Ziua Logo
  17:29, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-06-24
Oarecare (...@hotmail.com, IP: 82.76.199...)
2005-06-24 08:31
Politicianism ieftin

Boc repeta - la o scara micsorata, desigur - miscarile sefului si idolului sau de la Cotroceni. Pai pana mai ieri Boc n-a vrut independenta Radioului si Televiziunii? De ce tocmai acum cand conducerea TVR ar reveni liberalor.
Pentru mine e un semnal clar ca se ascute lupta PD-PNL si ca PSD nu mi este adversarul nr. 1 pt. PD.
Un joc de imagine de doi bani pe care al PD-ului pe care sper sa nu-l mai inghita electoratul ca in urma cu 6 luni!

Marrina din Romania (...@yahoo.es, IP: 82.79.246...)
2005-06-24 14:46
Re: Politicianism ieftin

Grav in toata povesta asta este ca semnalul a fost dat de Presedinte, iar PD, car se poarta de parca Basescu i-ar fi sef, s-a executata.
Dar cel mai grav este ca avem inca o dovada ca sindicatele din televiziune si radio, precum si asa zisa societate civila, sunt la cheremul lui Basescu.
Initial au respectat legea, si-au trimis oamenii. Cum s-a fasait Basescu si PD, ca niste soldatei trasi cu arcul au facut stanga imprejur, lasandu-i pe liberali de rasu lumi.
Ce independenta va avea radioul si televiziunea, cand sindicatele lor raspund la ordinele lui Basescu si PD si incalca Legea...Pentru a face ce fac ar trebui prima data schinbata Legea..Pana atunci trebuie numit un Consiliu de administratie..
Rusine celor care s-au purtat ca niste slugi ale lui Basescu..
Tovarasi sindicalisti, domni elitisti din ONGuri, TV si Radio traiesc din banii contribuabililor..Sa va fie rusine..
Am spus eu ca PD ii va manca de vi pe liberali si le va face ce le-a facut si taranistilor in guvernarea din 1997-2000. Cand PD conducea principalele ministere economice, iar taranistii au ramas sa plateasca oalele sparte.
Cand liberalii iau luat in brate, PD era partid de 3-5%...Basescu nu a fost prost cand a facut rocada prim ministru presedinte. Stia el ca primul ministru va palti oalele sparte..Deja se vede..
Basescu este VOIEVOD pe cai albi iar guvernul este injurat de toti..
Comportamentul PD este in logica lucrurilor, dar cel al sindicatelor si societatii civile sunt inacceptabile... Ei nu sunt oamenii Realitatea TV si MixFM?
Eu cred ca tinand cont TV si Radio sunt institutii publice, ar trebui interzise SINDICATELE.. Se poate negocia un Contract Colectiv de munca si fara a avea un sindicat..Pentru ca sindicatele au dovedit ca nu au nimic de a face cu legea, ci ca raspund la comanda politica a Presedintelui...In acest moment acestora ar trebui sa li se interzica accesul la Consiliul de Administratie si sa formeze un grup SINDICATE_PRESEDENTIE_ONG care sa propuna p o singura persoana...Comporatmentul sindicatelor si ONG au aratat ca nu au nici cea mai mica doza de impartialitate, cas sunt afiliate politic..Maximum ce pot este sa ceara PDSsa numeasca din cota acestui partid pentru ca acestuia i-au cantat in struna...Basescu se pregateste de DICTATURA..


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00657 sec.