Ziua Logo
  21:35, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-01-15
!!!! (, IP: 65.49.19...)
2005-01-15 02:15
care e pericolul

Am tot stat si m-am uitat la ce se intampla in ultima vreme pe scena politica romaneasca si mi-am dat seama ca unul din pericolele cele mai mari la ora actuala, e ca Basescu a devenit un fel de loose cannon, vorbeste gura fara el. Face mare valva din toate initiativele sale dar se pare ca nu e in stare sa le duca la bun sfarsit, ceea ce i-ar fi fatal.
Chestia cu autostrada de ieri nu va fi rezolvata in nici un fel desigur, contractorii care au "luat" licitatia vor fi in continuare in charge. A fost o chestie demagogica si cam stupida din partea lui, numai ca sa arate ca le arata lor coruptilor din PSD, dar n-are nici un fel de intentie in a renegocia vreun contract, fiindca ultimul lucru pe care vrea sa-l faca e sa si-i puna in cap pe americani. Asta pun pariu ca n-o sa se-ntample. Apoi cu declaratiile de avere ale populatiei, din nou, ma lasa perplex. Nu se intampla in nici o tara a lumii, plus ca n-avem infrastructura necesara sa facem un proiect de o asemenea anvergura, cat ar costa... si in fond cu ce scop ...etc. O prostie uriasa.
In fine deci si asta va pica.
Cu arhivele securitatii vad ca iar are probleme, desi aici chiar o s-o dea in bara daca nu se tine de cuvant.
Si nu in ultimul rand proiectul Marii Negre unde a promis cate in luna si-n stele, bazandu-se pe faptul ca americanii il vor face un fel de Alexandru Macedon sau asa ceva, nu stiu ce-a fost in capul lui. Oricum , fratilor, Americanii nu sant commited, putin le pasa de noi. Bai, sa va intre-n cap , americanii nu dau nimic pe gratis. Mai mult , nu dau nimic daca nu au asigurat un profit inzecit. Clear????

In fine, chiar daca mie nu-mi place Basescu, ultimul lucru pe care vreau sa-l vad , e un alt esec pe scena politica a Romaniei. Nu mai vreau sa aud de asta. Faceti ceva cu omul asta, ajutati-l, voi cei de la ziare, din societatea civila, whatever that is,... careva. Poate are nevoie de ajutor! Faceti ceva fratilor daca intr-adevar tineti la Basescu si la Romania. Puneti-l sa se gandeasca inainte sa vorbeasca! Sau cand spune vreo prostie, n-o mai puneti si voi pe prima pagina.

mumulea din mumuland (...@yahoo.com, IP: 194.102.169...)
2005-01-15 02:41
Re: mai ...se vede ca nu mai esti demult prin Romania

vezi de ale tale, care cu siguranta nu mai sunt aici. Problemele de aici, tu oricum nu le mai intelegi ... frate .... lasa-ne de tot.

La 2005-01-15 02:15:36, !!!! a scris:

> Am tot stat

Olga Khan (, IP: 68.227.255...)
2005-01-16 09:06
Re: mai ...se vede ca nu mai esti demult prin Romania

La 2005-01-15 02:41:03, mumulea a scris:

> vezi de ale tale, care cu siguranta nu mai sunt aici. Problemele de
> aici, tu oricum nu le mai intelegi ... frate .... lasa-ne de tot.


Nu-mi place afirmatia ""oricum nu le mai intelegi "" !!! mi se spune si mie, care e ste convingerea sau din ce sursa se trag concluziile ???

Si o persoana care n-a fost niciodata in RO intelege problemele interne d'apoi care a si trait acolo o vreme din viata lui, de ce vine mai repede aceasta declasare dacat ceva intelept. Precis asta este si problema lui Basescu ca doar si el e roman si se gandeste ca unu de acolo. Noi de aici vedem mai clar problema ca avem creierii foarte limpezi - cei care nu ne imbatam zilnic - si fara griji in particular, avem timp de citit destul material, cred ca sintem mai updated decat ori care cetatean roman care traieste acolo.

Atunci de ce observatiile noastre nu sint acceptate sau partial binevenite cel putin ??? Si eu inteleg ca petrec doar cateva zile pe an in romania daca am o sansa, insa azi eu spun noutatile din RO la rudele din RO cand le dau un telefon ca ei n-au timp de stat la tele sau citit ziar.

Stimati co-cetateni ! Credeti ca a venit timpul sa ne respectam opiniile in mod civilizat ??? Se poate comenta despre o opinie dar nu chiar asa fara mila si cu piele groasa pe obraz. "Adversarii " nostri de acasa poate sa se creada mai destepti si bine informati insa imaginea panoramica noi avem de afara despre romania, cu indulgenta imi permiteti sa va contrazic in avantaj ???

Ceea ce se intimpla in acest forum NU este DIALOG numai un fel de comunicare despre nimic ca 98% din mesaje nici macar la subiect nu este nimeni. Poate nu mai scriem corect, insa pana se intelege fraza, nu exista dificultati in comunicare intre oameni inteligenti !!! nici in USA.

Perfecte n-o sa fim niciodata unii pentru altii, sau o sa eziste si mari diferente in felul de a gandi insa opinia fiecarui este pretios si valuabil si pune o caramida in plus la baza de informatii pentru referente viitoare.


Duminica placuta !

Olga Khan


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00715 sec.