Ziua Logo
  04:09, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2006-02-18
ml (...@yahoo.ca, IP: 82.76.214...)
2006-02-18 19:18
Cintecul sirenelor

Dupa ce au dovedit cit de importante sint in decembrie 89, cind i-au dat practic puterea in mina lui Iliescu desi formal centrul puterii era fostul CC al PCR, este greu de crezut ca orice putere nu va incerca sa controleze aceste 2 institutii. Precum Nicolau si Seuleanu erau infailibili cerberi pusi de PSD pentru a controla programele posturilor publice la fel si Gheorghiu si Toghina puteti fi siguri ca fac acelasi lucru pentru actualii stapini. Sa va inchipuiti altceva, inseamna sa fiti cel putin naivi.
Referitor insa la preluarea vechii garzi in ambele institutii, trebuie insa sa avem bine in cap ca noi mari sefi de trib fac de fapt parte din vechea garda, madam Toghina primind o prima deloc neglijabila chiar de la "odiosul?" Seuleanu impreuna cu multi alti angajati de frunte ai SRR ( s-a scris la gazeta pe larg despre acest lucru vezi arhiva Adevarul ) . Ori pe cine vreti dvs sa nominalizeze noi sefi de trib? Nu fostii si tovarasi " de suferinta" ? care se pricep de altfel cel mai bine sa creeze ceata deasa exact acolo unde are mai mult nevoie puterea, asa cum a facut un fost ministru al culturii ( Razvan Teodorescu ) cind era director al TVR?
Nu are rost sa va faceti iluzii la TVR si SRR , vor avea loc concursuri, se vor alege dar va iesi intotdeauna cine trebuie!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00662 sec.