Ziua Logo
  01:31, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-12-22
Adrian v.D. (, IP: 84.162.121...)
2005-12-22 17:08
Pentru ca nu....

vor ei sa aflam.Cat timp este "inoficial", atata timp mai pot sa arunce zvonuri pe piata...atata timp noi nu vom afla adevarul.
Ce este clar pentru toata lumea, este faptul ca CEI CARE AU VENIT LA PUTERE dupa pingelica-criminalul,(impuscat in prima zi de Craciun!-la comanda lui Brutus-Ranjila))au fost , in mare parte- si "papusarii" masacrelor din timpul revolutiei.....Diversiuni!!
Apoi au venit "mineriadele", care aveau sa intareasca (cimenteze!) puterea celor din clica de neocomunisti.Si reasezarea securitatii.Sa nu uitam: toti minerii care au participat la grevele din 1977(cu zece ani inainte de grevele din Brasov!!) au fost indepartati brutal din mine,in locul lor fiind adusi o serie de tovarasi,in frunte cu-Co-zma!
Asa ca nu vad nici o scuza pentru toti cei care au ales sau aleg in continuare pe FSN-PDSR-PSD-PRM!!Ori sunt orbi, ori sunt implicati in evenimente dramatice,ori nu doresc decat raul tarii noastre! Mai exista si o alta scuza?! Astept raspunsuri docte....

Este adevarat ce spune Bumerang: nici nazistii germani nu au fost indepartati prea repede din viata politico-economica a Germaniei Federale; asta nu inseamna insa,ca romanii sa faca aceleasi concesii lepadaturilor care au chinuit poporul roman.
Iar fara un Proces al Comunismului,nu vom afla nici adevaratii vinovati ai masacrelor de la revolutie....
Din nou ii dau dreptate lui Bumerang cand spune ca ceea ce este pozitiv, este faptul ca romanii nu uita si nu vor uita niciodata pe eroii neamului, ca discutiile tot mai insistente au rolul benefic de a cauta adevarul,care se vrea "uitat"....
Asadar,viitorul are mereu de partea sa lupta impotriva minciunii si diversiunii.(Armele dictaturilor!) Pentru ca oamenii doresc sa traiasca intr-o lume mai buna.
Sa auzim numai de bine!
Doamne ajuta!

Adrian





« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00671 sec.