Ziua Logo
  20:17, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-03-31
gheorghe vlasceanu din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.136.124...)
2006-03-31 16:19
Adica ce a facut comunismul?

Daca ne-am nascut, trait si educat in comunism trebuie sa ni se arunce acum anatema. Nu am facut averi, nu am fost in nomenclatura si nu am fost in securitate. Am fost invatati sa ne iubim tara, sa fim mindri de ea si sa ne bucuram, atit cit ii trebuie unui individ, facindu-ne concediile la munte si la mare. Ne-am crescut copiii, am facut rate, ne-am luat cite o Dacie, ne-am ajutat parintii. Asa am fost noi in comunism. Just ca tinjeam la Kent, la TV bulgari si era o cinste sa ai blugi. Dar ascultam Beatles, citeam carti de rupeam (clasicii literaturii universale) si visam cu ochii mintii la drepturile omului.
Comunism, sau ce dracului o fi fost.
Dupa Revolutie ce? Droguri, politie peste tot, hamaiala politica, sanatate la pamint, mincare scumpa, rate la fel, carti deloc, TV cu sex si incultura crasa, circ si piine. Visele? Aceleasi, ca pentru un individ.
Sa condamnam acuma comunismul e o porcarie. Ne-am simti vinovati ca am existat. Sigur pe aia care bla bla bla secu,politie politica, nomenclatura, pupincurism securisto-ceausesc, care acum sunt LA PUTERE, da, sunt de acord.
Dar trebuie dovediti, judecati si condamnati. Apoi, pe ei!
Dar amarastenii ce-or sa faca? Tot la sapa, tot cu vaca, tot cu pensia si boala in oase. Iar copii slugi la boierii din Vest pentru o agoniseala.
Stau si ma intreb ce tot ne freaca pe noi grija acum de lustratie? Pai atunci hai sa-i condamnam pe astia idis din Estul Europei ca au aderat la revolutiile socialist nationaliste si printre care au facut si comunismul. Acum cind dam buzna in Europa ne apuca lustratia. Asta ne framinta pe noi acum!
Revolutia morala, care trebuie obligatoriu facuta, trebuie si sustinuta economic, social si nu numai pentru boierii de acum. Saracimea, care respira, maninca si trudeste orbeste nu va beneficia niciodata de nimic.
Ori economic suntem CATASTROFE, moral COMPROMISI (de cei de acum, nu de cei de ieri), socialul e o mizerie, educatia nu are nimic sfint in ea, iar ca tara suntem o roata ciobita la caruta altor interese.
Ciuma PNL-ista, hotia PSD-ista, aroganta PD-ista, fatarnicia UDMR-ista, populismul conservator, patriotardismul desuet PRM-ist, hulpavenia clerica, asmutirea ciinilor justitiei, incalcarea legilor de alte legi...Aici trebuie facuta LUSTRATIA MORALA, civica si sociala, in respect de aproape si Dumnezeu.
Restul e gargara, spectacol jalnic, cu marionete...

Arogantu' din Cornu Tartasestilor (...@k.ro, IP: 82.78.83...)
2006-03-31 17:17
Re: gheorghe vlasceanu - Ai omis ceva: era atunci o linisteeeeeee ! NDC

La 2006-03-31 16:19:43, gheorghe vlasceanu a scris:

> Daca ne-am nascut, trait si educat in comunism trebuie sa ni se arunce
> acum anatema. Nu am facut averi, nu am fost in nomenclatura si nu am
> fost in securitate. Am fost invatati sa ne iubim tara, sa fim mindri
> de ea si sa ne bucuram, atit cit ii trebuie unui individ, facindu-ne
> concediile la munte si la mare. Ne-am crescut copiii, am facut rate,
> ne-am luat cite o Dacie, ne-am ajutat parintii. Asa am fost noi in
> comunism. Just ca tinjeam la Kent, la TV bulgari si era o cinste sa
> ai blugi. Dar ascultam Beatles, citeam carti de rupeam (clasicii
> literaturii universale) si visam cu ochii mintii la drepturile
> omului.
> Comunism, sau ce dracului o fi fost.
> Dupa Revolutie ce? Droguri, politie peste tot, hamaiala politica,
> sanatate la pamint, mincare scumpa, rate la fel, carti deloc, TV cu
> sex si incultura crasa, circ si piine. Visele? Aceleasi, ca pentru un
> individ.
> Sa condamnam acuma comunismul e o porcarie. Ne-am simti vinovati ca am
> existat. Sigur pe aia care bla bla bla secu,politie politica,
> nomenclatura, pupincurism securisto-ceausesc, care acum sunt LA
> PUTERE, da, sunt de acord.
> Dar trebuie dovediti, judecati si condamnati. Apoi, pe ei!
> Dar amarastenii ce-or sa faca? Tot la sapa, tot cu vaca, tot cu pensia
> si boala in oase. Iar copii slugi la boierii din Vest pentru o
> agoniseala.
> Stau si ma intreb ce tot ne freaca pe noi grija acum de lustratie? Pai
> atunci hai sa-i condamnam pe astia idis din Estul Europei ca au aderat
> la revolutiile socialist nationaliste si printre care au facut si
> comunismul. Acum cind dam buzna in Europa ne apuca lustratia. Asta ne
> framinta pe noi acum!
> Revolutia morala, care trebuie obligatoriu facuta, trebuie si
> sustinuta economic, social si nu numai pentru boierii de acum.
> Saracimea, care respira, maninca si trudeste orbeste nu va beneficia
> niciodata de nimic.
> Ori economic suntem CATASTROFE, moral COMPROMISI (de cei de acum, nu
> de cei de ieri), socialul e o mizerie, educatia nu are nimic sfint in
> ea, iar ca tara suntem o roata ciobita la caruta altor interese.
> Ciuma PNL-ista, hotia PSD-ista, aroganta PD-ista, fatarnicia
> UDMR-ista, populismul conservator, patriotardismul desuet PRM-ist,
> hulpavenia clerica, asmutirea ciinilor justitiei, incalcarea legilor
> de alte legi...Aici trebuie facuta LUSTRATIA MORALA, civica si
> sociala, in respect de aproape si Dumnezeu.
> Restul e gargara, spectacol jalnic, cu marionete...
>

Paul din Ohio din SUA (...@hotmail.com, IP: 65.27.214...)
2006-03-31 17:20
Re: Adica ce a facut comunismul? Mai Gheorghe

Tot de sofisme te tii de ani si ani de zile. Se cunoaste ca ai fost un stab in perioada comunista. Poti sa-mi spui si mie cine sint "cei de acum"? Asta este marea problema ca "cei de ieri" sint si "cei de acum" si ei nu vor pleca decit lustrati. In plus, cei "de ieri" ( care sint si "cei de acum") ii nasc si ii pregatesc pe "cei de miine" (adica fac pui). La 2006-03-31 16:19:43, gheorghe vlasceanu a scris:


> Sa condamnam acuma comunismul e o porcarie.
> Ori economic suntem CATASTROFE, moral COMPROMISI (de cei de acum, nu
> de cei de ieri),

spooky din bucale (...@hotmail.com, IP: 86.34.1...)
2006-03-31 17:21
Re: mare adevar ati scris!!!

splendy din Canada (...@rogers.com, IP: 216.16.247...)
2006-03-31 17:32
Re: Adica ce a facut comunismul?

Gigele, ai mare dreptate, scrii frumos, dar pina la un punct. Si stii matale bine care e ala!
Nu are nimeni nimic cu copilaria matale, a mea a fost identica, si a multor altora. problema este ca voi nu vreti sa intelegeti ca, conducerea superioara de partid si de stat a fost condusa de niste tipi mai scoliti din Secu, care se ambitioneaza si acum sa ne demonstreze ca unu plus unu face trei.
Comunismul este o baba hida, un experiment total nereusit si o ideologie tembela din toate punctele de vedere. Nu te poti supune tu ca si creator unui imbecil care iti cere sa pictezi o analfabeta scriind,de exemplu. Este o contradictie fundamnetala a valorilor.Sau daca vrei denumeste tabloul "analfabeta"
Ca sistemul actual a involuat de la ce a fost, este defapt o lipsa de vointza reformista e celor ce conduc aceasta anarhie generalizata si hotie organizata. Este pericolul si frica competitiei, este posibilitatea de ati pierde privilegiile pe care le-ai cistigat nemeritat!
Daca vei milita pentru asezarea valorilor si pentru o societate deschisa si total descentralizata, ai toata stima mea si a lumii intregi.
Altfel, nu apari decit un aparator al drepturilor lui taticu', care mi-a asigurat toate cele cind am avut si nu am avut nevoie de ele, tatic care le-a facut si el in legea lui!

Golanul (, IP: 192.75.80...)
2006-03-31 17:47
Re: Adica ce a facut comunismul? Nimic, nu-i asha?

Dl. Vlasceanu, acesta este un ghiveci in care incercati sa justificatzi crimele comunismului prin culpabilizarea intregului popor. La fel cum facea Iliescu in ’90, ba chiar mai rau, fiindca el se lega doar de cei 4 milioane membri PCR. Zicetzi:

<<Sa condamnam acuma comunismul e o porcarie. Ne-am simti vinovati ca am existat.>>

Poate dv. va simtiti vinovat ca ati existat fiindca, cine stie, stiti dv. ceva. De ce ar trebui omul simplu sa se simta vinovat ca s-a nascut, fara voia lui, intr-o societate dictatoriala, opresiva, in care drepturile omului sint calcate in picioare? Cel mult tortzionarii ar trebui sa se simta vinovatzi, dar ei, de obicei, nu au asemenea sensibilitatzi.

In plus, omiteti cu buna stiintza adevarul, incercind sa prezentati viata in comunism ca una normala. Va citez din nou:

<<Am fost invatati sa ne iubim tara, sa fim mindri de ea si sa ne bucuram, atit cit ii trebuie unui individ, facindu-ne concediile la munte si la mare. Ne-am crescut copiii, am facut rate, ne-am luat cite o Dacie, ne-am ajutat parintii.>>

1. Nu ati fost invatat sa iubiti tara decit in planul secund. In primul rind ati fost invata sa iubiti partidul comunist. In prima parte a puterii comunistre chiar mai mult, trebuia sa va simtiti vinovat daca simteati ceva fata de propria tzara si sa pupati in fund ureseseul. Dupa aceea a venit natzionalismul gretzos al lui Ceausescu, falsificarea istoriei dar, intotdeauna, cu dragostea de partid in frunte.
2. Trecind peste faptul ca va luati libertatea sa decidetzi cit ii trebuie un om ca sa se bucure (sechele comuniste, deh, fiecaruia dupa nevoi :-)))), viata in comunism nu era chiar asa idilica. Obtinerea unor bilete la mare necesita pile la oficiul de voiaj sau calcat in picioare la coada cind se <<bagau>>. Obtinerea produselor de prima necesitate pentru a, de exemplu, creste copii, era o problema care se <<solutiona>> de asemenea, prin pecere (pile, cunostinte, relatii), cumparat la pretz de specula sau calcat in picioare la cozi. Ca sa nu mai pomenim de frigul din case, penele de curent si toate acele minunate conditii de munca si viatza.
3. Sint destul de putini cei care au avut sansa sa faca rate in Romania comunista. Creditul este, pina la urma, un instrument capitalist de supt singele boborului. Ratele la masini au fost de scurta durata iar cele la case stopate la inceputul anilor 80. <<Cite o Dacie>> era obiect de lux pentru majoritatea familiilor romanesti.

<<Dupa Revolutie ce? Droguri, politie peste tot, hamaiala politica, sanatate la pamint, mincare scumpa, rate la fel, carti deloc...>>

Din cite am observat, librariile bucurestene sint astazi mai asortate ca niciodata. Poti gasi carti de toate felurile, clasici, moderni, literatura, filozofie. In ultimii 15 ani de comunism, in librariile patriei nu gaseai decit omagiu conducatorului si ilustrei sale sotii, iar cartile bune se vindeau pe sub mina. Daca tinerii in comunism citeau, este si fiindca nu prea aveau multe alte distractii. Daca tinerii de azi nu citesc, este vina parintilor si sistemului educational, nu a faptului ca a cazut comunismul.

Comunismul ca filozofie si ideologie este falimentar, criminal si trebuie condamnat. La fel ca si nazismul. Dupa aceea ii luam la rind si pe individuali!

costy din Germania (...@yahoo.de, IP: 84.168.124...)
2006-03-31 17:49
Re: Adica ce a facut comunismul?Gheorghe!

March (...@yahoo.com, IP: 82.208.169...)
2006-03-31 18:23
Re: Adica ce a facut comunismul?ASA-I TOVARASE ! CE MUNCI PATRIOTICE FACEAM, CE "ADIDASI" MINCAM,CE LECTII IDEOLOGICE..

DanBruma (, IP: 130.79.97...)
2006-03-31 18:27
Re: Adica ce a facut comunismul? Mai Gheorghe

Paul din Ohio din SUA (...@hotmail.com, IP: 65.27.214...)
2006-03-31 18:34
Re: Adica ce a facut comunismul? Mai Bruma

Tu nu meriti raspuns.La 2006-03-31 18:27:23, DanBruma a scris:

> Iti spun eu ce a facut comunismul. A starpit boierimea. In Europa de
> est boierimea nu a fost starpita asa cum s-a intamplat in Europa de
> vest (cu ocazia diverselor revolutii europene 1789, 1848) unde de exl
> Bonaparte a putut acorda privilegii si conform meritelor si nu numai
> in functie de relatiile de familie.
> La noi nici o revolutie nu a avut efect in plan social. Iata de ce a
> prins aceasta revolutie rosie. A gasit un teren propice. Bineinteles
> a fost ajutata din exterior, dar cand nu iti faci curatenie in tara
> singur, cineva din afara vine sa te serveasca (curatenie sociala
> vorbesc, adica boierii sa-si fi lasat privilegiile la o parte si sa
> incerce sa se puna in pas cu lumea occidentala). Noi trebuia sa facem
> rascoala populara la 1907. Pentru ca boieru nu intelegea ca nu are
> nici un drept asupra pamantului.
> Ce scria Liviu Rebreanu la anul 1920? Romanul "Ion", pentru
> care a luat premiul Academiei Romane. De ce scria el genul asta de
> roman? Pai, pentru ca eram in democratie, nu? Nu mai puteam de atata
> democratie. Si sint unii care vor ca PNL si PNT care ne-au dat
> democratia de la inceputul secolului 20 sa ne dea o alta democratie
> in sec 21? Cand aud de continuitatea partidelor istorice raman
> perplex. Politica boierimii, da.
> Eu nu sant impotriva condamnarii comunismului daca se ajunge la o
> davada clara si concisa cum spune Basescu, dar pe cand condamnarea
> boierimii romane?
>
> La 2006-03-31 17:20:48, Paul din Ohio a scris:
>
> > Tot de sofisme te tii de ani si ani de zile. Se cunoaste ca ai fost un
> > stab in perioada comunista. Poti sa-mi spui si mie cine sint
> > "cei de acum"? Asta este marea problema ca "cei de
> > ieri" sint si "cei de acum" si ei nu vor pleca decit
> > lustrati. In plus, cei "de ieri" ( care sint si "cei
> > de acum") ii nasc si ii pregatesc pe "cei de miine"
> > (adica fac pui). La 2006-03-31 16:19:43, gheorghe vlasceanu a scris:
> >
> >
> > > Sa condamnam acuma comunismul e o porcarie.
> > > Ori economic suntem CATASTROFE, moral COMPROMISI (de cei de acum, nu
> > > de cei de ieri),
> >
> >
>
>

ninel2222 din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 194.102.56...)
2006-03-31 18:35

costy din Germania (...@yahoo.de, IP: 84.168.124...)
2006-03-31 18:37
Re: Adica ce a facut comunismul?Gheorghe!

Golanul (...@sympatico.ca, IP: 192.75.80...)
2006-03-31 18:45
Re: Adica ce a facut comunismul? Dan bruma

March (...@yahoo.com, IP: 82.208.169...)
2006-03-31 18:58
Re: Adica ce a facut comunismul? Mai Bruma , se cunoaste ca habar n-ai de BOERII si CIOCOII noi din Romania de azi !..

Arogantu' din Cornu Tartasestilor (...@k.ro, IP: 82.78.83...)
2006-03-31 18:58
Re: DanBruma - Uraaa, bravoooo! Le-ai zis-o !

Multa minte iti mai trebuie ca sa scoti asa o traznaie !
Eu as putea sa te inteleg, ca nu sint "os boieresc"; dar ce te faci cu lumea civilizata - unde nu ai primi nici macar o privire dispretuitoare ?!
Nu stiu ce ti-a facut "boierimea" - dar in ce priveste "boierimea" rosie am simtit pe piele proprie. Si cu toate astea eu nu le doresc "stirpirea" - ci sa dea dovada de bun simt si sa se dea deoparte. Daca ar fi avut aceasta minima decenta - nu am fi ajuns in halul in care am ajuns dupa 16 ani...
Saracia era filonul fundamental in romanul de care vorbesti.

PS "Boierimea" este bine-mersi sanatoasa si voioasa in Anglia - iti amintesti de aceasta tara ?! Si nu se poate spune ca democratia are acolo de suferit.
Si nici nivelul de trai - desi au someri si saraci, acolo nu ies ca
Asa ca, dupa parerea mea, comunismul - chiar daca a "stirpit boierimea" - nu trebuie musai sa fie si laudat pentru asta. Ba, datorita metodelor folosite, ar merita chiar ceva cu totul diferit de ceea ce le ofera proiectul de lege a lustratiei ... Daca ma intrebi pe mine - eu nu l-as fi impuscat pe Ceausescu (nu mi-era teama pentru ce ar fi avut de spus; altii - cei care au tras sforile - ar fi pierdut totul, caci nu ar fi mai avut 67% in Duminica Orbului ); nu - l-as fi condamnat sa traiasca in conditiile in care traiau oamenii obisnuiti - membri de partid sau ne-membri - si nu cred ca i-ar fi convenit.
Asa ca - mai usor cu pianul pe scari, ca nu stii cind ajungi sub el !


La 2006-03-31 18:27:23, DanBruma a scris:

> Iti spun eu ce a facut comunismul. A starpit boierimea. In Europa de
> est boierimea nu a fost starpita asa cum s-a intamplat in Europa de
> vest (cu ocazia diverselor revolutii europene 1789, 1848) unde de exl
> Bonaparte a putut acorda privilegii si conform meritelor si nu numai
> in functie de relatiile de familie.
> La noi nici o revolutie nu a avut efect in plan social. Iata de ce a
> prins aceasta revolutie rosie. A gasit un teren propice. Bineinteles
> a fost ajutata din exterior, dar cand nu iti faci curatenie in tara
> singur, cineva din afara vine sa te serveasca (curatenie sociala
> vorbesc, adica boierii sa-si fi lasat privilegiile la o parte si sa
> incerce sa se puna in pas cu lumea occidentala). Noi trebuia sa facem
> rascoala populara la 1907. Pentru ca boieru nu intelegea ca nu are
> nici un drept asupra pamantului.
> Ce scria Liviu Rebreanu la anul 1920? Romanul "Ion", pentru
> care a luat premiul Academiei Romane. De ce scria el genul asta de
> roman? Pai, pentru ca eram in democratie, nu? Nu mai puteam de atata
> democratie. Si sint unii care vor ca PNL si PNT care ne-au dat
> democratia de la inceputul secolului 20 sa ne dea o alta democratie
> in sec 21? Cand aud de continuitatea partidelor istorice raman
> perplex. Politica boierimii, da.
> Eu nu sant impotriva condamnarii comunismului daca se ajunge la o
> davada clara si concisa cum spune Basescu, dar pe cand condamnarea
> boierimii romane?
>
> La 2006-03-31 17:20:48, Paul din Ohio a scris:
>
> > Tot de sofisme te tii de ani si ani de zile. Se cunoaste ca ai fost un
> > stab in perioada comunista. Poti sa-mi spui si mie cine sint
> > "cei de acum"? Asta este marea problema ca "cei de
> > ieri" sint si "cei de acum" si ei nu vor pleca decit
> > lustrati. In plus, cei "de ieri" ( care sint si "cei
> > de acum") ii nasc si ii pregatesc pe "cei de miine"
> > (adica fac pui). La 2006-03-31 16:19:43, gheorghe vlasceanu a scris:
> >
> >
> > > Sa condamnam acuma comunismul e o porcarie.
> > > Ori economic suntem CATASTROFE, moral COMPROMISI (de cei de acum, nu
> > > de cei de ieri),
> >
> >
>
>

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 85.120.41...)
2006-03-31 19:15
Re: Adica ce a facut comunismul? Pt. Gheorghe si Dan ...

Eu plec de la ideea ca sunteti de buna credinta , exclud deocamdata afirmatie unora din colegii de forum care ar insinua ca ... sunteti bagati la inaintare .
Pai daca sunteti de buna credinta trebuie sa recunoasteti ca sunteti in mare necunostinta de cauza , nu va cunoastati trecutul si asta este deosebit de grav .
De aici rezulta ca este musai sa devoalam aceste prapadite de arhive , n'asa?
Daca asa , inseamna ca si voi sustineti acelasi lucru ca si noi ...
Bravo , ne-am inteles , hai fuguta si semnati sustinerea petitiei pentru Ticu Dumitrescu .

Arogantu' din Cornu Tartasestilor (...@k.ro, IP: 82.78.83...)
2006-03-31 19:48
Re: Adica ce a facut comunismul?/ Golanul

Frumos din partea ta ca ai atita rabdare - mie imi cam scapa condeiul !
Da' stiu ca ai rabdare, nu gluma ! Citind cele ce ai predat - recunosc, asa trebuie procedat "la prima abatere". Dar ce te faci cu d-alde octaaaaaa - care o tine gaia-matu', de zici ca-i dus cu pluta ?!

La 2006-03-31 18:45:17, Golanul a scris:

> Dan Bruma, la fel ca si dl. Vlasceanu facetzi unele confuzii (si
> omisiuni).
>
> Boierimea romaneasca a fost practic desfiintzata de reforma agrara a
> regelui Ferdinand, dupa primul razboi mondial. Desi manualele de
> istorie comuniste proslavesc reforma agrara a comunistilor din 45,
> aceea a fost mai mult propagandistica, dind taranilor ceva pamint ca
> sa-l poata lua inapoi mai usor prin colectivizare. Adevarata reforma
> agrara este cea a lui Ferdinand.
>
> Comunismul n-a desfiintzat boierimea ci capitalistmul - atit agricol
> cit si industrial, intelectualitatea, biserica, democratia,
> legislatia, moravurile si toate celelalte, creind omul nou, cu un mod
> de gindire ... cam asha ca al dv.
>
> Actiunea romanului Ion se petrece in Transilvania, din cite imi amintesc pe vremea cind aceasta facea parte din Imperiul Austro-Ungar, unde mina lunga a boierului regatzean nu prea punea piciorul:-))))) Oricum, tema si scopul romanului Ion n-are nimic de-a face cu boierimea. Chiar si in <<Rascoala>>, Rebreanu arunca oarecare simpatie asupra boierului de vitza veche (omorit de rasculati) prin comparatie cu imbuibatul de arendash.
>
>
> La 2006-03-31 18:27:23, DanBruma a scris:
>
> > Iti spun eu ce a facut comunismul. A starpit boierimea. In Europa de
> > est boierimea nu a fost starpita asa cum s-a intamplat in Europa de
> > vest (cu ocazia diverselor revolutii europene 1789, 1848) unde de exl
> > Bonaparte a putut acorda privilegii si conform meritelor si nu numai
> > in functie de relatiile de familie.
> > La noi nici o revolutie nu a avut efect in plan social. Iata de ce a
> > prins aceasta revolutie rosie. A gasit un teren propice. Bineinteles
> > a fost ajutata din exterior, dar cand nu iti faci curatenie in tara
> > singur, cineva din afara vine sa te serveasca (curatenie sociala
> > vorbesc, adica boierii sa-si fi lasat privilegiile la o parte si sa
> > incerce sa se puna in pas cu lumea occidentala). Noi trebuia sa facem
> > rascoala populara la 1907. Pentru ca boieru nu intelegea ca nu are
> > nici un drept asupra pamantului.
> > Ce scria Liviu Rebreanu la anul 1920? Romanul "Ion", pentru
> > care a luat premiul Academiei Romane. De ce scria el genul asta de
> > roman? Pai, pentru ca eram in democratie, nu? Nu mai puteam de atata
> > democratie. Si sint unii care vor ca PNL si PNT care ne-au dat
> > democratia de la inceputul secolului 20 sa ne dea o alta democratie
> > in sec 21? Cand aud de continuitatea partidelor istorice raman
> > perplex. Politica boierimii, da.
> > Eu nu sant impotriva condamnarii comunismului daca se ajunge la o
> > davada clara si concisa cum spune Basescu, dar pe cand condamnarea
> > boierimii romane?
> >
> > La 2006-03-31 17:20:48, Paul din Ohio a scris:
> >
> > > Tot de sofisme te tii de ani si ani de zile. Se cunoaste ca ai fost un
> > > stab in perioada comunista. Poti sa-mi spui si mie cine sint
> > > "cei de acum"? Asta este marea problema ca "cei de
> > > ieri" sint si "cei de acum" si ei nu vor pleca decit
> > > lustrati. In plus, cei "de ieri" ( care sint si "cei
> > > de acum") ii nasc si ii pregatesc pe "cei de miine"
> > > (adica fac pui). La 2006-03-31 16:19:43, gheorghe vlasceanu a scris:
> > >
> > >
> > > > Sa condamnam acuma comunismul e o porcarie.
> > > > Ori economic suntem CATASTROFE, moral COMPROMISI (de cei de acum, nu
> > > > de cei de ieri),
> > >
> > >
> >
> >
>
>

Golanul (...@sympatico.ca, IP: 192.75.80...)
2006-03-31 21:00
Arogantu' - Asha sint ei, se fac ca nu pricep. Dar pricep...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00954 sec.