Ziua Logo
  04:10, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2004-12-16
Observator (...@wmconnect.com, IP: 205.188.116...)
2004-12-16 05:54
Nu cred ca PSD-ul doreste...

Alegeri anticipate.
Exact pentru acelasi motiv nici Udemereul.
Care-ar fi adica motivul? Teama ca s'ar putea crea un curent in popor, de data asta petru o adevarata schimbare a vechilor fripturisti, baroni, etc,. existenti atat in PSD dar si in udemere (vezi Verestoy Attila); mai mult:
Se pare ca alegerile au fost fraudate atat de PSD cat si de UDMR, care este gata acum de orice numai sa nu aiba loc alegeri anticipate, caci daca PSD va mai pierde ceva din locuri, dar tot va intra in parlament, udemere s'ar putea sa nu mai intre in parlament, si adio jocuri electorale.
Acesta este adevaratul motiv pentru care udemere nu mai srie ce sa faca numai sa nu fie alegeri parlamentare anticipate.
Dar decat sa se intample ca in perioada de trista amintire 1996-2000 cu milica, unde Tara a suferit 4 ani, mai bine alegeri anticipate, cu sau fara udemere intrat in parlament, cand deci exista sansa ca Tara sa se schimbe la fata dupa 3 luni.

Oricum, Basescu a fost ales in principiu pentru lupta impotriva mafiotilor, hotilor de mare marime din Romania, a Coruptiei practicata de PSD dar si de udemere si chiar de cel putin un membru din conducerea PNL(se pare Dinu Patriciu, care a fdeclarat intr'un ionterviu acum cateva luni ca dac'ar fi s'o porneasca de la zero, ar deveni iar milionar in 1-2 ani.

Pai cum sa devii milionar daca nu furi? din salariu? Nici cu 100 dolari pe ora nu devii milionar din munca cinstita.

Asa ca fratilor, ajutati-l pe Basescu prin orice mijloace, ca nu-i prost si pare si cinctit pe deasupra si mai ales foarte hotarat sa-si respecte angajamentele.


« Rezultatele cautarii



     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00566 sec.