Ziua Logo
  10:12, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-06-01
jr ewing din rom (...@yahoo.com, IP: 64.46.11...)
2006-06-01 15:27
varujane , acum te pricepi si la istorie

Mai varujane, economie stii, poezie compui, acum rememorezi si fapte istorice. Asa da talent. Dar numai ca economia e falimentara, poezia e fada iar despre istorie ce sa mai vorbim. Istoria ta e unilaterala. Crezi ca daca armenii pe unde s-au dus au facut lobby pentru genocid, asta inseamna ca au dreptate? Hai sa-ti dau un exemplu.
Daca vine la mine unul din Botswana sau Zambia si imi zice ca acolo s-au omorat unii pe altii, eu inclin sa cred asta, pentru ca am numai versiunea lui si nu stiu mare lucru despre asta, dar asta nu inseamna ca are si dreptate.
Asa au facut armenii, s-au dus de ex. in SUA si in Dakota de Nord au explicat celor de acolo cum e cu genocidul armean. Normal ca aia de acolo au crezut varianta asta pentru ca armenii sunt mai lobbisti decat turcii. Turcii au avut macar eleganta sa nu se planga pe la alte porti si sa convinga pe altii cum sta treaba.
Iar in privinta genocidului, nu mai stiu ce ar putea castiga armenii, ca aia de acum 100 de ani nu mai sunt. Singurul substrat existent este cel economic. Se vor dori compensatii pentru daunele morale si materiale. Se doreste prinderea Turciei intr-o capcana. Ce sa mai spun, comercianti armenii astia!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00596 sec.