Ziua Logo
  13:06, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-06-28
M_D_L (...@email.ro, IP: 193.231.40...)
2006-06-28 10:48
Teste de inteligenta.

Se stie de mult timp, ca pot fi provocate ploi artificiale prin insamantarea norilor cu microparticule, pe care sa condenseze vaporii de apa suprasaturati. Se folosesc in acest scop cristale de halogenuri de argint, imprastiate in atmosfera cu avioane sau rachete. Daca exista astfel de banuieli, n-au decat sa colecteze apa de ploaie si sa determine continutul de argint. Si dupa bombardarea Iugoslaviei de catre americani, in judetul Mehedinti au fost ploi anormale, din cauza prafului si compusilor chimici imprastiati in atmosfera.
Ma mir ca parlamentarii nostri nu cunosc aceste lucruri, si apar la TV cu teorii ilogice.
Se pare ca americanii au adus la putere idioti, pe care sa-i poata manipula usor. Daca imbogateau persoane inteligente, ar fi avut probleme mai tarziu. Pe prosti poti sa-i dai inapoi oricand.
Si francezii procedeaza la fel in colonii. In anul 1992 am fost in Franta (cu bursa Tempus), impreuna cu alti romani. Ne-au obligat sa participam la niste cursuri de "perfectionarea limbii franceze", unde se faceau studii de inteligenta pe noi (fiecare lectie avea o anumita tematica- droguri, cunostiinte de liceu, etc).

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.105.93...)
2006-06-28 11:10
Re: Teste de inteligenta.

Las ca ne vom scoate noi parleala pentru toate umilintele astea la care ne supun asazisele natiuni civilizate ! Va veni si vremea noastra, nu-i asa ca asta prezicea gurul acela indian inca de la inceputul secolului XX ?! ca vom deveni un fel de ultim bastion al pacii si civilizatiei mondiale, unde numai cei alesi vor avea acces...Am uitat cum se numea prezicatorul indian, dar ce bine ar fi sa se realizeze...Acum ne calca in picioare toti arogantii si ne transforma copiii in slugi, dar va veni si vremea noastra !

Nocturnus din Germania (...@netcologne.de, IP: 87.78.11...)
2006-06-28 22:27
Absolut corect!

Regret ca nu am citit mai inainte comentariul dvs - si eu i-am raspuns in termeni similari unui forumist; m-am referit chiar la experientele unei pioniere in domeniu: fiziciana romanca Stefania Maracineanu, in anii 30. Iar despre cursurile dvs de franceza - asta ar fi un subiect interesant; as putea scrie si eu pagini intregi cu chestiuni similare traite aici in Germania... Poate i-ar mai trezi pe unii compatrioti ai nostri prea increzatori in tot ce vine din Ociidentul ZILELOR NOASTRE...


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00568 sec.