Ziua Logo
  13:07, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2006-05-23
Tyranosaurusrex (...@hotmail.com, IP: 70.68.200...)
2006-05-23 00:02
Factura CIA

Alta facatura marca CIA si Mossad ca s apregateasca terenul altor magarii de genul asta, vezi Kosovo, Bosnia, Cipru , Palestina , Irak si mai nou Iranul. Divide et impera la modul cel mai agresiv posibil, fara rusine sau resentimente, fara nici o grija fata de popoarele afectate de politica lor idioata. Dar orice reactie are si contrareactie cu un vector egal si directie contrara asa ca tovarsii yankei si perciunati sa nu se mire ca in loc sa domoleasca lucrurile in favoarea lor mai rau o sa-si aprinda paie in cap. Apoi malefic se pling ce are lumea cu ei de ce ii uraste. Farimitarea asta fortata si alimentarea tensiunilor interetnice vor creea initiatorilor mai multe probleme decit avantaje. Dar nu ar fii prima data cind politica Buschetarului s-ar dovedi falimentara. Blestemele celor multi si obiditi de politica voastra timpita si oarba va vor ajunge cu siguranta. Ve-ti plati si voi pentru toate.

Petrica si lupul din Canada (...@yahoo.com, IP: 24.71.223...)
2006-05-23 04:12
Re: Factura CIA

nu este (doar) CIA ... multi ignora faptul ca totul a inceput din Europa, mai precis din Germania si Austria care tace si rad pe infundate lasand fraierii de americani sa suporte toate criticile. idem cu toate celelalte celelate guverne europene care s-au grabit, la cererea Germaniei, sa recunoasca Croatia intr-un moment cand se negocia desprinderea din fosta RSFI. Putin se vorbeste despre faptul ca la vremea cand s-a scindat Croatia (si a inceput conflictul militar) se duceau tratative referitor la partajarea dpdv economic si militar a zestrei economice a RSFI. A se intelege investitii si bani de care Croatia si Slovenia au beneficiat mult mai mult decat celelalte republici componente din fosta RSFI: imvestitiile in domeniul hotelier si altele. Si baze aeriene si aeronavale in Adriatica. Ca doar nu credeati ca razboaiele se duc pentru altceva decat bani, la urma urmei? indiferent de pretextele ce sunt invocate pentru pornirea lor.
iar cat despre americani, ei stiu si accepta ca petrolul si influenta (tradusa prin sfera de influenta) se platesc asa ca nu le duceti grija, au de unde.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00650 sec.