Ziua Logo
  17:24, joi, 4 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-11-16
Basescu (, IP: 81.18.79...)
2004-11-16 10:47
Domnule Paleologu

Invocand ( nu in mod prisositor) textul Sf Scripturi care prin vocea Eclesiastului spune : "Nu raspunde nebunului dupa nebunia lui, ca sa nu semeni si tu cu el", trebuie sa spun ca am fost ispitit de gandul de a nu reactiona la modul murdar prin care actuala administratie isi face campanie inca de la castigarea alegerilor.( vezi celebrul caz flota ) Dar parcurgand mai departe textul am gasit un raspuns oarecum paradoxal dar nu mai putin adevarat: "Raspunde insa nebunului dupa nebunia lui, ... ca sa nu se creada intelept". Raspunsul meu nu a facut altceva decat sa legitimeze existenta unei alte realitati crude. (suntem nevoiti sa coabitam cu un curent macar ciudat ca sa nu spun mai mult -mimetismul) De 15 ani nu facem altceva decat sa mimam o aparenta democratie care functioneaza pe sistemul "O sotietate fara printipiuri esta ca si cum nu le-ar avea". Asa cum remarca si domnul A. Plesu de foarte multe ori comportamentul nostru al politicienilor, face din practicile infierate de conu' Iancu un adevarat "Cod al manierelor elegante" in politica.
Cu stima si consideratiune
Traian Basescu

Chinezu (, IP: 193.230.160...)
2004-11-16 12:14
Stimabile, daca esti dragut, spune-mi ca nu esti matale adevaratul Basescu, ca ma spariu ...

... desi textul cam aduce a comunicatul de ieri din Ziua.

Este mare lipsa de idei in aceasta campanie si nimeni, mai ales dintre principalii protagonisti, nu trebuie sa pozeze in Alba ca Zapada.

Nu vreti sa intelegeti ca deja si noi asteptam profesionalism de la politicieni.

Nu ne este suficient ca politicienii stiu cat de bine seamana cu personajele lui Caragiale. Vrem sa se si comporte altfel.

Ar fi mare pacat ca micile ambitii personale sa ne blocheze drumul catre normalitatea de care suntem deja aproape. Cei de-afara ne dau deja credit. Este timpul sa fim mult mai altruisti si pragmatici ca popor.

crux (...@fasttelco.com, IP: 62.215.30...)
2004-11-16 13:46
adevarul e, ma Basescule,

ca adevaratu' Basescu e ca un fel de chior in tara orbilor. Fara indoiala, Ciuhandu e cel mai bun, da' n-are mai nimic in spate ca sa-l sustina ca presedinte.

Si ca atare, pentru a nu pati din nou ca-n 2000, ca sa evitam imprastierea voturilor, trebuie neaparat votat Basescu. Cu toate pacatele lui , mult mai mici decat ale Bombonicai, ca pe Basescu nu l-a prins nimeni cu sodomii si cu gomorii si se pare ca nu-i santajabil.

Mare lucru chestia asta, sa nu fii santajabil in Romania lu' peshte de azi.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00507 sec.