Ziua Logo
  11:34, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2004-11-19
Tit-Liviu (...@yahoo.com, IP: 24.90.125...)
2004-11-19 13:03
Sper sa nu confirme perfidia englezeasca.

E de dorit ca Irlandezul sa nu confirme contaminarea cu perfidia subcreaturii Engleze, si sa fi criticat in "carte", influenta nefasta, condamnabila, a "consilierilor" Englezi din Jewnglistanele Britanic si "American" cu care a fost pricopsita "administratia" Jidanului rapanos in "creier", Constantinescu. Istoria a inregistrat ca "politica" oferita Romanilor, din Cotroceniul constantinescian, a purtat, de fapt, stampila "Made in England". Dictatura "guvernarii" cederiste si toate umilintele la care au fost supusi Romanii de catre camarila celui de'al doilea Jidan senil si afeemeiat "presedinte" al Romaniei, au fost supervizate de "consilieri" Englezi platiti cu salarii exorbitante - 20-30.000 dolari Americani pe luna(???) Cea mai mare trazanie produsa in vreo tara Europeana in epoca moderna a fost "consilierea" Armatei Romane de catre...veneticii SUPUSI ai "Maiestatii sale Regina". Apararea unei natiuni administrata de paraziti ex-imperiali...

Si Englezii Britanici si "Americani" au furat Romania, ba, Gallagher. Daca ai evitat sa mentionezi asta in "cartea" ta, pentru Oameni ca mine vei ramane...Gaga-llagher.

tele din germania (...@t-online.de, IP: 80.140.61...)
2004-11-19 14:20
Re: Sper sa nu confirme perfidia englezeasca.

Titule, ti s-a dat iara drumul de la ospiciul pentru antisemiti paranoizi? Ai capatat iar un pic de lesa si ai uitat sa-ti iei pastilele? Vezi sa nu faci vreun atac cerebral de atâta ura si furie! 

Tit-Liviu (...@yahoo.com, IP: 24.90.125...)
2004-11-19 15:07
Gaga si "istetimea" lui...

Gagallagher moare de grija "tarii furate", iar tu mori de grija mea. Animalele, nebunii, dementii, maimutele(Jidanii), sceleratii, nu pot fi uriti, ci compatimiti. Omenia inseamna sa compatimesti necuvantatoarele si pe bipezii vorbitori carora Satana le'a furat omenescul din ei, asa cum ti s'a'ntamplat si tie. Te pot ajuta sa'ti regasesti omenescul.

Romania este un ospiciu. Europa este in proces de a deveni un ospiciu. De America nici nu merita sa mai aduci vorba. Criminalii de Razboi vorbesc de pace, iar Plutocratii(imbogatiti din manevre politice) vorbesc de "democratie"(mai mult, nu ajunge cata "democratie" au acasa, vor s'o impuna in toata lumea). Jidanii au innebunit cu TOTU'(cum spunea Raposatu') - terorizeaza lumea cu "holocaustul" in timp ce ei - in pur stil Nazist -, extermina populatia Palestiniana.

Tu prezinti simptomele schizofreniei paranoice - iti este FRICA, tremuri, dardai, transpiri, atunci cand citesti randuri corecte scrise despre Calaii Americii si Omenirii(inclusiv Germaniei), implicit - Jidanii Sionisti in frunte cu bancherii aciuati in Anglia si Jiunaited Steits...


La 2004-11-19 14:20:53, tele a scris:

> Titule, ti s-a dat iara drumul de la ospiciul pentru antisemiti
> paranoizi? Ai capatat iar un pic de lesa si ai uitat sa-ti iei
> pastilele? Vezi sa nu faci vreun atac cerebral de atâta ura si
> furie! 
> 
> 

tele din germania (...@t-online.de, IP: 80.140.53...)
2004-11-19 20:20
Re: Gaga si "istetimea" lui...

Stai linistit titule, ca nu mor eu de frica nimanui; nici nu mi-e teama de nimic. Nu crezi ca extrapolezi în mod nepermis de la starea "sanatatii" tale mintale la starea generala a tarii??? Adica tu crezi ca daca tu esti un paranoid antisemit, nebun de-a binelea, atunci toata tara e nebuna? Cam arogant acest mod de a vedea lucrurile, dar e tipic pentru cei ca tine
(si ca V.C. Tudor---mai corect ar fi WC Tudor!). Ia-ti pastilele si mars înapoi la ospiciu! Si-or fi facând grija deja infirmierele, unde e debilul nr.1 al ospiciului!

Tit-Liviu (...@yahoo.com, IP: 24.90.125...)
2004-11-19 20:56
Re: Gaga si "istetimea" lui...

Fiule, prezinti semne de NEBUN obsedat de anti-anti-Jidanism. Anti-Jidansimul este un SENTIMENT NOBIL, SANATOS si de PERSPECTIVA. Jidanismul, ce'a atins apogeul sub forma Nazismo-Sionismului, este o boala genetica ce nu poate fi vindecata; boala ce afecteaza sanatatea spirituala a Omenirii; Omenire ce va trebui sa recurga la forta, asa cum a mai facut'o in trecut, pentru a se elibera de bacilul Nazismo-Sionismului(fie ca place sau nu; inclusiv unuia ca tine, care ar face mai bine sa taca...) Binenteles ca eu DOAR AVERTIZEZ ce va sa vina; ce va sa se intample cu entitatea atemporala, destabilizatoarea vietii planetare.
Vorbind Romaneste, mi se rupe'n paispe:
1- Ca Jidanii, de curand, au OBLIGAT mass media internationale sa URLE ca Romanii sunt uramsii unor CRIMINALI care'au ucis cu nemiluita Jidani si Tigani, acu' 60 de ani. Adica, tu esti un PUI DE CRIMINAL, in jargonul Jidanesc ipocrit.
2- Ca Jidanii din Israhell vor fi fost facuti una cu pamantul, de catre Omenire, in viitorul apropiat(poate chiar pe timpul vietii noastre); Omenire care nu va fi avut incotro si va fi trebuit sa arda DE TOT bacilul rezistent al Nazismo-Sionismului.

Iti dau un saft. Nu mai sapa "groapa" mea cu nebunia ce'ti umbla prin scafarlie. S'ar putea sa cazi in...ea. Cativa, asa ca tine, s'au incumetat sa murdareasaca Omenia mea cu tot soiul de cuvinte grele nepotrivite. Toti cei 'cativa', acum, sunt nebuni de'a binelea. Unii dintre ei au activat ca "ofiteri' in "servicii secrete"... Le'a mierlit puterea "creierului" lor care era obsedat de...ceea ce esti si tu...


La 2004-11-19 20:20:08, tele a scris:

> Stai linistit titule, ca nu mor eu de frica nimanui; nici nu mi-e
> teama de nimic. Nu crezi ca extrapolezi în mod nepermis de la
> starea "sanatatii" tale mintale la starea generala a
> tarii??? Adica tu crezi ca daca tu esti un paranoid antisemit, nebun
> de-a binelea, atunci toata tara e nebuna? Cam arogant acest mod de a
> vedea lucrurile, dar e tipic pentru cei ca tine
> (si ca V.C. Tudor---mai corect ar fi WC Tudor!). Ia-ti pastilele si
> mars înapoi la ospiciu! Si-or fi facând grija deja
> infirmierele, unde e debilul nr.1 al ospiciului!
> 
> 

Tit-Liviu (...@yahoo.com, IP: 24.90.125...)
2004-11-19 21:34
Romania - si bolnava, si furata(cu banii luati).

O treime din populatia Romaniei sufera de depresii cronice psiho-somatice cauzate de saracie, subalimentatie, alcool si tutun. Romania a stupefiat lumea cu realitatea din sanatoriile psihiatrice. Asa ceva numai intr'o tara-ospiciu este posibil! Nebunul incurabil Constantinescu a cheltuit o jumatate de miliard de dolari sa'si plimbe amantele in toata lumea, dar nu a cheltuit macar o mie de dolari pe sanatoriul unde e frate'su...Numai o tara-ospiciu poate INTRETINE o ARMATA de "jurnalisti", "ziare" si "televiziuni" care sa scrie ca a venit un STRAIN sa spuna Romanilor cum le'a fost FURATA TARA!

Anti-PSD : Romania are nevoie de reconstructie, nu de coruptie ...
... Romania este o tara bolnava, am mai auzit asta - dar nu muntii si apele sunt bolnave,
ci poporul... Poporul roman este bolnav de nepasare cu metastaze... ...
www.anti-psd.ro.vg/ - 94k - Nov 17, 2004 - Cached - Similar pages

Anti-PSD : NU Nastase si Puwak - Nu coruptia
... Anti PSD (Partidul Social Dracula) Partidul Mafie si-a infipt coltii in Romania.
Acest site sa nascut din dorinta de a ajuta o tara bolnava. ...
www.anti-psd.ro.vg/nu-nastase-puwak.html - 26k - Cached - Similar pages


***
La 2004-11-19 20:20:08, tele a scris:

> Stai linistit titule, ca nu mor eu de frica nimanui; nici nu mi-e
> teama de nimic. Nu crezi ca extrapolezi în mod nepermis de la
> starea "sanatatii" tale mintale la starea generala a
> tarii??? Adica tu crezi ca daca tu esti un paranoid antisemit, nebun
> de-a binelea, atunci toata tara e nebuna? Cam arogant acest mod de a
> vedea lucrurile, dar e tipic pentru cei ca tine
> (si ca V.C. Tudor---mai corect ar fi WC Tudor!). Ia-ti pastilele si
> mars înapoi la ospiciu! Si-or fi facând grija deja
> infirmierele, unde e debilul nr.1 al ospiciului!
> 
> 


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00560 sec.