Ziua Logo
  09:55, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-06-03
Ioan Danila din Vaslui & Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.104.40...)
2006-06-02 23:44
Ioan Danila - UN PATRIOT AL ZILELOR NOASTRE

Si cum patrioti-si respecta inaintasii netradindu-i, foloseste propriile resurse financiare in memoria inaintasilor sai pe care ,,fosta si actuala elita politica", i-au tradat, executindu-i cu singe rece de sopirla vicleana ce musca cind nu te astepti. Cind vom ajunge oare sa nu mai spunem ca ,,politica e o curva de zile mari", contind pe spusele celor ce ne reprezinta, fiind loiali unei cauze careia sa-si dedica inclinatiile sale profesionale in slujba celor multi.
Haideti sa ne intoarcem putin in trecut si sa analizam dece oare romanii, indiferent de pozitia lor sociala, sint la origine tradatori. Da am spus tradatori si cred c-am spus bine. Dece? Tocmai pentru faptul ca mai toti inaintasii nostrii conducatori au fost victimele unor tradatori romani ce au colaborat cu dusmanul de moarte a unor vremuri, fiind omotiti prin injunghere sau impuscare, deci executati miseleste. Dinel Staicu a respectat si continua sa respecte memoria celor doi conducatori care sau jertfit pentru binele natiunii romane iar noi romanii i-am dus la moarte cu buna-stiinta, stiind ca inculparea lor a fost dictata.
Sa luam cazul lui Ion Antonescu - incriminat ca fiind criminal de razboi, dictare moscovita a totalitaristilor stalinisti, executindul la 1 iunie in urma cu 60 de ani. A avut el vre-o vina? Da singura sa vina a fost aceea de a fi patriot si a nu se alatura dusmanilor interesati in a acapara bogatiile Romaniei, opozitie, fapte si manifestari identice cu cele ale lui Nicolae Ceausescu executat de romani la comanda externa. Dece? Dece ne alaturam asa usor unor cauze in care expunem un popor intreg, facindu-l sa faca noi si noi sacrificii in redresarea unor jafuri pricinuite de interesatii racolati. Dece, dupa un sacrificiu de cca 45 de ani in urma dezastrului Celui de al Doilea Razboi Mondial, a trebuit sa lasam ca o mina de oameni ,,chipurile reprezentanti ai nostrii", sa fie lasati sa distruga toata agoniseala noastra, intorcindu-ne de altfel de unde plecasem initial, adica fara industrie si agricultura cu care incepusem sa ne laudam in lume, aducind in locul tractoarelor pe brazda, vaca sau magarul taranului reimproprietarit cu pamint si imposibilitatea acestuia de a intretine acest pamint, lasindu-l in paragina, la dispozitia unor primari hapsini ce-si indeasa tolba, de regula fiind psd-ist.
Tradare s-a numit si lichidarea lui Leontin Salajan, Gheorghe - Gheorghiu-Dej, Milea si Stefan Guse. Asta o stiti si voi ziaristii insa va faceti ca ,,ploua", adica nu cunoasteti. Daca pe noi, cei care am trait momentele zilelor noastre ne prostiti, luindu-ne de prosti, atunci generatiile mai tinere ce sa creada?
Pe 1 iunie in Parcul Carol si la statuile necunoscutilor sau depus coroane, la inaintasii nostrii sa gindit cineva? Nu, insa la Biserica Constantin si Elena - edificiu ctitorit de insa-si martirul Ion Antonescu, a fost atita lume incit n-a incaput in acest lacas si preotul, un om in virsta, a dedicat in intregime slujba facuta, marelui om de stat Ion Antonescu si sotiei sale.
Toata stima pentru organizatori insa regretul e ca ce-i mai multi au fost de la Partidul Stangii Unite in frunte cu presedintele Ilie Neacsu, Vatra Romaneasca si Fundatia Ion Antonescu precum si veteranii fosti combatanti ai lui Antonescu printre care si generalul Perianu ce se apropie curind de 100 de ani si multi ofiteri-subofiteri loiali unei cauze nationale.
Dinel Staicu, a avut si are puterea sa infrunte ineptiile unor netrebnicii sociale si sa readuca in memoria romanilor pe acei conducatori ce nici in fata mortii n-au ezitat sa condamne lingusitorii, parvenitii si lichelele societatii romanesti.
Sper si vreau sa cred ca Istoria Romanilor nu va mai fi scrisa la o cafea.
Ioan Danila

cosor ion din SUA (...@msn.com, IP: 24.21.212...)
2006-06-03 00:37
Re: Ioan Danila - UN PATRIOT AL ZILELOR NOASTRE

efes (, IP: 86.34.200...)
2006-06-03 09:46
- UN PATRIOT AL ZILELOR NOASTRE


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00696 sec.