Ziua Logo
  04:15, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-03-07
ml (...@yahoo.ca, IP: 82.76.214...)
2006-03-07 18:17
Tradare sau dezinformare?

Ministrii tradeaza, Basescu "previne" secui pentru 15 martie avind o atitudine semimartiala si lasind sa se subinteleaga multe cind de fapt nu are nimic de spus. Gazetarii gargarizeaza pe de laturi facind si mai mult fum si natiunea sare otarita ca iar vor ungurii sa ne fure ceva, sho pe ei! Mai Ioane striga ma sa vaza lumea cit de otarit esti tu pe bozghori, dar tu Marine ce mai stai, ti-a pierit graiul mai ia ma o bere sa ti-l dregi, poate-ti mai vine si ceva inspiratie. Si uit-asa se pune romanul pe injurat si-i trece naduful, ca daca Basescu zice si gazetarii scrie inseamna ca ceva foc trebuie sa fie ca altfel n-ar fi atita fum nu?...
Da ceva foc este dar nu chiar asa, fundatia Gojdu a fost lasata mostenire bisericii ortodoxe romane al carui administrator este BOR. Acest BOR face mare galagie ca vrea totul si voi o sa ziceti, pai e normal, da este si totusi nu e chiar asa. BOR i s-a impus deja sa retrocedeze posesiunile conficate ale Bisericii Greco Catolice, mai mult este in litigiu si cu biserica reformata maghiara pentru proprietatile pe care le-a confiscat de la aceasta. Intelegerea la care se ajunsese intre cele 2 guverne, roman si maghiar prevedea un fel de status quo in care nu se aplanau toate aceste revendicari, ele fiind cam echivalente. Acum BOR nu e de acord si atunci si biserica reformata va dori retrocedari si bineinteles vor fi unii care iarasi rupind din context vor spune ca maghiarii vor sa ne ia Ardealul nu?
De ce oare le este atit de usor atit idiotului de la Cotroceni si altor politicieni pescuitori in ape tulburi sa va mine ca pe o turma de oi prin apele nationalismului cind de fapt lor ar trebui sa le sariti la git pentru nivelul mizerabil de trai din Romania?

Bogdan_G din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 141.85.0...)
2006-03-07 19:50
Re: Tradare sau dezinformare?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00678 sec.