Ziua Logo
  11:32, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2004-10-30
neverul again din Israel (...@yahoo.com, IP: 82.166.85...)
2004-10-31 01:43
Ati vazut PRO TV International azi?

Comportamentul barbar a romanilor in al 2 -lea razboiul mondial...nu vad mare diferenta fata de nemtii lui Hitler ..numai ca "hi tech romanesc" n-a ajuns sa -i baga pe evrei in camere de gazare..mi ar fi de rusine..nu credeti ?
Data asta Carmen Avram a prezentat un documentar bine pus la punct cu filme realizate in timpul acestui criminal de razboi Antonescu ...nazist de clasa ..ce ramine de stabilit din punctul de vedere a romanilor e cit au fost masacrati ? Cineva se mai intreaba daca a fost holocaust in ro MARE sau mica? ascundeti-va ..nici in oglinda sa nu va uitati pt ca imagine e urita..de tot

Norris din USA (...@msn.com, IP: 65.54.98...)
2004-10-31 02:04
Re: Ati vazut PRO TV International azi?

La 2004-10-31 01:43:32, neverul again a scris:

> Comportamentul barbar a romanilor in al 2 -lea razboiul mondial...nu
> vad mare diferenta fata de nemtii lui Hitler ..numai ca "hi tech
> romanesc" n-a ajuns sa -i baga pe evrei in camere de gazare..mi
> ar fi de rusine..nu credeti ?
> Data asta Carmen Avram a prezentat un documentar bine pus la punct cu
> filme realizate in timpul acestui criminal de razboi Antonescu
> ...nazist de clasa ..ce ramine de stabilit din punctul de vedere a
> romanilor e cit au fost masacrati ? Cineva se mai intreaba daca a
> fost holocaust in ro MARE sau mica? ascundeti-va ..nici in oglinda sa
> nu va uitati pt ca imagine e urita..de tot
> 
>>> Nu mi-ati raspuns la citeva intrebari, puse de mine in ultima vreme : pe linga acuzatii, mai mult sau mai putin fondate, nu credeti, voi evreii, ca trebuie sa va si cereti scuze ( si ) poporului roman, pentru anumite actiuni ale ANUMITOR reprezentanti ai comunitatii d-voastre ?!...Concret, cum au tratat anumiti evrei pe romanii aflati in retragere din Basarabia ( militari si civili ) ?!...Cine a adus comunismul in Tara Romaneasca ?!...Era Romania lui Antonescu o tara libera, in momentul deportarii evreilor, ori sub ocupatie de facto ?!...In aceste conditii, care era libertatea de miscare a maresalului ?!...Era mai bine sa-i deporteze pe evrei in lagarele de concentrare, decit sa-i trimita in Transnistria ?!...Apoi, faptul ca s-a comis genocid impotriva populatiei evreiesti din Europa anilor 30-40 este efectul, care este cauza ?...Nu pun intrebarea ca sa justific, ci sa aflu motivatia : au innebunit brusc nu numai nemtii, ci si austriecii, italienii, ungurii, croatii, bulgarii, romanii si restul, asa, ca o maladie in masa ?...Ce au facut anumiti reprezentanti ai evreilor, de i-au adus in prag de paroxism pe multi europeni ?!...Si ca sa nu uit : DE CE I-AU exterminat in lagare de munca si nu i-au impuscat, pur si simplu ?!...Nu era mai simplu ( chiar daca la fel de criminal ) ?!....Iar in incheiere, cum a aparut Miscarea legionara ?...Nu cumva ca miscare nationalista, in centrul universitar Iasi, datorita faptului ca un copil de taran roman, de muncitor sau mic mestesugar, nu avea nici o sansa sa ajunga jurist sau doctor, indiferent cit de inteligent era, intrucit aceste functii " erau rezervate " odraslelor establishmentului ( si cine erau aia, daca nu evreii ?! )...Unde se intimpla exact la fel, astazi ?!...Eu stiu raspunsurile la toate intrebarile, spre deosebire de multi de pe forum, si sint sigur ca le stii si d-ta !...Nu confunda onestitatea unei ziariste romance cu prostia ori slugarnicia si mai ales nu da o alta canotatie celor scrise de respectiva, decit realitatea gol-goluta...Pentru ca, intre felul cum vedeti voi, o parte dintre evrei lucrurile si ceea ce a fost si este in realitate, este o diferenta destul de mare ( uneori, cam cit de la cer pina la pamint ! ) ... In rest, va doresc toate cele bune.

neverul again din Israel (...@yahoo.com, IP: 82.166.85...)
2004-10-31 02:17
Re: Ati vazut PRO TV International azi?

La 2004-10-31 02:04:49, Norris a scris:

> La 2004-10-31 01:43:32, neverul again a scris:
> 
> > Comportamentul barbar a romanilor in al 2 -lea razboiul mondial...nu
> > vad mare diferenta fata de nemtii lui Hitler ..numai ca "hi tech
> > romanesc" n-a ajuns sa -i baga pe evrei in camere de gazare..mi
> > ar fi de rusine..nu credeti ?
> > Data asta Carmen Avram a prezentat un documentar bine pus la punct cu
> > filme realizate in timpul acestui criminal de razboi Antonescu
> > ...nazist de clasa ..ce ramine de stabilit din punctul de vedere a
> > romanilor e cit au fost masacrati ? Cineva se mai intreaba daca a
> > fost holocaust in ro MARE sau mica? ascundeti-va ..nici in oglinda sa
> > nu va uitati pt ca imagine e urita..de tot
> > 
> >>> Nu mi-ati raspuns la citeva intrebari, puse de mine in ultima vreme : pe linga acuzatii, mai mult sau mai putin fondate, nu credeti, voi evreii, ca trebuie sa va si cereti scuze ( si ) poporului roman, pentru anumite actiuni ale ANUMITOR reprezentanti ai comunitatii d-voastre ?!...Concret, cum au tratat anumiti evrei pe romanii aflati in retragere din Basarabia ( militari si civili ) ?!...Cine a adus comunismul in Tara Romaneasca ?!...Era Romania lui Antonescu o tara libera, in momentul deportarii evreilor, ori sub ocupatie de facto ?!...In aceste conditii, care era libertatea de miscare a maresalului ?!...Era mai bine sa-i deporteze pe evrei in lagarele de concentrare, decit sa-i trimita in Transnistria ?!...Apoi, faptul ca s-a comis genocid impotriva populatiei evreiesti din Europa anilor 30-40 este efectul, care este cauza ?...Nu pun intrebarea ca sa justific, ci sa aflu motivatia : au innebunit brusc nu numai nemtii, ci si austriecii, italienii, ungurii, croatii, bulgarii, romanii si restul, asa, ca o maladie in masa ?...Ce au facut anumiti reprezentanti ai evreilor, de i-au adus in prag de paroxism pe multi europeni ?!...Si ca sa nu uit : DE CE I-AU exterminat in lagare de munca si nu i-au impuscat, pur si simplu ?!...Nu era mai simplu ( chiar daca la fel de criminal ) ?!....Iar in incheiere, cum a aparut Miscarea legionara ?...Nu cumva ca miscare nationalista, in centrul universitar Iasi, datorita faptului ca un copil de taran roman, de muncitor sau mic mestesugar, nu avea nici o sansa sa ajunga jurist sau doctor, indiferent cit de inteligent era, intrucit aceste functii " erau rezervate " odraslelor establishmentului ( si cine erau aia, daca nu evreii ?! )...Unde se intimpla exact la fel, astazi ?!...Eu stiu raspunsurile la toate intrebarile, spre deosebire de multi de pe forum, si sint sigur ca le stii si d-ta !...Nu confunda onestitatea unei ziariste romance cu prostia ori slugarnicia si mai ales nu da o alta canotatie celor scrise de respectiva, decit realitatea gol-goluta...Pentru ca, intre felul cum vedeti voi, o parte dintre evrei lucrurile si ceea ce a fost si este in realitate, este o diferenta destul de mare ( uneori, cam cit de la cer pina la pamint ! ) ... In rest, va doresc toate cele bune.
> 
raspuns scurt
1.daca unii a facut ceva care nu trebuia facut trebuia pedepsiti respectivii si nu comunitate in intregime
2.Comunismul a fost adus in ro de Stalim si de armata rosie
3.In drum spre lagare de munca au murit zeci in trenurile de transport marfa (sau de vite)
4Nu toate popoarele ioropene au participat la crime..vecinii vostrii din sud de exp. s-au abtinut
5.oare de "numerus clauzus" ai auzit?
6. normal daca nu-ti place continutul articolului spui ca ziarista e proasta
Repet oglinda voastra nationala e urita ..pina acum nici n-am stiut ca e asa de urita ....sa va fie de rusine..macar putin..e vorba de filme documentare care atesta barbarismul romanesc ...nu e u articol imaginar dintr-un ziar

patriot din romania (...@yahoo.com, IP: 67.115.89...)
2004-10-31 02:19
Re: Ati vazut PRO TV International azi?


Este adevarat, in anul 1941 au murit multi evrei, atat la Iasi cat si in alte localitati din tara. Insa numarul mortilor a fost mult mai mic decat cel pe care dl Moses Rosen vrea sa-l impuna istoriei. In plus, poporul roman nu se face vinovat cu nimic! Pentru ca orice poveste are si un prolog.
Dupa ce din trupul Romaniei au fost smulse teritoriile de peste Prut, armata noastra a trebuit sa predea armele si sa se retraga. In Iunie 1940, lungi convoaie formate din ofiteri, subofiteri si soldati marsaluiau prin tarana Basarabiei catre tara, in drumul lor a intervenit populatia evreiasca din zona, care a rupt gradele de pe umerii ofiterilor si i-au scuipat si i-au batjocorit. In acelas timp, trupele invadatoare ale sovieticilor erau primite de aceeasi evrei cu paine si sare, cu flori si ovatii. Populatia romaneasca a incercat sa formeze o miscare de rezistenta, insa Meer Mecrovici - devenit mai tarziu Mircea Mironescu -bun cunoscator al "cuiburilor", s-a dovedit o calauza de nadejde a sovieticilor care au inabusit in sange Rezistenta. Tinerii de atunci, astazi batrani, i-au iertat pe evrei, dar nu au putut da uitarii moartea camarazilor si umilinta la care au fost supusi.
Dupa un an, in Iunie 1941, pe cand armatele romane si germane se indreptau spre Prut, in zona Iasului populatia evreiasca, inarmata cu pusti si arme automate, statea ascunsa in copaci si deschidea focul asupra ostasilor. Au murit romani care se pregatisera sufleteste sa elibereze Basarabia. Mai mult, in timpul noptii tot populatia evreiasca trimitea semnale luminoase catre aviatia inamica pentru a marca punctele strategice care trebuiau bombardate. Atunci Comandamentul german a dat dispozitii colonelului Captaru, primarul Iasului, sa ia masuri de represalii impotriva evreilor. Drept urmare, a fost creat trenul mortii pe distanta Iasi-Targu Frumos. Insa Maresalul Ion Antonescu, dupa ce a aflat despre masacru, a ordonat incetarea si chiar cercetarea vinovatilor. Daca nu ar fi intervenit Maresalul, macelul ar fi continuat si ar fi luat proportii.
Pe data de 22 Iunie 1991 a avut loc la Iasi sfintirea unui monument ridicat in cinstea Eroilor Neamului. La eveniment nu a participat nimeni din partea Presedintiei sau a Guvernului. Nici macar primarul orasului nu s-a deranjat sa vina. în schimb, la comemorarea evreilor morti au sosit cu mic cu mare de la toate partidele, in frunte cu Ion Iliescu. Veteranii de razboi s-au simtit inca odata umiliti, dupa 50 de ani. De asemenea sunt mahniti ca mai exista oameni in Romania care vor sa dea alt curs istoriei - dupa toata minciuna comunista - si care, din nou vor sa pateze memoria Maresalului Ion Antonescu.





La 2004-10-31 02:04:49, Norris a scris:

> La 2004-10-31 01:43:32, neverul again a scris:
> 
> > Comportamentul barbar a romanilor in al 2 -lea razboiul mondial...nu
> > vad mare diferenta fata de nemtii lui Hitler ..numai ca "hi tech
> > romanesc" n-a ajuns sa -i baga pe evrei in camere de gazare..mi
> > ar fi de rusine..nu credeti ?
> > Data asta Carmen Avram a prezentat un documentar bine pus la punct cu
> > filme realizate in timpul acestui criminal de razboi Antonescu
> > ...nazist de clasa ..ce ramine de stabilit din punctul de vedere a
> > romanilor e cit au fost masacrati ? Cineva se mai intreaba daca a
> > fost holocaust in ro MARE sau mica? ascundeti-va ..nici in oglinda sa
> > nu va uitati pt ca imagine e urita..de tot
> > 
> >>> Nu mi-ati raspuns la citeva intrebari, puse de mine in ultima vreme : pe linga acuzatii, mai mult sau mai putin fondate, nu credeti, voi evreii, ca trebuie sa va si cereti scuze ( si ) poporului roman, pentru anumite actiuni ale ANUMITOR reprezentanti ai comunitatii d-voastre ?!...Concret, cum au tratat anumiti evrei pe romanii aflati in retragere din Basarabia ( militari si civili ) ?!...Cine a adus comunismul in Tara Romaneasca ?!...Era Romania lui Antonescu o tara libera, in momentul deportarii evreilor, ori sub ocupatie de facto ?!...In aceste conditii, care era libertatea de miscare a maresalului ?!...Era mai bine sa-i deporteze pe evrei in lagarele de concentrare, decit sa-i trimita in Transnistria ?!...Apoi, faptul ca s-a comis genocid impotriva populatiei evreiesti din Europa anilor 30-40 este efectul, care este cauza ?...Nu pun intrebarea ca sa justific, ci sa aflu motivatia : au innebunit brusc nu numai nemtii, ci si austriecii, italienii, ungurii, croatii, bulgarii, romanii si restul, asa, ca o maladie in masa ?...Ce au facut anumiti reprezentanti ai evreilor, de i-au adus in prag de paroxism pe multi europeni ?!...Si ca sa nu uit : DE CE I-AU exterminat in lagare de munca si nu i-au impuscat, pur si simplu ?!...Nu era mai simplu ( chiar daca la fel de criminal ) ?!....Iar in incheiere, cum a aparut Miscarea legionara ?...Nu cumva ca miscare nationalista, in centrul universitar Iasi, datorita faptului ca un copil de taran roman, de muncitor sau mic mestesugar, nu avea nici o sansa sa ajunga jurist sau doctor, indiferent cit de inteligent era, intrucit aceste functii " erau rezervate " odraslelor establishmentului ( si cine erau aia, daca nu evreii ?! )...Unde se intimpla exact la fel, astazi ?!...Eu stiu raspunsurile la toate intrebarile, spre deosebire de multi de pe forum, si sint sigur ca le stii si d-ta !...Nu confunda onestitatea unei ziariste romance cu prostia ori slugarnicia si mai ales nu da o alta canotatie celor scrise de respectiva, decit realitatea gol-goluta...Pentru ca, intre felul cum vedeti voi, o parte dintre evrei lucrurile si ceea ce a fost si este in realitate, este o diferenta destul de mare ( uneori, cam cit de la cer pina la pamint ! ) ... In rest, va doresc toate cele bune.
> 

Norris din USA (...@msn.com, IP: 65.54.98...)
2004-10-31 02:26
Re: Ati vazut PRO TV International azi?

La 2004-10-31 02:17:03, neverul again a scris:

> La 2004-10-31 02:04:49, Norris a scris:
> 
> > La 2004-10-31 01:43:32, neverul again a scris:
> > 
> > > Comportamentul barbar a romanilor in al 2 -lea razboiul mondial...nu
> > > vad mare diferenta fata de nemtii lui Hitler ..numai ca "hi tech
> > > romanesc" n-a ajuns sa -i baga pe evrei in camere de gazare..mi
> > > ar fi de rusine..nu credeti ?
> > > Data asta Carmen Avram a prezentat un documentar bine pus la punct cu
> > > filme realizate in timpul acestui criminal de razboi Antonescu
> > > ...nazist de clasa ..ce ramine de stabilit din punctul de vedere a
> > > romanilor e cit au fost masacrati ? Cineva se mai intreaba daca a
> > > fost holocaust in ro MARE sau mica? ascundeti-va ..nici in oglinda sa
> > > nu va uitati pt ca imagine e urita..de tot
> > > 
> > >>> Nu mi-ati raspuns la citeva intrebari, puse de mine in ultima vreme : pe linga acuzatii, mai mult sau mai putin fondate, nu credeti, voi evreii, ca trebuie sa va si cereti scuze ( si ) poporului roman, pentru anumite actiuni ale ANUMITOR reprezentanti ai comunitatii d-voastre ?!...Concret, cum au tratat anumiti evrei pe romanii aflati in retragere din Basarabia ( militari si civili ) ?!...Cine a adus comunismul in Tara Romaneasca ?!...Era Romania lui Antonescu o tara libera, in momentul deportarii evreilor, ori sub ocupatie de facto ?!...In aceste conditii, care era libertatea de miscare a maresalului ?!...Era mai bine sa-i deporteze pe evrei in lagarele de concentrare, decit sa-i trimita in Transnistria ?!...Apoi, faptul ca s-a comis genocid impotriva populatiei evreiesti din Europa anilor 30-40 este efectul, care este cauza ?...Nu pun intrebarea ca sa justific, ci sa aflu motivatia : au innebunit brusc nu numai nemtii, ci si austriecii, italienii, ungurii, croatii, bulgarii, romanii si restul, asa, ca o maladie in masa ?...Ce au facut anumiti reprezentanti ai evreilor, de i-au adus in prag de paroxism pe multi europeni ?!...Si ca sa nu uit : DE CE I-AU exterminat in lagare de munca si nu i-au impuscat, pur si simplu ?!...Nu era mai simplu ( chiar daca la fel de criminal ) ?!....Iar in incheiere, cum a aparut Miscarea legionara ?...Nu cumva ca miscare nationalista, in centrul universitar Iasi, datorita faptului ca un copil de taran roman, de muncitor sau mic mestesugar, nu avea nici o sansa sa ajunga jurist sau doctor, indiferent cit de inteligent era, intrucit aceste functii " erau rezervate " odraslelor establishmentului ( si cine erau aia, daca nu evreii ?! )...Unde se intimpla exact la fel, astazi ?!...Eu stiu raspunsurile la toate intrebarile, spre deosebire de multi de pe forum, si sint sigur ca le stii si d-ta !...Nu confunda onestitatea unei ziariste romance cu prostia ori slugarnicia si mai ales nu da o alta canotatie celor scrise de respectiva, decit realitatea gol-goluta...Pentru ca, intre felul cum vedeti voi, o parte dintre evrei lucrurile si ceea ce a fost si este in realitate, este o diferenta destul de mare ( uneori, cam cit de la cer pina la pamint ! ) ... In rest, va doresc toate cele bune.
> > 
> raspuns scurt
> 1.daca unii a facut ceva care nu trebuia facut trebuia pedepsiti
> respectivii si nu comunitate in intregime
> 2.Comunismul a fost adus in ro de Stalim si de armata rosie
> 3.In drum spre lagare de munca au murit zeci in trenurile de transport
> marfa (sau de vite)
> 4Nu toate popoarele ioropene au participat la crime..vecinii vostrii
> din sud de exp. s-au abtinut
> 5.oare de "numerus clauzus" ai auzit?
> 6. normal daca nu-ti place continutul articolului spui ca ziarista e
> proasta
> Repet oglinda voastra nationala e urita ..pina acum nici n-am stiut ca
> e asa de urita ....sa va fie de rusine..macar putin..e vorba de filme
> documentare care atesta barbarismul romanesc ...nu e u articol
> imaginar dintr-un ziar
> 
>>> Ba eu consider ca d-tale ar trebui sa-ti fie rusine, pentru ca-mi pui pecetea de barbar pe frunte !...Si ce daca-i un film documentar si nu un articol de ziar ?...Conteaza forma, ideea, continutul...Cit despre romani, si-au facut faima de ospitalieri si toleranti, nu de barbari ( motiv pentru care s-au si stabilit atitia tigani si alte minoritati pe plaiurile mioritice ), chiar prea blajini, de le-a mincat ciinele mamaliga din palma si li s-a gainatat pasarea-n cap !...Cit despre raspunsurile la intrebari, nu ma dezamagi, d-ule: ar insemna fie sa-mi sfidezi inteligenta, fie sa ti-o sfidezi pe a d-tale, fie amindoua la un loc !...Ar fi pacat, crede-ma...

Ted (...@austin.rr.com, IP: 63.246.187...)
2004-10-31 03:17
Re: Ati vazut PRO TV International azi? ba Manixe , te-ai pisat?......

La 2004-10-31 03:45:43, manix a scris:

Hai ca-ti dau io un Beck`s, sa te,ca altfel dai in bracinarii bancului cu
piticu` rosu` ....Hai sa traiesti!......


> Repet oglinda voastra nationala e urita ..pina acum nici n-am stiut ca
> e asa de urita ....sa va fie de rusine..macar putin..e vorba de filme
> documentare care atesta barbarismul romanesc ...nu e u articol
> imaginar dintr-un ziar....
> ASA ESTE ... POPORUL ROMAN TREBUIE CIVILIZAT INAINTE DE TOATE...Acu
> cativa ani cand am fost in locul ala,,,am jurat sa nu mai pun picioru
> acolo...tuva mama voastra de romani...ca nici nu mai conteaza
> securisti sau pasoptisti...tot aia e ...neam de jartele ...cu
> fumuri...Baaaa scrieti in cartile de istorie adevarul...altfel si
> puiii ce se nasc din voi tot pe drumul asta o sa o ia...adica un drum
> ce duce la pieire...pieirea unui popr care nu stie adevarul, dar isi
> bate joc de el cu prisosintza..calca in picioare orice, este cel mai
> ...din lume, si ca atare toti care le spun adevarul in fatza sunt
> rai...treziti-va nenorocitilor odata...
> 

manix din salaj (...@sympatico.ca, IP: 69.156.166...)
2004-10-31 03:29
Re: Ati vazut PRO TV International azi? Ce-ai ma, manix?

hai sa-ti zic de ce scriu asa...in fiecare seara, cam pe la ora asta nevasta-mea adoarme puradelu...si dup aaia ne uitam l aun film , distractii de...e...in timpul cat ea adoarme copchilu, ion-am ce face, si atunci ce zic io...ia sa m arad un pic...asta-i tot...si ca mine fac toti ...iti zic io...mai trist e cu se curistii astia de servici ca tre sa ma suporte ...hai sa auzim de bine....cand vii aici in salaj?...astepata sa mai vie nelu...sa dam in el cu caca de data asta...

Ted (...@austin.rr.com, IP: 63.246.187...)
2004-10-31 03:40
Re: Ati vazut PRO TV International azi? O cireasa amara.....

La 2004-10-31 03:42:17, Atamild a scris:

....iubirea da` tara..Si alea da` cinta are un picior mai lung decit altul
si amindoua-d-odata e mai lungi decit iti trebuie sa te-ntinzi ca sa prinzi pasarica ascunsa sub umbra lunii.....
Inclin sa cred ca minti cu iubire finca` omisiunea aia cu " holocastu"
a fost definitiv urmata de parada aia de incredibile papainoage........


> La 2004-10-31 02:26:06, Norris a scris:
> 
> > La 2004-10-31 02:17:03, neverul again a scris:
> > 
> > > La 2004-10-31 02:04:49, Norris a scris:
> > > 
> > > > La 2004-10-31 01:43:32, neverul again a scris:
> > > > 
> > > > > Comportamentul barbar a romanilor in al 2 -lea razboiul mondial...nu
> > > > > vad mare diferenta fata de nemtii lui Hitler ..numai ca "hi tech
> > > > > romanesc" n-a ajuns sa -i baga pe evrei in camere de gazare..mi
> > > > > ar fi de rusine..nu credeti ?
> > > > > Data asta Carmen Avram a prezentat un documentar bine pus la punct cu
> > > > > filme realizate in timpul acestui criminal de razboi Antonescu
> > > > > ...nazist de clasa ..ce ramine de stabilit din punctul de vedere a
> > > > > romanilor e cit au fost masacrati ? Cineva se mai intreaba daca a
> > > > > fost holocaust in ro MARE sau mica? ascundeti-va ..nici in oglinda sa
> > > > > nu va uitati pt ca imagine e urita..de tot
> > > > > 
> > > > >>> Nu mi-ati raspuns la citeva intrebari, puse de mine in ultima vreme : pe linga acuzatii, mai mult sau mai putin fondate, nu credeti, voi evreii, ca trebuie sa va si cereti scuze ( si ) poporului roman, pentru anumite actiuni ale ANUMITOR reprezentanti ai comunitatii d-voastre ?!...Concret, cum au tratat anumiti evrei pe romanii aflati in retragere din Basarabia ( militari si civili ) ?!...Cine a adus comunismul in Tara Romaneasca ?!...Era Romania lui Antonescu o tara libera, in momentul deportarii evreilor, ori sub ocupatie de facto ?!...In aceste conditii, care era libertatea de miscare a maresalului ?!...Era mai bine sa-i deporteze pe evrei in lagarele de concentrare, decit sa-i trimita in Transnistria ?!...Apoi, faptul ca s-a comis genocid impotriva populatiei evreiesti din Europa anilor 30-40 este efectul, care este cauza ?...Nu pun intrebarea ca sa justific, ci sa aflu motivatia : au innebunit brusc nu numai nemtii, ci si austriecii, italienii, ungurii, croatii, bulgarii, romanii si restul, asa, ca o maladie in masa ?...Ce au facut anumiti reprezentanti ai evreilor, de i-au adus in prag de paroxism pe multi europeni ?!...Si ca sa nu uit : DE CE I-AU exterminat in lagare de munca si nu i-au impuscat, pur si simplu ?!...Nu era mai simplu ( chiar daca la fel de criminal ) ?!....Iar in incheiere, cum a aparut Miscarea legionara ?...Nu cumva ca miscare nationalista, in centrul universitar Iasi, datorita faptului ca un copil de taran roman, de muncitor sau mic mestesugar, nu avea nici o sansa sa ajunga jurist sau doctor, indiferent cit de inteligent era, intrucit aceste functii " erau rezervate " odraslelor establishmentului ( si cine erau aia, daca nu evreii ?! )...Unde se intimpla exact la fel, astazi ?!...Eu stiu raspunsurile la toate intrebarile, spre deosebire de multi de pe forum, si sint sigur ca le stii si d-ta !...Nu confunda onestitatea unei ziariste romance cu prostia ori slugarnicia si mai ales nu da o alta canotatie celor scrise de respectiva, decit realitatea gol-goluta...Pentru ca, intre felul cum vedeti voi, o parte dintre evrei lucrurile si ceea ce a fost si este in realitate, este o diferenta destul de mare ( uneori, cam cit de la cer pina la pamint ! ) ... In rest, va doresc toate cele bune.
> > > > 
> > > raspuns scurt
> > > 1.daca unii a facut ceva care nu trebuia facut trebuia pedepsiti
> > > respectivii si nu comunitate in intregime
> > > 2.Comunismul a fost adus in ro de Stalim si de armata rosie
> > > 3.In drum spre lagare de munca au murit zeci in trenurile de transport
> > > marfa (sau de vite)
> > > 4Nu toate popoarele ioropene au participat la crime..vecinii vostrii
> > > din sud de exp. s-au abtinut
> > > 5.oare de "numerus clauzus" ai auzit?
> > > 6. normal daca nu-ti place continutul articolului spui ca ziarista e
> > > proasta
> > > Repet oglinda voastra nationala e urita ..pina acum nici n-am stiut ca
> > > e asa de urita ....sa va fie de rusine..macar putin..e vorba de filme
> > > documentare care atesta barbarismul romanesc ...nu e u articol
> > > imaginar dintr-un ziar
> > > 
> > >>> Ba eu consider ca d-tale ar trebui sa-ti fie rusine, pentru ca-mi pui pecetea de barbar pe frunte !...Si ce daca-i un film documentar si nu un articol de ziar ?...Conteaza forma, ideea, continutul...Cit despre romani, si-au facut faima de ospitalieri si toleranti, nu de barbari ( motiv pentru care s-au si stabilit atitia tigani si alte minoritati pe plaiurile mioritice ), chiar prea blajini, de le-a mincat ciinele mamaliga din palma si li s-a gainatat pasarea-n cap !...Cit despre raspunsurile la intrebari, nu ma dezamagi, d-ule: ar insemna fie sa-mi sfidezi inteligenta, fie sa ti-o sfidezi pe a d-tale, fie amindoua la un loc !...Ar fi pacat, crede-ma...
> > 
> Eu am primit din Romania (mi-a adus prietena mea) suc de rosii din
> care beau acum..are gust de telina.. asa deci nu am vazut nimic la
> pro tv international..da am primit si doua borcane cu dulceata ..
> una-i dulceata de ciresi amare, deschid programul, borcanul miine..la
> micul dejun.
> Salutari,
> Matilda
> 

manix din salaj (...@sympatico.ca, IP: 69.156.166...)
2004-10-31 03:41
Re: Ati vazut PRO TV International azi?

io nu stiu de mai e cineva care sa zica ca romanul e bland si rabdator...in prostie e rabdator...rabde prostia , si se supara pe al mai slab....

manix din salaj (...@sympatico.ca, IP: 69.156.166...)
2004-10-31 03:41
Re: Ati vazut PRO TV International azi?

ce probleme ai norrise...du-te si ia vitamine, si culca-te...poate trece

Atamild (...@t-online.de, IP: 217.86.3...)
2004-10-31 03:42
Re: Ati vazut PRO TV International azi?

La 2004-10-31 02:26:06, Norris a scris:

> La 2004-10-31 02:17:03, neverul again a scris:
> 
> > La 2004-10-31 02:04:49, Norris a scris:
> > 
> > > La 2004-10-31 01:43:32, neverul again a scris:
> > > 
> > > > Comportamentul barbar a romanilor in al 2 -lea razboiul mondial...nu
> > > > vad mare diferenta fata de nemtii lui Hitler ..numai ca "hi tech
> > > > romanesc" n-a ajuns sa -i baga pe evrei in camere de gazare..mi
> > > > ar fi de rusine..nu credeti ?
> > > > Data asta Carmen Avram a prezentat un documentar bine pus la punct cu
> > > > filme realizate in timpul acestui criminal de razboi Antonescu
> > > > ...nazist de clasa ..ce ramine de stabilit din punctul de vedere a
> > > > romanilor e cit au fost masacrati ? Cineva se mai intreaba daca a
> > > > fost holocaust in ro MARE sau mica? ascundeti-va ..nici in oglinda sa
> > > > nu va uitati pt ca imagine e urita..de tot
> > > > 
> > > >>> Nu mi-ati raspuns la citeva intrebari, puse de mine in ultima vreme : pe linga acuzatii, mai mult sau mai putin fondate, nu credeti, voi evreii, ca trebuie sa va si cereti scuze ( si ) poporului roman, pentru anumite actiuni ale ANUMITOR reprezentanti ai comunitatii d-voastre ?!...Concret, cum au tratat anumiti evrei pe romanii aflati in retragere din Basarabia ( militari si civili ) ?!...Cine a adus comunismul in Tara Romaneasca ?!...Era Romania lui Antonescu o tara libera, in momentul deportarii evreilor, ori sub ocupatie de facto ?!...In aceste conditii, care era libertatea de miscare a maresalului ?!...Era mai bine sa-i deporteze pe evrei in lagarele de concentrare, decit sa-i trimita in Transnistria ?!...Apoi, faptul ca s-a comis genocid impotriva populatiei evreiesti din Europa anilor 30-40 este efectul, care este cauza ?...Nu pun intrebarea ca sa justific, ci sa aflu motivatia : au innebunit brusc nu numai nemtii, ci si austriecii, italienii, ungurii, croatii, bulgarii, romanii si restul, asa, ca o maladie in masa ?...Ce au facut anumiti reprezentanti ai evreilor, de i-au adus in prag de paroxism pe multi europeni ?!...Si ca sa nu uit : DE CE I-AU exterminat in lagare de munca si nu i-au impuscat, pur si simplu ?!...Nu era mai simplu ( chiar daca la fel de criminal ) ?!....Iar in incheiere, cum a aparut Miscarea legionara ?...Nu cumva ca miscare nationalista, in centrul universitar Iasi, datorita faptului ca un copil de taran roman, de muncitor sau mic mestesugar, nu avea nici o sansa sa ajunga jurist sau doctor, indiferent cit de inteligent era, intrucit aceste functii " erau rezervate " odraslelor establishmentului ( si cine erau aia, daca nu evreii ?! )...Unde se intimpla exact la fel, astazi ?!...Eu stiu raspunsurile la toate intrebarile, spre deosebire de multi de pe forum, si sint sigur ca le stii si d-ta !...Nu confunda onestitatea unei ziariste romance cu prostia ori slugarnicia si mai ales nu da o alta canotatie celor scrise de respectiva, decit realitatea gol-goluta...Pentru ca, intre felul cum vedeti voi, o parte dintre evrei lucrurile si ceea ce a fost si este in realitate, este o diferenta destul de mare ( uneori, cam cit de la cer pina la pamint ! ) ... In rest, va doresc toate cele bune.
> > > 
> > raspuns scurt
> > 1.daca unii a facut ceva care nu trebuia facut trebuia pedepsiti
> > respectivii si nu comunitate in intregime
> > 2.Comunismul a fost adus in ro de Stalim si de armata rosie
> > 3.In drum spre lagare de munca au murit zeci in trenurile de transport
> > marfa (sau de vite)
> > 4Nu toate popoarele ioropene au participat la crime..vecinii vostrii
> > din sud de exp. s-au abtinut
> > 5.oare de "numerus clauzus" ai auzit?
> > 6. normal daca nu-ti place continutul articolului spui ca ziarista e
> > proasta
> > Repet oglinda voastra nationala e urita ..pina acum nici n-am stiut ca
> > e asa de urita ....sa va fie de rusine..macar putin..e vorba de filme
> > documentare care atesta barbarismul romanesc ...nu e u articol
> > imaginar dintr-un ziar
> > 
> >>> Ba eu consider ca d-tale ar trebui sa-ti fie rusine, pentru ca-mi pui pecetea de barbar pe frunte !...Si ce daca-i un film documentar si nu un articol de ziar ?...Conteaza forma, ideea, continutul...Cit despre romani, si-au facut faima de ospitalieri si toleranti, nu de barbari ( motiv pentru care s-au si stabilit atitia tigani si alte minoritati pe plaiurile mioritice ), chiar prea blajini, de le-a mincat ciinele mamaliga din palma si li s-a gainatat pasarea-n cap !...Cit despre raspunsurile la intrebari, nu ma dezamagi, d-ule: ar insemna fie sa-mi sfidezi inteligenta, fie sa ti-o sfidezi pe a d-tale, fie amindoua la un loc !...Ar fi pacat, crede-ma...
> 
Eu am primit din Romania (mi-a adus prietena mea) suc de rosii din care beau acum..are gust de telina.. asa deci nu am vazut nimic la pro tv international..da am primit si doua borcane cu dulceata .. una-i dulceata de ciresi amare, deschid programul, borcanul miine..la micul dejun.
Salutari,
Matilda

manix din salaj (...@sympatico.ca, IP: 69.156.166...)
2004-10-31 03:45
Re: Ati vazut PRO TV International azi?

Repet oglinda voastra nationala e urita ..pina acum nici n-am stiut ca e asa de urita ....sa va fie de rusine..macar putin..e vorba de filme documentare care atesta barbarismul romanesc ...nu e u articol imaginar dintr-un ziar....
ASA ESTE ... POPORUL ROMAN TREBUIE CIVILIZAT INAINTE DE TOATE...Acu cativa ani cand am fost in locul ala,,,am jurat sa nu mai pun picioru acolo...tuva mama voastra de romani...ca nici nu mai conteaza securisti sau pasoptisti...tot aia e ...neam de jartele ...cu fumuri...Baaaa scrieti in cartile de istorie adevarul...altfel si puiii ce se nasc din voi tot pe drumul asta o sa o ia...adica un drum ce duce la pieire...pieirea unui popr care nu stie adevarul, dar isi bate joc de el cu prisosintza..calca in picioare orice, este cel mai ...din lume, si ca atare toti care le spun adevarul in fatza sunt rai...treziti-va nenorocitilor odata...

Atamild (...@t-online.de, IP: 217.86.3...)
2004-10-31 03:57
Re: Ati vazut PRO TV International azi? Ce-ai ma, manix?

La 2004-10-31 03:45:43, manix a scris:

> Repet oglinda voastra nationala e urita ..pina acum nici n-am stiut ca
> e asa de urita ....sa va fie de rusine..macar putin..e vorba de filme
> documentare care atesta barbarismul romanesc ...nu e u articol
> imaginar dintr-un ziar....
> ASA ESTE ... POPORUL ROMAN TREBUIE CIVILIZAT INAINTE DE TOATE...Acu
> cativa ani cand am fost in locul ala,,,am jurat sa nu mai pun picioru
> acolo...tuva mama voastra de romani...ca nici nu mai conteaza
> securisti sau pasoptisti...tot aia e ...neam de jartele ...cu
> fumuri...Baaaa scrieti in cartile de istorie adevarul...altfel si
> puiii ce se nasc din voi tot pe drumul asta o sa o ia...adica un drum
> ce duce la pieire...pieirea unui popr care nu stie adevarul, dar isi
> bate joc de el cu prisosintza..calca in picioare orice, este cel mai
> ...din lume, si ca atare toti care le spun adevarul in fatza sunt
> rai...treziti-va nenorocitilor odata...
> 
De ce scri atit de mult, ce te-a apucat? Hai, ca eu nu am pro tv..(pe bune.. chiar nu am si e bine asa), nu ma apuca...unora le strica daca nu-s atenti mintile si ochii..asta desi parca mi-e dor sa vad ce o mai fi prin tara la televizor :-), hai de nu fii suparat!
Numai bine!
Matilda

rabinul mafiot (...@yahoo.com, IP: 69.156.34...)
2004-10-31 04:13
Re: Ati vazut PRO TV International azi?

La 2004-10-31 01:43:32, neverul again a scris:

> Comportamentul barbar a romanilor in al 2 -lea razboiul mondial...nu
> vad mare diferenta fata de nemtii lui Hitler ..numai ca "hi tech
> romanesc" n-a ajuns sa -i baga pe evrei in camere de gazare..mi
> ar fi de rusine..nu credeti ?
> Data asta Carmen Avram a prezentat un documentar bine pus la punct cu
> filme realizate in timpul acestui criminal de razboi Antonescu
> ...nazist de clasa ..ce ramine de stabilit din punctul de vedere a
> romanilor e cit au fost masacrati ? Cineva se mai intreaba daca a
> fost holocaust in ro MARE sau mica? ascundeti-va ..nici in oglinda sa
> nu va uitati pt ca imagine e urita..de tot
> 
Eu ma uit si zilnic vad la Tv imagini cu victimele jidanilor in teritoriile ocupate care de multe ori sint copi....Si atunci ma intreb: cum ai tu, un jidan imputit si criminal, dreptul sa sa acuzi romani?
Cu ce esti tu mai bun? Esti un sustinator al criminalului de Sharon care nu e cu nimic mai bun decit Hitler. E rusinos ca in sec 21, o tara care se pretinde democratica (israelul) are in fond o politica de exterminare a celor care nu sint ca ei. Inainte de a acuza, privit in ograda voastra unde macelarit fara rusine oameni nevinovati care au doar o singura vina: s-au nascut si au trait pina la crearea statului arbitara Israel in pace. Criminalilor....

manix din salaj (...@sympatico.ca, IP: 69.156.166...)
2004-10-31 04:28
Re: Ati vazut PRO TV International azi?

pai vezi de-aia ii extermina...nu numai ca nu sunt ca ei ( nici n-au cum) dar sunt si impotriva...iar tu un bleg de muritor...te bagi ca musca l a caca...

manix din salaj (...@sympatico.ca, IP: 69.156.166...)
2004-10-31 04:28
Re: Ati vazut PRO TV International azi?

pai vezi de-aia ii extermina...nu numai ca nu sunt ca ei ( nici n-au cum) dar sunt si impotriva...iar tu un bleg de muritor...te bagi ca musca l a caca...la ce TV te uiti?

Roxana (, IP: 82.64.100...)
2004-10-31 04:31
Re: Ati vazut PRO TV International azi? Never

Ati vazut imaginea la televizor cu
cadavrele de la " Revolutia " din
1989 la Timisoara ? Stiti ce a spus
un scriitor francez (Marek Halter )
despre aceste imagini din Timisoara ?
" la télé m'a menti " ( televiziunea m-a
mintit ). Asa si cu Pro Tv International.
Comportament barbar spuneti ? eu
cred ca avem lectii de primit în materie
de barbarie.....Pacat ca nu vedeti
diferenta între romanii lui Antonescu
si germanii lui Hitler.
O sa vina ziua în care acest criminal
de Iliescu care a angajat responsabilitatea
Statului dupa ce cu un an în urma ne-a
spus ca este mîhnit, sa dea socoteala
pentru fapta lui. Rusinea nu este în
obrazul acestui popor martirizat de 50
de ani de comunism, rusine este pentru
cei care se solidarizeaza pentru a sustine
absurdul numai pentru bani.
Dupa Franta, Elvetia si Romania ma
întreb care tara va fi supusa impozitului
pe holocaust ?
Doamna Lili Marcu, specialista tarilor
din Est la televiziunea franceza si de
origine romana a fost mai mult decît
clara în 1990 : NU A FOST HOLOCAUST
în Romania.


PS: Subiectul parca era Arafat.



La 2004-10-31 01:43:32, neverul again a scris:

> Comportamentul barbar a romanilor in al 2 -lea razboiul mondial...nu
> vad mare diferenta fata de nemtii lui Hitler ..numai ca "hi tech
> romanesc" n-a ajuns sa -i baga pe evrei in camere de gazare..mi
> ar fi de rusine..nu credeti ?
> Data asta Carmen Avram a prezentat un documentar bine pus la punct cu
> filme realizate in timpul acestui criminal de razboi Antonescu
> ...nazist de clasa ..ce ramine de stabilit din punctul de vedere a
> romanilor e cit au fost masacrati ? Cineva se mai intreaba daca a
> fost holocaust in ro MARE sau mica? ascundeti-va ..nici in oglinda sa
> nu va uitati pt ca imagine e urita..de tot
>

Mos Grigore din Chicago (...@worldnet.att.net, IP: 12.73.231...)
2004-10-31 05:46
Ba TONTULE, CITI ANIA AI? TI-A CRESCUT PAR PE PUTZA? NU CRED, DACA POTI SA SCRII CRETINISMELE ASTEA!

La 2004-10-31 02:19:48, patriot a scris:

> 
> Este adevarat, in anul 1941 au murit multi evrei, atat la Iasi cat si
> in alte localitati din tara. Insa numarul mortilor a fost mult mai
> mic decat cel pe care dl Moses Rosen vrea sa-l impuna istoriei. In
> plus, poporul roman nu se face vinovat cu nimic! Pentru ca orice
> poveste are si un prolog.


>  Dupa ce din trupul Romaniei au fost smulse teritoriile de peste
> Prut, armata noastra a trebuit sa predea armele si sa se retraga. In
> Iunie 1940, lungi convoaie formate din ofiteri, subofiteri si soldati
> marsaluiau prin tarana Basarabiei catre tara, in drumul lor a
> intervenit populatia evreiasca din zona, care a rupt gradele de pe
> umerii ofiterilor si i-au scuipat si i-au batjocorit.
============================================================

CUM ADICA BA TIPITULE, LE RUPEAU GRADELE AI? CUM POTI ASA DE IMBECIL SA ITI INCHIPUI ASA O PROSTIE?


In acelas timp,
> trupele invadatoare ale sovieticilor erau primite de aceeasi evrei cu
> paine si sare, cu flori si ovatii. Populatia romaneasca a incercat sa
> formeze o miscare de rezistenta, insa Meer Mecrovici - devenit mai
> tarziu Mircea Mironescu -bun cunoscator al "cuiburilor",
> s-a dovedit o calauza de nadejde a sovieticilor care au inabusit in
> sange Rezistenta.
============================================================
CARE REZISTENTA BAI OAIE CA S-AU CARAT TOTI CU FULGI CU TOT!

Tinerii de atunci, astazi batrani, i-au iertat pe
> evrei, dar nu au putut da uitarii moartea camarazilor si umilinta la
> care au fost supusi.
============================================================

IA AUZI CE CRESTINI SINT ROAMANII!

>  Dupa un an, in Iunie 1941, pe cand armatele romane si germane se
> indreptau spre Prut, in zona Iasului populatia evreiasca, inarmata cu
> pusti si arme automate,

statea ascunsa in copaci si deschidea focul
> asupra ostasilor.
============================================================

CA CIORILE, FEMEI, COPII SI BATRINI!


Au murit romani care se pregatisera sufleteste sa
> elibereze Basarabia. Mai mult, in timpul noptii tot populatia
> evreiasca trimitea semnale luminoase catre aviatia inamica pentru a
> marca punctele strategice care trebuiau bombardate.

Atunci
> Comandamentul german a dat dispozitii colonelului Captaru, primarul
> Iasului, sa ia masuri de represalii impotriva evreilor. Drept urmare,
> a fost creat trenul mortii pe distanta Iasi-Targu Frumos. Insa
> Maresalul Ion Antonescu, dupa ce a aflat despre masacru, a ordonat
> incetarea si chiar cercetarea vinovatilor.
============================================================

DU-TE SI TE PISHE TIMPITULE CA S-A TRAS CU MITRALIERA IN CURTEA PREFECTURII DIN IASI.



Daca nu ar fi intervenit
> Maresalul, macelul ar fi continuat si ar fi luat proportii.
============================================================

MARESALUL A DAT ORDINUL PROASTA SATULUI!

>  Pe data de 22 Iunie 1991 a avut loc la Iasi sfintirea unui monument
> ridicat in cinstea Eroilor Neamului. La eveniment nu a participat
> nimeni din partea Presedintiei sau a Guvernului.
============================================================

BINE AU FACUT CARE MONUMENT (PRM) CARE EROII NEAMULUI?


Nici macar primarul
> orasului nu s-a deranjat sa vina. în schimb, la comemorarea
> evreilor morti au sosit cu mic cu mare de la toate partidele, in
> frunte cu Ion Iliescu.

Veteranii de razboi s-au simtit inca odata
> umiliti, dupa 50 de ani.
============================================================

II DAORA EXACT IN POPOU PE VETERANII DE RAZBOI DE MONUMENTUL TAU, MAI BINE DA-LE CEVA LA PENSIE!


De asemenea sunt mahniti ca mai exista
> oameni in Romania care vor sa dea alt curs istoriei - dupa toata
> minciuna comunista - si care, din nou vor sa pateze memoria
> Maresalului Ion Antonescu.
============================================================
MEMORIA LUI ANTONESCU? CINE CRIMINALUL ALA?


PS. NICI LA CLASA II a nu te trecea cu compunerea asta STUPIDA! PUNE MINA PE CARTEA DE ISTORIE SI LASA ROMANIA MARE, PROSTULE!!!!!!!!!!!!

 
> 

roy (...@hotmail.com, IP: 80.230.99...)
2004-10-31 06:55
Re: Patrihotzule, tu cand scri ceva esti sub influentza alcoolului sau e natural la tine? /ndc

La 2004-10-31 02:19:48, patriot a scris:

> 
> Este adevarat, in anul 1941 au murit multi evrei, atat la Iasi cat si
> in alte localitati din tara. Insa numarul mortilor a fost mult mai
> mic decat cel pe care dl Moses Rosen vrea sa-l impuna istoriei. In
> plus, poporul roman nu se face vinovat cu nimic! Pentru ca orice
> poveste are si un prolog.
>  Dupa ce din trupul Romaniei au fost smulse teritoriile de peste
> Prut, armata noastra a trebuit sa predea armele si sa se retraga. In
> Iunie 1940, lungi convoaie formate din ofiteri, subofiteri si soldati
> marsaluiau prin tarana Basarabiei catre tara, in drumul lor a
> intervenit populatia evreiasca din zona, care a rupt gradele de pe
> umerii ofiterilor si i-au scuipat si i-au batjocorit. In acelas timp,
> trupele invadatoare ale sovieticilor erau primite de aceeasi evrei cu
> paine si sare, cu flori si ovatii. Populatia romaneasca a incercat sa
> formeze o miscare de rezistenta, insa Meer Mecrovici - devenit mai
> tarziu Mircea Mironescu -bun cunoscator al "cuiburilor",
> s-a dovedit o calauza de nadejde a sovieticilor care au inabusit in
> sange Rezistenta. Tinerii de atunci, astazi batrani, i-au iertat pe
> evrei, dar nu au putut da uitarii moartea camarazilor si umilinta la
> care au fost supusi.
>  Dupa un an, in Iunie 1941, pe cand armatele romane si germane se
> indreptau spre Prut, in zona Iasului populatia evreiasca, inarmata cu
> pusti si arme automate, statea ascunsa in copaci si deschidea focul
> asupra ostasilor. Au murit romani care se pregatisera sufleteste sa
> elibereze Basarabia. Mai mult, in timpul noptii tot populatia
> evreiasca trimitea semnale luminoase catre aviatia inamica pentru a
> marca punctele strategice care trebuiau bombardate. Atunci
> Comandamentul german a dat dispozitii colonelului Captaru, primarul
> Iasului, sa ia masuri de represalii impotriva evreilor. Drept urmare,
> a fost creat trenul mortii pe distanta Iasi-Targu Frumos. Insa
> Maresalul Ion Antonescu, dupa ce a aflat despre masacru, a ordonat
> incetarea si chiar cercetarea vinovatilor. Daca nu ar fi intervenit
> Maresalul, macelul ar fi continuat si ar fi luat proportii.
>  Pe data de 22 Iunie 1991 a avut loc la Iasi sfintirea unui monument
> ridicat in cinstea Eroilor Neamului. La eveniment nu a participat
> nimeni din partea Presedintiei sau a Guvernului. Nici macar primarul
> orasului nu s-a deranjat sa vina. în schimb, la comemorarea
> evreilor morti au sosit cu mic cu mare de la toate partidele, in
> frunte cu Ion Iliescu. Veteranii de razboi s-au simtit inca odata
> umiliti, dupa 50 de ani. De asemenea sunt mahniti ca mai exista
> oameni in Romania care vor sa dea alt curs istoriei - dupa toata
> minciuna comunista - si care, din nou vor sa pateze memoria
> Maresalului Ion Antonescu.
> 
> 
> 
> 
> 
> La 2004-10-31 02:04:49, Norris a scris:
> 
> > La 2004-10-31 01:43:32, neverul again a scris:
> > 
> > > Comportamentul barbar a romanilor in al 2 -lea razboiul mondial...nu
> > > vad mare diferenta fata de nemtii lui Hitler ..numai ca "hi tech
> > > romanesc" n-a ajuns sa -i baga pe evrei in camere de gazare..mi
> > > ar fi de rusine..nu credeti ?
> > > Data asta Carmen Avram a prezentat un documentar bine pus la punct cu
> > > filme realizate in timpul acestui criminal de razboi Antonescu
> > > ...nazist de clasa ..ce ramine de stabilit din punctul de vedere a
> > > romanilor e cit au fost masacrati ? Cineva se mai intreaba daca a
> > > fost holocaust in ro MARE sau mica? ascundeti-va ..nici in oglinda sa
> > > nu va uitati pt ca imagine e urita..de tot
> > > 
> > >>> Nu mi-ati raspuns la citeva intrebari, puse de mine in ultima vreme : pe linga acuzatii, mai mult sau mai putin fondate, nu credeti, voi evreii, ca trebuie sa va si cereti scuze ( si ) poporului roman, pentru anumite actiuni ale ANUMITOR reprezentanti ai comunitatii d-voastre ?!...Concret, cum au tratat anumiti evrei pe romanii aflati in retragere din Basarabia ( militari si civili ) ?!...Cine a adus comunismul in Tara Romaneasca ?!...Era Romania lui Antonescu o tara libera, in momentul deportarii evreilor, ori sub ocupatie de facto ?!...In aceste conditii, care era libertatea de miscare a maresalului ?!...Era mai bine sa-i deporteze pe evrei in lagarele de concentrare, decit sa-i trimita in Transnistria ?!...Apoi, faptul ca s-a comis genocid impotriva populatiei evreiesti din Europa anilor 30-40 este efectul, care este cauza ?...Nu pun intrebarea ca sa justific, ci sa aflu motivatia : au innebunit brusc nu numai nemtii, ci si austriecii, italienii, ungurii, croatii, bulgarii, romanii si restul, asa, ca o maladie in masa ?...Ce au facut anumiti reprezentanti ai evreilor, de i-au adus in prag de paroxism pe multi europeni ?!...Si ca sa nu uit : DE CE I-AU exterminat in lagare de munca si nu i-au impuscat, pur si simplu ?!...Nu era mai simplu ( chiar daca la fel de criminal ) ?!....Iar in incheiere, cum a aparut Miscarea legionara ?...Nu cumva ca miscare nationalista, in centrul universitar Iasi, datorita faptului ca un copil de taran roman, de muncitor sau mic mestesugar, nu avea nici o sansa sa ajunga jurist sau doctor, indiferent cit de inteligent era, intrucit aceste functii " erau rezervate " odraslelor establishmentului ( si cine erau aia, daca nu evreii ?! )...Unde se intimpla exact la fel, astazi ?!...Eu stiu raspunsurile la toate intrebarile, spre deosebire de multi de pe forum, si sint sigur ca le stii si d-ta !...Nu confunda onestitatea unei ziariste romance cu prostia ori slugarnicia si mai ales nu da o alta canotatie celor scrise de respectiva, decit realitatea gol-goluta...Pentru ca, intre felul cum vedeti voi, o parte dintre evrei lucrurile si ceea ce a fost si este in realitate, este o diferenta destul de mare ( uneori, cam cit de la cer pina la pamint ! ) ... In rest, va doresc toate cele bune.
> > 
> 
> 

roy (...@hotmail.com, IP: 80.230.99...)
2004-10-31 07:01
Re: Noritz

Noritzule,

Nici nu are rost sa-mi bat capul sa raspund asa unor zoaie care se scurg din gura ta.

Vreau doar sa spun ca atunci cand citesc ce scrii ma simt fericit ca am scapat din Romania si ca locuiesc in Israel Nu mi-ar fi placut sa fiu vecin cu legionari ca tine.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

La 2004-10-31 02:26:06, Norris a scris:

> La 2004-10-31 02:17:03, neverul again a scris:
> 
> > La 2004-10-31 02:04:49, Norris a scris:
> > 
> > > La 2004-10-31 01:43:32, neverul again a scris:
> > > 
> > > > Comportamentul barbar a romanilor in al 2 -lea razboiul mondial...nu
> > > > vad mare diferenta fata de nemtii lui Hitler ..numai ca "hi tech
> > > > romanesc" n-a ajuns sa -i baga pe evrei in camere de gazare..mi
> > > > ar fi de rusine..nu credeti ?
> > > > Data asta Carmen Avram a prezentat un documentar bine pus la punct cu
> > > > filme realizate in timpul acestui criminal de razboi Antonescu
> > > > ...nazist de clasa ..ce ramine de stabilit din punctul de vedere a
> > > > romanilor e cit au fost masacrati ? Cineva se mai intreaba daca a
> > > > fost holocaust in ro MARE sau mica? ascundeti-va ..nici in oglinda sa
> > > > nu va uitati pt ca imagine e urita..de tot
> > > > 
> > > >>> Nu mi-ati raspuns la citeva intrebari, puse de mine in ultima vreme : pe linga acuzatii, mai mult sau mai putin fondate, nu credeti, voi evreii, ca trebuie sa va si cereti scuze ( si ) poporului roman, pentru anumite actiuni ale ANUMITOR reprezentanti ai comunitatii d-voastre ?!...Concret, cum au tratat anumiti evrei pe romanii aflati in retragere din Basarabia ( militari si civili ) ?!...Cine a adus comunismul in Tara Romaneasca ?!...Era Romania lui Antonescu o tara libera, in momentul deportarii evreilor, ori sub ocupatie de facto ?!...In aceste conditii, care era libertatea de miscare a maresalului ?!...Era mai bine sa-i deporteze pe evrei in lagarele de concentrare, decit sa-i trimita in Transnistria ?!...Apoi, faptul ca s-a comis genocid impotriva populatiei evreiesti din Europa anilor 30-40 este efectul, care este cauza ?...Nu pun intrebarea ca sa justific, ci sa aflu motivatia : au innebunit brusc nu numai nemtii, ci si austriecii, italienii, ungurii, croatii, bulgarii, romanii si restul, asa, ca o maladie in masa ?...Ce au facut anumiti reprezentanti ai evreilor, de i-au adus in prag de paroxism pe multi europeni ?!...Si ca sa nu uit : DE CE I-AU exterminat in lagare de munca si nu i-au impuscat, pur si simplu ?!...Nu era mai simplu ( chiar daca la fel de criminal ) ?!....Iar in incheiere, cum a aparut Miscarea legionara ?...Nu cumva ca miscare nationalista, in centrul universitar Iasi, datorita faptului ca un copil de taran roman, de muncitor sau mic mestesugar, nu avea nici o sansa sa ajunga jurist sau doctor, indiferent cit de inteligent era, intrucit aceste functii " erau rezervate " odraslelor establishmentului ( si cine erau aia, daca nu evreii ?! )...Unde se intimpla exact la fel, astazi ?!...Eu stiu raspunsurile la toate intrebarile, spre deosebire de multi de pe forum, si sint sigur ca le stii si d-ta !...Nu confunda onestitatea unei ziariste romance cu prostia ori slugarnicia si mai ales nu da o alta canotatie celor scrise de respectiva, decit realitatea gol-goluta...Pentru ca, intre felul cum vedeti voi, o parte dintre evrei lucrurile si ceea ce a fost si este in realitate, este o diferenta destul de mare ( uneori, cam cit de la cer pina la pamint ! ) ... In rest, va doresc toate cele bune.
> > > 
> > raspuns scurt
> > 1.daca unii a facut ceva care nu trebuia facut trebuia pedepsiti
> > respectivii si nu comunitate in intregime
> > 2.Comunismul a fost adus in ro de Stalim si de armata rosie
> > 3.In drum spre lagare de munca au murit zeci in trenurile de transport
> > marfa (sau de vite)
> > 4Nu toate popoarele ioropene au participat la crime..vecinii vostrii
> > din sud de exp. s-au abtinut
> > 5.oare de "numerus clauzus" ai auzit?
> > 6. normal daca nu-ti place continutul articolului spui ca ziarista e
> > proasta
> > Repet oglinda voastra nationala e urita ..pina acum nici n-am stiut ca
> > e asa de urita ....sa va fie de rusine..macar putin..e vorba de filme
> > documentare care atesta barbarismul romanesc ...nu e u articol
> > imaginar dintr-un ziar
> > 
> >>> Ba eu consider ca d-tale ar trebui sa-ti fie rusine, pentru ca-mi pui pecetea de barbar pe frunte !...Si ce daca-i un film documentar si nu un articol de ziar ?...Conteaza forma, ideea, continutul...Cit despre romani, si-au facut faima de ospitalieri si toleranti, nu de barbari ( motiv pentru care s-au si stabilit atitia tigani si alte minoritati pe plaiurile mioritice ), chiar prea blajini, de le-a mincat ciinele mamaliga din palma si li s-a gainatat pasarea-n cap !...Cit despre raspunsurile la intrebari, nu ma dezamagi, d-ule: ar insemna fie sa-mi sfidezi inteligenta, fie sa ti-o sfidezi pe a d-tale, fie amindoua la un loc !...Ar fi pacat, crede-ma...
> 

neverul again din Israel (...@yahoo.com, IP: 82.166.65...)
2004-10-31 10:52
mafiotule

La 2004-10-31 04:13:20, rabinul mafiot a scris:
> Eu ma uit si zilnic vad la Tv imagini cu victimele jidanilor in
> teritoriile ocupate care de multe ori sint copi....Si atunci ma
> intreb: cum ai tu, un jidan imputit si criminal, dreptul sa sa acuzi
> romani?
> Cu ce esti tu mai bun? Esti un sustinator al criminalului de Sharon
> care nu e cu nimic mai bun decit Hitler. E rusinos ca in sec 21, o
> tara care se pretinde democratica (israelul) are in fond o politica
> de exterminare a celor care nu sint ca ei. Inainte de a acuza, privit
> in ograda voastra unde macelarit fara rusine oameni nevinovati care au
> doar o singura vina: s-au nascut si au trait pina la crearea statului
> arbitara Israel in pace. Criminalilor....

du te in piz la mat porcule ..nu te am injurat ..te am trimis la oglinda si probabil te ai speriat un valah imputit ce esti ..o creatura josnica din malul dimbovitei
> 

neverul again din Israel (...@yahoo.com, IP: 82.166.65...)
2004-10-31 11:04
roxana

La 2004-10-31 04:31:07, Roxana a scris:

> Ati vazut imaginea la televizor cu
> cadavrele de la " Revolutia " din
> 1989 la Timisoara ? Stiti ce a spus
> un scriitor francez (Marek Halter )
> despre aceste imagini din Timisoara ?
> " la télé m'a menti " ( televiziunea m-a
> mintit ).

bine data viitoara cind vezi la tv ca a murit un "copil pales" sa nu crezi "imaginea minte" cu logica asemanatoare nu ajungi departe



Asa si cu Pro Tv International.
> Comportament barbar spuneti ? eu
> cred ca avem lectii de primit în materie
> de barbarie.....Pacat ca nu vedeti
> diferenta între romanii lui Antonescu
> si germanii lui Hitler.

totusi e o diferenta dintre "crimele" noastre si ale voastre ..evrei nu se explodau in autobuze (sau sa scriu carutele?) romanesti ..o mica diferenta




> O sa vina ziua în care acest criminal
> de Iliescu care a angajat responsabilitatea
> Statului dupa ce cu un an în urma ne-a
> spus ca este mîhnit, sa dea socoteala
> pentru fapta lui. Rusinea nu este în
> obrazul acestui popor martirizat de 50
> de ani de comunism, rusine este pentru
> cei care se solidarizeaza pentru a sustine
> absurdul numai pentru bani.

as vrea sa vad si eu cind scoateti pe acest criminal eroul national?



> Dupa Franta, Elvetia si Romania ma
> întreb care tara va fi supusa impozitului
> pe holocaust ?
> Doamna Lili Marcu, specialista tarilor
> din Est la televiziunea franceza si de
> origine romana a fost mai mult decît
> clara în 1990 :

de la romani nu poate fi vorba de dezpagubiri pt sunt prea saraci ..dar avutul furat la mod barbar trebuie dat inapoi ..n-ai ce face asa se procedeaza in tarile civilizate cu care ro vrea sa asemane
Apropos de Helvetia cazul e special..acolo e vorba de conturi de banci in care evrei din estul ioropei aveau bani pt zile negre si ma rog.banca iti pastreaza bani si nu-ti fura si spune ca nu-au existat iar francezii sint in aceasi club cu voi...colaboratori ai nemtilor..asa e mereu cine pierde razboiul plateste ..dezpagubiri



NU A FOST HOLOCAUST
> în Romania.


ma rog asta ramine de vazut ce hotareste comisie...sint convins ca hotarira com-ei n-o sa ti placa dar asa e in viata...uneori si imagiea din oglinda e urita
> 
> 
> PS: Subiectul parca era Arafat.
> 
> Arahat nu-i subiect e un rahat


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01088 sec.