Ziua Logo
  01:21, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-12-06
scepticus clusiensis din Transilvania (...@hotmail.com, IP: 213.6.136...)
2005-12-06 13:33
Cea mai mare greseala din istoria recenta a Romaniei

Wow, ce ma mai bucur ca vin americanii. Ca vor avea baze in Romania unde vor putea tortura oameni detenuti fara acuzatii concrete, fara avocati fara proces. Ca vor putea incalca conventiile internationale ale drepturile omului, si ca suntem complicii lor.
Ce ma bucur ca in loc sa construim autostrazi, spitale si scoli, sa ne platim mai bine medicii si profesorii, cheltuim milioane si miliarde in operatiuni militare care nu au NICI O TANGENTA cu intesesele economice sau de securitate ale Romanici, ci doar cu ale Statelor Unite, sau poate nici atat, ci doar cu intesesele economice ale unor corporatii americane.
Ce ma bucur ca daca vre-un soldat american va ucide (din greseala sau nu) vre-un roman, sau chiar mai multi, daca un avion american se va prabusi asupra unei plaje la marea neagra si vor muri 50 de oameni, nimeni nu va fi tras la raspundere.
Ce ma bucur ca doctrina politicii externe romane se rezuma la problema “unde e licuriciul cel mai mare ca sa sugem repede de la el?”.
Ce ma bucur ca Romania care se afla in Europa (cu toate ca de putine ori se comporta ca atare), se baga in conflicte regionale asiatice, in loc sa se preocupe de integrarea ei in Europa, de investitiile de care de decenii intregi are nevoie in infrastructura ca sa poata asigura dezvoltarea economica si prosperitatea romanilor.
Ce ma bucur ca din cauza politicii externe aderarea la UE va fi amanata, iar fondurile europene pt dezvolatarea economiei si infrastructurii Romaniei – si nu este vorba de imprumuturi care trebuie platite inapoi cu dobanda , ci de bani primiti cadou(!!)- vor fi mai putine si vor veni mai tarziu.
Ce ma bucur ca guvernantii nostrii nu invata din greselile trecutului, ci le perpetueaza, si ii intereseaza mai mult suptul la licurici decat interesele arii si ale romanilor!!

geo1111 (...@yahoo.com, IP: 130.126.24...)
2005-12-06 13:53
Re: Cea mai mare greseala/ SIFUR, TREBUIA SA PUPAM IN CONTINUARE CIZMA RUSEASCA, MAI DRAGA !! NDC

La


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00788 sec.