Ziua Logo
  23:31, vineri, 5 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-11-03
internautul (, IP: 82.79.23...)
2004-11-03 19:47
Nea Grosane, ce face alcoolul din om!

Ce trebuia sa te exhibi in public? E chiar asa de rau la batranete de trebuie sa dai semnale straverzii sau chiar disperate? Ca intelectual, chiar nu stiai si alte cai?
Pe cand ne-am cunoscut, te-nvarteai de cafele si alcool non stop, dar erai simpatic, hazos si muscai din Ilici si CC-ul lui de-ti trecea omul cu vederea aproape orice. Acum, lasi impresia unui june trecut rau, aplaudat de capitularzii minimei decente publice si, imi imaginez, provocand doar o grimasa de mila femeilor, inclusiv noii tale muze.
Ce trist.
Daca urmaresti doar cresterea cotei de audienta, ai reusit: toti nesimtitii care-si cauta justificari in "lumea buna" a intelectualilor te aplauda. Citeste postarile anterioare ale forumistilor care te felicita ca sa te convingi.
Cei care te magulesc acum, constient sau inconstient, nu-ti vor binele; azi rad cu tine, maine de tine; poate numai unii dintre cei care te critica. Eu nu o fac cu rautate, sunt doar foarte stanjenit in ceea ce te priveste.
Ai "confundat" rau viata privata cu cea publica chiar si in ceea ce te priveste. Glumita-i proasta rau... Ai vrut sa arati ca Justitia-i o curva in Romania - o stim cu totii - mai e nevoie sa concedem sa fie servita de judecatori-curve!? Numai din respect pentru ideea de justitie si judecator si tot nu ar trebui sa avem asemenea caderi.
Domnule, astept sa te reintorci la adevaratele tale mici bijuterii literare si gazetaresti.

Internautul


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00692 sec.