Ziua Logo
  04:05, miercuri, 24 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-10-14
ml (...@yahoo.ca, IP: 89.36.80...)
2006-10-14 13:38
presedinte de cap de pod

Pe la inceputul anilor 90 in Romania Iliescu, un criptocomunist cum il numea mass mediaia occidentala castiga alegeri cu ~ 80% din sufragii determinand consternarea clasei politice si diplomatice civilizate dar si un zambet amuzat al opiniei publice din acele tari. Acum Basescu marjand pe miitocanie si badaranie ca si pe adulatia irationala a sintagmei "vin americanii" care-si avea un sens prin anii 50 dar complet irationala si mai nou chiar plina de caft si nesimtire ( vezi bataia aplicata unui patron de bar care cerea un minim de civilizatie ) electrizeaza masele de romani prost crescuti si inculti la care civilizatia stadioanelor reprezinta scoala de dans si bune maniere.

Romania intre timp creste tot mai izolata politic de Europa in ciuda integrarii in EU vezi si zadarnica smiorcaiala a betivului national pe la usa lui Angela Merkel cand Vladimir Putin este oaspete de onoare atat la Paris cat si la Berlin.

Ce inteleg romanii pana la urma din lumea pe care o traiesc, cand aclama un slugoi al politicii americane de monopolizare a resurselor petroliere impotriva intereselor Europei? Nimic, absolut nimic! si mitocanul puteti fi siguri ca face acest lucru pe bani grei.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-10-14 15:34
Re: presedinte de capra de podului de la Maracineni !

Pasiunea pentru poduri i se trage de pe vremea cand era ministrul transporturilor, dar in afara de nenumarate vizite televizate nu a facut nimic pentru bietii sinistrati, si in general nimanui caruia i-a promis vreodata ceva. Pardon ! s-a situnt de cuvant doar cand a promis razbunare ! caci, nu-i asa ? preaiubitul nu uita si nu iarta(alta aroganta demna de un mic zeu ranchiunos).


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00685 sec.