Ziua Logo
  23:28, vineri, 5 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2004-12-20
Lebenita din Nürnberg (...@web.de, IP: 84.135.57...)
2004-12-20 22:55
Felicitari ziarului Ziua

pentru ca a ajuns sa cenzureze nu trivialitatzi asa cum ar fi logic ci si mesaje cu contzinut care probabil NU CONVINE
tzinetzi-o asa ca o tzinetzi bine!

Lebenita din Nürnberg (...@web.de, IP: 84.135.59...)
2004-12-20 23:02
Re: Timisoara

LRe Jan Dinu

Bietul pastor Tökes nu a avut nici un rol activ in revolutzie si nici macar in Timisoara el a refuzat sa plece cu una cu doua din casa parohiala si atat. El nu a tzinut cuvantari si nu a indemnat pe nimeni la nimic pe fatza, singurul repros care i se poate face ca el a pomenit enoriasilor din biserica lui ca urmeaza a fi evacuat si atat. Acestia s-au mobilizat sa-l apere si atat. El nu a jucat rolul unui agent ci rolul simplu al omului nedreptatzit ca trebuie sa fie scos in strada, avand si sotzia gravida in ultima luna ptr ca a avut curajul sa deie un interviu la televiziuni straine. Deci lasa ura de rasa si porcariile securiste ca nu tzine ... sau mai clar pe intzelesul tau ... marsh la cocina!

Mai Titi Preda sa stii ca in Timisoara s-au petrecut lucruri inimaginabile.
Una dintre ele este ca cei din armata care au tras in popor au fost inaintatzi in grad si functzii. Unii din cei din Militzie au fost judecatzi si condamnatzi dar in afara de astia securisti care trageau din pozitzii ascunse, din salvari , din taximetre, sunt liberi pana azi. Culmea este ca unele victime ranite in timpul evenimentelor au fost impuscate chiar in spitalul judetzean cu un glonte in cap in 20 12. iar autori desi sunt cunoscutzi de conducerea de atunci a spitalului (Golea) umbla liberi si joaca pe niznaiul. Acesti mortzi nu au fost adusi la Bucuresti ci au fost arsi in focul urias de la marginea Freidorfului unde a ars din senin o sura de paie
Au mai tras si unii de la partid dar cel mai mult a tras ARMATA .... in calea Girocului militari betzi au tras in tot ce misca pe strazi ba au intrat si pe casa scarilor si au tras pe scara in sus in oamenii stransi acolo iar unii mai grav au fost impuscatzi de pe blocul de vis a vis, in timp ce statea la masa cu familia la cina, fara sa aibe legatura cu vre-o demonstratzie. Deci retzine ca armata s-a facut de cacao la Timisoara si ca Stanculescu si Chitzac desi o fi intors foaia la Bucuresti ... in Timisoara nu au fost decat niste criminali.

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2004-12-20 23:15
Re: Felicitari ziarului Ziua pt lebenitza

> pentru ca a ajuns sa cenzureze nu trivialitatzi asa cum ar fi logic ci
> si mesaje cu contzinut care probabil NU CONVINE
> tzinetzi-o asa ca o tzinetzi bine!

Bey mori "au bagat mesaj" in titlurile zilei si eu care credeam ca au plecat toti "la culcare" :pppp


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00744 sec.