Ziua Logo
  17:21, joi, 4 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2004-11-12
Basescu (, IP: 81.18.79...)
2004-11-12 13:23
Adevar pe jumatate

Fara sa fiu malitios ma vad nevoit sa aduc in sprijinul meu pe cunoscutul si in acelasi timp controversatul profesor Ioan Coja care in cartea sa intitulata "Marele manipulator si asasinarea lui Culianu, Ceausescu, Iorga" ( pt. carcotasi : Bucuresti Ed. Miracol 1999- cartea ce se vroia un raspuns adresat cartii lui Ted Anton: "Eros Magie si asasinarea profesorului Culianu aparuta si in romania la Ed. Nemira in 1997 ) In cartea sa "controversatul " autor relateaza un episod foarte haios petrecut in timpul vizitei sale la muzeul Holocaustului din New York. Cu precizarea ca redau din memorie o sa purced la relatarea respectivului moment.
In momentul vizitei spune domnia sa in muzeul Holocaustului am observat o harta cu tarilor acuzate de exterminarea evreilor si numarul de victime specific fiecarei tari. In dreptul Romaniei figurau cca. 500 000 de victime. Intrigat de cele vazute spune domnia sa, am cerut si eu cateva explicatii. Bineinteles ca nimeni nu s-a grabit sa-mi indeplineasca rugamintea. Am parasit muzeul si ne-am indreptat spre un magazin de unde am facut ceva cumparaturi. Ne-am intors la muzeu si am dat unei persoane rsponsabile din cadrul muzeului cateva Kg de icre negre si ce am mai achizitionat iar persana respectiva drept multumire a facut o rectificare pe harta Holocaustului in dreptul Romaniei (450 000 de victime).
Cu precizarea ca cele prezentate de Ioan Coja par greu de crezut, nu pot nici sa acreditez toate opiniile domnului Elie Wiesel care ca om de cultura merita intreaga apreciere ( vezi cartile "Celebrare Hasidica si Legende Hasidice" care sunt adevarate best sellar ) dar in privinta unei probleme asa spinoase nu cred ca e cazul sa-si decline singur competente.

Cu stima si consideratie: Traian Basescu


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00968 sec.