Ziua Logo
  00:49, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-10-04
Sobru (...@yahoo.com, IP: 213.157.173...)
2004-10-04 00:53
raspunsuri

Oare nu stia Theodor Stolojan inca dinaintea desemnarii sale ca si candidat al Aliantei ca sufera de-o boala grava si ca o campanie electorala poate scoate la lumina momente mai putin placute din trecut?

Oare vineri dupa-amiaza, cand participa la o intrunire electorala cu pensionarii si impartea poze cu chipul si autograful sau, pe care se putea citi «Votati Theodor Stolojan la Presedintia Romaniei», nu era la fel de bolnav sau de santajat ca si sambata dupa-amiaza?

Oare au fost dispute in interiorul PNL care se opuneau desemnarii lui Traian Basescu in functia de prim-ministru al Romaniei, varianta sustinuta de Stolojan?

Oare au existat presiuni din partea lui Traian Basescu, si a unor membri ai Aliantei, pentru a-l determina pe Stolojan sa «abdice» si sa-l lase pe primarul Capitalei, capabil de scoruri electorale mai bune, sa lupte cu Adrian Nastase?

Oare Stolojan era de acord ca Basescu sa incalce pactul cu bucurestenii si sa se transforme intr-un al doilea Victor Ciorbea – «bun la toate»?

Oare de ce presedintele PNL, la retragerea din viata politica, nu a facut nici o referire la santajele despre care a vorbit primarul Capitalei?

Oare PSD l-a santajat pe Stolojan in dorinta de a scapa de el si de a-l avea adversar pe Basescu?

Oare iesirea din scena a lui Stolojan a fost aleasa anume in aceste zile pentru a contracara grava acuzatie a «sistemului ticalos» care a dat publicitatii documentele ce demonstrau ca Basescu a colaborat cu Securitatea?

Oare de ce a fost atat de impresionat Traian Basescu, incat a plans la retragerea «prietenului Stolo», daca el, de fapt, era santajat de Putere?

Oricare ar fi raspunsurile la aceste intrebari, stiu ca Theodor Stolojan se afla intr-un moment de cumpana al existentei sale si chiar daca unii, din motive politicianiste, vor sa ascunda realitatea privind suferinta sa, ma fac purtatorul de cuvant al tuturor cititorilor si ziaristilor cotidianului «Gardianul» si ii urez multa sanatate, pentru a reveni cu forte noi in jungla politicii romanesti!

Raspunsuri
1.Teodor Stolojan are un singur rinichi. Omul s-a tratat se pare in clinici din strainatate si lucrurile au mers bine pana la un punct. Deci stia de ce sufera, dar sanatatea e un lucru pe care nu-l poti controla intotdeauna. Poti sa fii azi ca porcu de Nastase si maine sa crapi cu succes.
2.Daca sambata era la fel de bolnav ca vineri si vineri la fel ca joi, de ce n-a anuntat de luni? Jigodiile de la Gardianul ar trebui sa stie ca pentru orice eveniment exista un moment si numai unul. Cand o sa te intrebe familia de ce i-ai anuntat astazi si nu ieri, ca ai tumori pe creier, sa-mi zici ce raspuns le dai.
3.Disputele din PNL nu-si mai aveau rostul in al 12-lea ceas. Astea-s speculatii fara acoperire, vorbe goale.
4.Din nou doar speculatii, fara absolut nici o baza. De ce nu ne-am intreba daca Stolojan nu si-a tras vreo amanta din preajma lui Iliescu care a reusit sa-l convinga sa renunte?
5.Stolojan n-a vorbit de santaje, pentru ca nu asta e motivul retragerii, ci starea sanatatii. Ulterior Basescu si-a intrat in rol, si a spus ca santajele la care a fost supus Stolojan de catre putere, i-au agravat starea de sanatate. Este o interpretare mizerabila a presei, dar si o gresala din partea lui Basescu. Trebuia s-o spuna in alte conditii, cand astfel de interpretari nu ar mai fi fost posibile.
6.PSD incearca sa santejeze pe toata lumea, ca asa sint javrele comuniste. Santajul asupra lui Stolojan nu ar fi avut ca scop niciodata inlocuirea cu Basescu, ci doar slabirea lui, lucru care s-a produs, dar nu in parametrii prevazuti. Au scapat de dracu si-au dat de tat'su. Basescu este cosmarul lui Nastase.
7.N-are legatura.
8. Se invarte aceeasi placa. Starea grava de sanatate e cauza si reactia lui Basescu trebuie sa fi fost rezultatul aflarii unei vesti extreme. Adica Stolojan nu mai are mult de trait.
9. Oricare ar fi raspunsurile, jigodiile tot jigodii raman.

Jean Froissart (...@yahoo.co.uk, IP: 81.180.226...)
2004-10-04 01:08
Basescu este cosmarul lui Nastase. De ce?

Din cauza de ardei?

costy din Germania (...@yahoo.de, IP: 217.234.175...)
2004-10-04 01:14
Re: Basescu este cosmarul lui Nastase. De ce?

La 2004-10-04 01:08:49, Jean Froissart a scris:

> Din cauza de ardei?
> 
Da, asta pare afi cauza . Si ardeiul este la Basescu in mana, uneori ii
mai scapa si lui Nastase... auaaa, ardeiule mai a dracu' ca hemoroizii !!

Sobru (...@yahoo.com, IP: 213.157.173...)
2004-10-04 01:25
Re: Basescu este cosmarul lui Nastase. De ce?

Pentru ca Stolojan era mult prea tandru, iar masochistului in furou ii place cravasa. O sa suga tocurile pana se termina de numarat ouale.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00697 sec.