ! Nu are - inca - copii din cauza sotiei !

Bumerang (, IP: 217.110.230...)
2004-05-11 17:25
CALUGARUL ... MORALIST

Mai calugare necredincios, tu ce vrei ca dovada a atrocitatilor comise de soldatii americani? Vrei sa participi si tu la vre-o sedinta de exorcism acolo? Atunci te-ai convinge? Ai vazut toate pozele care sunt cunoscute (pana acum)? Oare de ce crezi ca au cerut USA de la mai multe tari ca soldatii americani sa nu fie supusi legilor nationale sau internationale? Chiar nu te duce mintea de loc? Luciditate ceri doar! Ore? Cine incearca sa ne induioseze cu privinta la comportamentul animalic al unor oameni? Ce au facut altii in timpuri trecute a fost , de cele mai multe ori condamnat, si tratat ca atare. Cand vorbesti de comunisti, sau de taristi, sau de talibani, atunci asemenea comportamen pare la fel de anormal, insa potrivit regimului. Nu insa unui guvern ce se vrea democratic si liber. Nu guvernului unui stat care sta ca simbol al libertatii si democratiei. Tu faci morla forumistilor carora l-i "sa pus pata pe america" cum zici tu. Desi cei mai multi dintre ei argumenteaza pozitiile avute. Tu insa aperi pozitia administratiei bush, fara argumente, eventual, niste comparatii cu alte murdarii din istoria omenirii. Cine nu gandeste calugare?
Iar textul cu ura impotriva altora datorita neimplinirilor in occident, ai copiat-o de la mine. Se para ca ti-a placut. Oare faci si tu parte din aceasta categorie? Sau esti doar unul care este obisnuit cu o mana de fier, ca pe vremuri in Ro, si actualmente in USA? Care nu stie sa vada decat alb si negru. Sau care, satul de negrul comunismului i-si cauta salvarea spirituala in albul de la Washington, care desi este tot mai gri, pt. linistea ta sufleteasca tot alb trebuie sa ramana?

Tit-Liviu (, IP: 24.90.125...)
2004-05-11 21:28
Re: "Mentalitate" de javra nepedepsita! CalOgar.

Sufletul este oglinda omului. Ai o oglinda, te uiti in ea si'ti vezi sufletul. Sunt si "oameni" carora cuvantul oglinda le repugna. Ii sperie, le contorsioneaza fata cu tot ce este pe ea: ochii, gura, nasul, ridurile. Pe multi, auzul cuvantului oglinda ii inebuneste! De ce? Teroarea ca, daca ar fi obligati s'o priveasca, si'ar vede "sufletul" schimonosit. Garoii dezaxati(ca sunt mai multi) care'si spun 'calOgarul', nu s'au mai privit intr'o oglinda, de foarte mult timp, inca de cand aveau 14-15 ani, varsta la care au inceput sa urasca tot ce este omenesc, Romanesc si Armenesc; acesta fiind motivul pentru care ticalosii au uitat ca au un suflet de om. Din fuiorul de fum de pucioasa ce tine loc de suflet, sceleratul s'a luptat, azi, nu cu oamenii. A spurcat tot ce'i'a venit in orificiul gurii.

Citind ce'a iesit din terciul neuronic ce se roteste'n gavanul garoiului, m'am simtit stingherit si mi'am cerut scuze personajelor abuzate, molestate si terorizate, precum prizonierii Irakieni, de catre 'diareicul' intempestiv; scuze pentru ca din cauza mea, fiintele si lucrurile umilite de nebunul diareic, au trebuit sa suporte uratenia schimonositului terorist "americanizat"(jidanizat-englezizat). Neputand sa se lupte cu inteligenta unui OM, scursura orientala tiranica a bestelit de'a valma: Armenii, Evreii, mama, tata, copii, caini, gaini, cocosi, cai morti, cresa de copii, "scoala generala" si chiar...urzicile; trecandu'le, daca mai era nevoie, si prin furcile caudine ale comunismului de factura iudeo-bolsevica sau hogista, pe care le'a servit cu slugarnicie de rob Tigan inainte de a fi...slobozit(pe fata, in nari, in ochi si'n orificiul gurii).

Dezaxatule diareic!, nu mai era nevoie sa te afisezi. Romanii stiu de mult cine este si ce'i poate pielea "Americanului". Tu esti un exemplu elocvent. Dar, tu si toti descreieratii ca tine, ar trebui sa incepeti sa ganditi pe unde veti scoate camasa cand Americanul Adevarat se va hotari sa va...insamanteze cu suflet omenesc.


La 2004-05-11 16:42:50, CALUGARUL a scris:

>&nbsp;Pentru cei care nu-i stiu C.V.-ul lui chilian ( am spus CV-ul , adica cur-iculum vitae si nici decum VeCe-ul care reprezinta dumnezeul <dumnezeii> lui chilian) ! Deci , Chilian este nascut intr-o comuna de armeni din fostul cadrilater , dintr-o mama evreica Ludmila Berman si un tata francmason Chilianovici Mangialic. De mic copil isi sugea degetele de la picioare si-shi roade unghiile pina la singe. Primele studii le face la cresha din comuna , unde a fost deflorat (din gresheala) de un cocosh care suferea de strabism si l-a luat drept gaina (ceea ce s-a transmis si pina astazi). Studiile si le continua in scoala generala de unde este exmatriculat de doua ori pentru relatii "nepotrivite" cu scheltul din clasa de anatomie ! Citeste la virsta de 13 ani si trei luni MeinKmapf-ul lui Hitler si devine patriot ! Este refuzat la incorporare in armata din cauza capului mic si curului disproportionat. Isi regaseste refugiul in literatura si citeste toata colectia "Cutezatorii" imbogatindu-si nivelul academic. Lipseste de la intilnirea cu maturitatea si devine matur imatur , inrolindu-se in rindul celor care lupta impotriva comunismului ascultind in fiecare seara "Radio Tirana" si "Vocea Moscovei !" Revolutia il surprinde in crize de constipatie , care s-a transmis pe cale bucala pina la creier ! Lupta cu abnegatie inrolindu-se in grupul de monarhisti care activa la Spitalul numarul 9 . Este cumparat de catre iudeo-americani in vederea unor experiente cit si pentru folosirea citorva organe. La cercetari amanuntite , nu i s-a gasit creierul decit : un asplina , una bucata ficat (macerat) si o prost-tata inflamata ! Actualmente este locuitorul unui apartament fara geamuri si doar cu o usha cu geamlic al spitalului de boli mintale. Participa la citeva studii privind "autosatisfacerea si refularea" prin intermediul internetului , ocupind postul de cobai ! Este recunoscut ca un mare donator de infectie antievreiasca , antiromaneasca si in general tot ce e anti ! Este inrolat in partidul PRM (Partidul Ratacitilor Minoritari) si spera sa ocupe functia de ambasador de Alaska cind vor cistiga alegerile ! Bun patrihotz , activeaza pentru unirea rrrruminilor si a bozgorilor intr-o singura natiune si nu are decit un gind pentru viitor : sa mai fie o data deflorat de un calogar !
>&nbsp;
>&nbsp;Pasiuni : colecteaza copite de cai morti , mesteca urzici , face
>&nbsp;gargara cu pioneze , practica lovitul peretilor cu capul in vederea
>&nbsp;meditatiei !
>&nbsp;
>&nbsp;Statutul administrativ : casatorit cu un frumos caniche ! Nu are -
>&nbsp;inca - copii din cauza sotiei !
>&nbsp;


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00874 sec.