Ziua Logo
  11:30, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-04-21
Tiberiu din Timisoara (...@msn.com, IP: 24.12.13...)
2005-04-21 16:09
S.R.I.= securitatea reanfiintata de iliescu!

Nu este nimic nou ,toate se cunosc de aceea nu s-a dorit miscarile democratice ale evenimentelor de dupa revolutie,vezi Proclamatia de la timisoara, CADA, miscarile studentesti din acele vremuri,inabusite cu spuma de "mineri" Romania ramane o tara a securistilor care de fapt ei conduc din umbra. aduceti-va aminte de cuvintele fostului presedinte Constantinescu! Ma mira ca inca foarte multe persoane chiar si de aici de pe forum sunt "naive" si nu au realizat aceste adevaruri nici dupa 15 ani de asa zise modificari ale situatiei din tara!

OKW din SWITZERLAND (...@yahoo.com, IP: 129.132.87...)
2005-04-21 17:05
Re: S.R.I.= securitatea reanfiintata de iliescu!Dea dreptul GESTAPO

La 2005-04-21 16:09:50, Tiberiu a scris:
problema e alta,nu suntem naivi si nu cred ca romanii sunt naivi,as zice un pic creduli da dar nu naivi,creed ca toti stiam si stim aceste lucruri si e foarte simplu sa ne uitam in jurul nostru ca asta e adevarul.cati din "vecini" sau cunoscutii nostri care au facut parte din acest aparat inainte si dupa 89 nu s-au "ridicat"? si ma refer aici dpdv economic,? pai raspund tot eu ca sa va scutesc: toti sau ma rog majoritatea! de ce? pt ca ei au avut accesul la informatie la bani la putere si sa fim cinstiti cam ei fac "istoria".SRI-ul e un stat in stat si pe de o parte asa trebuie sa fie sa nu aiba nimeni treba cu ei si nici ei cu nimeni dar interesul acestui serviciu este INFORMAREA! si tot acest serviciu ar trebui sa serveasca interesele natiunii,sa lupte si sa traga in aceeasi directie cu restul"poporului"! nu sa serveasca,ca si instrument de represiune si santaj,se stie de cand lumea ca cine controleaza informatia controleaza tot tocmai deaceea in fruntea acestui serviciu trebuiesc pusi oameni competenti,corecti si demni! da nu prea cred ca mai sunt multi de acest gen in tara. si cand spun asta nu ma refer la romanul de rand ca el saracul poate sa tot fie asa ca pe el nu il baga nimeni in seama.
mai e cazul sa ne reamintim si sa spunem ca ce se facea inainte de revolutie se face si acum?e drept cu mici diferente,inainte iti era frica sa zici ceva acum poti sa zici ca nu te asculta nimeni:) si poate un pic acea parte cu "tortura" care se practica fie ea fizica sau psihica.in rest cam nimic,telefoanele sunt ascultate in continuare si informatori si lingai au existat mereu.
toate bune!
> Nu este nimic nou ,toate se cunosc de aceea nu s-a dorit miscarile
> democratice ale evenimentelor de dupa revolutie,vezi Proclamatia de
> la timisoara, CADA, miscarile studentesti din acele vremuri,inabusite
> cu spuma de "mineri" Romania ramane o tara a securistilor
> care de fapt ei conduc din umbra. aduceti-va aminte de cuvintele
> fostului presedinte Constantinescu! Ma mira ca inca foarte multe
> persoane chiar si de aici de pe forum sunt "naive" si nu au
> realizat aceste adevaruri nici dupa 15 ani de asa zise modificari ale
> situatiei din tara!
> 


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00517 sec.