Ziua Logo
  04:09, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-02-15
ml (...@yahoo.ca, IP: 82.76.214...)
2006-02-15 08:50
Ashtia va iau de prosti

Toti guvernantii atit actuali cit si fosti in genul lui nea Tanasescu ii dau cu alinierea preturilor ca va trebui toata prostimea sa suporte pretul alinierii la EU. Mda, si daca te duci prin magazine numai uite aici in EU-ul de linga noi constati ca si produsele alimentare sint mai accesibile si produsele de imbracaminte si inaltaminte si cele tehnice. Sa mai vorbim oare si de calitatea si estetica acestora versus marfa de mina a 3-a care se vinde in Romania la preturi exorbitante fata de Ungaria , Austria si Slovacia?
Romanii au multe calitati si guvernantii stiu al naibii sa exploateze xenofobia voastra. Prinde bine sa -i poti asmuti impotriva Ungariei spre exemplu, sa vezi romanul neoas delirind cum ajunge el la Budapesta si face si drege... dar in fapt orbit de xenofobia lui nu va incerca sa ajunga nici macar pina la Debretin, ca sa vada ce insemna de fapt EU, si nu acolo unde este de zeci ci la maghiari care au intrat in 2004.
Dar prinde bine nu sa deliram aiurea impotriva EU, Ungariei, Frantei etc care avanseaza economic an de an. luna dupa luna decit sa ne facem temele la economie si sa o mai lasam naibii cu fanfaronada si zornaitul din pinteni prin Irak . Hai ca va las ca iar va doare capul.
Sa traiti bine!???


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00634 sec.