Ziua Logo
  15:23, joi, 4 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-10-18
ubu (...@yahoo.com, IP: 68.14.11...)
2004-10-17 23:54
Inca o lectie de cinism !

"Cu alte cuvinte, amenintari reale la adresa securitatii europene nu tin de competenta NATO. Navele ucrainene violeaza sistematic frontiera de stat a Romaniei, isi infig balizele in malul romanesc - iar toate aceste provocari nu contituie decat o problema bilaterala dintre Bucuresti si Kiev in opinia secretarului general NATO. Obraznicia Kievului - confruntat dupa doua luni de pasivitate romaneasca cu niste salupe care blocheaza violarea frontierei "

Inca o lectie de cinism pe care Cotroceniul o serveste romanilor. Ce "provocari" ?
Presa crede, sau se preface ca crede, in aceste provocari inexistente. Relatiile la nivel guvernamental intre Bucuresti si Kiev sant mai cordiale decat niciodata !

Este clar ca granicerii romani au primit ordin sa-si dea chilotii jos si sa accepte violul teritoriului romanesc. Ce fel de gogomanie incercati sa vindeti ?

In conditiile in care civili irakieni doboara elicoptere americane inarmate pana-n dinti, vreti sa spuneti ca o salupa urainiana nu poate fi transformata in fier vechi, cu un simplu AG din stufarisul din delta ?! Articolul dovedeste o nesimtire crasa pentru felul in care insulta si incearca sa manipuleze cititorul.

De unde pana unde jocul electoral al Cotroceniului a devenit o "problema" NATO ?? Caci in ultima instanta asta este. Nu prea au ce sa spuna alegatorului si incearca si manevra aceasta, sa se vada in ce masura publicul musca !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00710 sec.