Ziua Logo
  17:19, joi, 4 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2004-11-17
Basescu (, IP: 81.18.79...)
2004-11-17 15:03
23 de milioane de virusati cu scenarita

Drag bobor,
tre' sa remarc ca scenarita este o boala globala. Ea este rodul imenselor neimpliniri si esecuri care nu doar in parte ne sunt imputabile.
Dupa ce am definit fenomenul in cele ce urmeaza, va propun si eu un scenariu.
Ano Domini 2004, tov Nastase trebuie sa faca fata pentru prima data in "ilustra" lui cariera de politician unor alegeri si nu ca pana astazi unei numiri. (sic!) Constient de posibilitatile reduse de care dispune( foarte putin material uman de calitate)e nevoit sa accepte, inca din start posibilitatea de a se reantoarce in partid. Pana aici toate bune si frumoase, insa aici e nevoit sa dea nas cu o alta realitate: "Bunicuta se intoarce-II". Constient de incapacitatea de a coabita, Nastase tre' sa caute o posibilitate de a scapa de "Padre Nello". In aceste conditii sprijinul pentru el vine dintr-o zona mai putin asteptata-vechea disidenta rusa. Aparitia pe piata romaneasca de media a acestor materiale "coincide" ( oare chiar coincidenta sa fie?!) cu perioada campaniei electorale. Stiut fiind faptul ca Bunicuta reintoarsa in partid va reusii sa se impune in fata "gruparii disidente" care il are in fruntea ei pe Nastase, tov. premierul incerca sa puna de-un "puci" in interiorul partidului care va duce la debarcarea lu Nelu Santinelu,cum ar spune nea mirciulica Dinescu.
Si astfel bine infipt in "meandrele concretului" tov Nastase isi asteapta si el debarcarea pt. ca nu trebuie uitat un proverb romanesc care spune:"Talhar pe talhar se omoara"
Cu stima si consideratiune:
Traienica fara frica

PS. "Orice asemanare cu realitatea a fost indelung investigata"


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01288 sec.