Ziua Logo
  09:46, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2006-07-04
tomi01_2000 (, IP: 85.186.211...)
2006-07-04 16:18
Romaneste.

Au trecut cativa ani buni de cand am zis milioane de romani ca am ajuns intr-un moment important.
Sperante, vise ...... au fost ingropate incet si sigur, intai de Iliescu, dupa aia imi aduc aminte ca era Constantinescu, Basescu ... incet incep sa uit de ce a fost 89 important.Tariceanu.
Toti nu sunt decat un ciolan mort, pe care bucuria vietii ii ocoleste , si ii va ocoli mult timp de acum inainte.
Incep sa ma uit dupa oamenii care de foame pleaca peste hotare .... Nici nu am crezut ca voi ajunge sa traiesc pentru a avea ..... Multi imi sunt prieteni. Se intorc straini.
Satul de atata minciuna, incep sa mint si eu ... si cat am condamnat minciuna ...... si mai ales satelitii minciunii ... Incep sa cred ca Faraonul avea dreptate cand a gandit, sa fie mancare pentru popor ... Oare l-am pierdut pe Dumnezeu? Nu ma mai intereseaza ... asa tare .
Revolutia lui Iliescu (imi creeaza imaginea hartiei de ziar pe care o foloseam dupa ce o ......... citeam in lipsa de altceva), ce-o fi fost?

Deschiderea spre Drepturi si Obligatii - Platesti ca sa traiesti.

Doar decapitarea capului ce conducea Romania atunci. Nimic altceva. Neimportant cum se chema. Inteleg ca a avut o singura meteahna ..... Era prea moale ca sa faca ce trebuia atunci ... Plus ca generalii sai au murit de la inceput (deh ... nepotismul costa ... mai bine iti pui "tehnocrati" nu tot felul de amatori) ... Aviz amatorilor de azi, care isi pun cotofenele sa conduca ...... Unele poate fac treaba. Insa le iese pe patul de spital.

..... mergem cu acelasi vis de mai bine in continuare, in timp ce nu mai avem nimic ... Spitalele, Armata ....... au fost!
Oamenii capabili lucreaza pe aiurea ...

Oare UE asta spre care multi viseaza va fi un regres nou? ...... Sau vine singura explicatia partidului - intai ne dam in spate ca sa ne luam avant, si dupa aia ii depasim pe vestici ... Era un banc, asta ... care imi facea un ochi sa rada si pe celalalt sa planga.

Azi mint si eu. Plangeam cu lacrimi de copil pentru parintii mei. Si in vis, cand auzeam de bancul ala.
Inca imi pleaca prietenii. In Canada. Au site. E o plecare organizata. Se pleaca pe capete ...

Asa ca ..... daca traim bine, oare de ce pleaca?
De prosti!! ..... Ca n-au plecat pana acum ...

Eu nu am multi ani. Doar 35 (la anul)... Am invatat sa fac multe, si fac cu bucurie. Insa ma descurajeaza mica minciuna romaneasca ...... sondajul platit - oamenii cred ......... daca azi ar candida X- .. - ar castiga ... ar prefera
Influenta asta negativa - pe care am invatat ca unii o numesc manipulare. Iar CNA, freaca menta... deh ...... asa sunt invatati intelectualii astia ..

As pleca pe Luna ... Dar nu pot ca acolo sunt deja Americani si Rusi. De asta, trebuie sa inghit minciuna unui marinar de 2 lei, a unui byker care se clatina ca Papura in timp ce broastele haladuiesc ...... care isi inchipuie ca eu ... sunt un fel de Forever HighLander ...
Ei nu stiu ca o sa mor si eu, mai devreme sau mai tarziu.
Poate o sa va mai scriu.

Plec incet pe drumul meu Inca ma cred Dumnezeu. Obosit, ma duc incet ........ plin de viata stiu ca nu-s nici primul nici ultimul ...... Insa tare as vrea sa stiu care a fost primul, si care va fi ultimul ... Raman aici stiind ca toate aste-s trecatoare.


« Rezultatele cautarii



     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00575 sec.