Ziua Logo
  23:27, vineri, 5 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2006-10-11
Dinu D. (...@sympatico.ca, IP: 86.107.173...)
2006-10-11 03:55
BRAVO DOMNULE PRIM - MINISTRU

Citind articolul prin care Armata si Politia il contrazic pe Dl. Prim-ministru despre o problema care are o importanta deosebita pentru doua dintre cele mai importante institutii ale statului (asigurarea sanatatii) am ramas practic stupefiat : "Este oare posibil, ca dupa doi ani de condus un guvern, care vai de mama lui nu stie pe ce pamant traieste, sa nu cunoasca ca aceste institutii, pe care tara isi bazeaza linistea si siguranta isi platesc luna de luna darile la buget, capitolul asigurarilor de sanatate?"
Oare ministrul acela fantoma, care a dat peste cap tot sistemul sanitar, care mai este si contabil pe deasupra n-a reusit nici pana acum sa-l informeza pe bietul Prim-ministru, sauc poate i-a spus dar domnia sa era in goana cu motocicleta pe culoarele Palatului Vicoria.
Domnule Prim-ministru inca nu va-ti dat seama ca nu aveti vocatie de a conduce un guvern nici macar dupa accident cand ati dovedit ca nu sunteti in stare sa conduceti o motacicleta, chiar daca ea costa cat un apartanent cu trei camere. Vedeti domnule poate mai aveti si alceva de facut, decat sa dati peste cap chiar tot din ce mai este bun in tara aceasta.
Conduceti partidul ce cu onoare vreti sa-l aduceti si pe acesta de rapa.Ce a fost si ce a ajuns P.N.L.!


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00643 sec.