Ziua Logo
  13:34, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-02-28
OARE CINE (...@yahoo.com, IP: 86.124.91...)
2006-02-28 00:21
Concubinajul asteapta blocajul, la doua semnale SONORE.

Aliantza dintre PNL si PD este un concubinaj tipic, o coabitare fara acte in regula, dar are doua particularitati : relatzia depinde de doua semnale, asteptate sa SUNE dintr-un moment in altul, pentru ca de ele depinde viitorul imperecherii si intemeierii unei familii mai apropiate de lumea civilizata.
La fel ca in concubinajul descris in continuare:

1. COABITAREA propriu-zisa este partea frumoasa a relatziei, motivul principal al atractiei dintre EA si EL, cand puterea este exercitata IMPREUNA si se bazeaza pe stimularea reciproca, prin excitatzia mutuala fara de care putem spune : Daca dragoste nu e, nici coabitare nu e si nimic altceva nu e.

SEMNALUL nr. 1.
Inainte de concubinaj EA , a obtinut un credit garantand cu frigiderul, televizorul si intregul mobier, iar banii s-au dus pe apa sambetei, pe distractii si huzur mult peste ceea ce isi putea permite si restitui.
A fost actionata in judecata si, acum, asteapta, din moment in moment, sa SUNE la usa executorul judecatoresc conform hotararii impuse de LEGE si a judecatorului care va incuviintza executarea silita.
Este din ce in ce mai dificil de pastrat armonia concubinajului, iar farmecul coabitarii se intrevede din ce in ce mai . . . rar, pentru ca atractia devine aproape inexistenta la pericolul de a fi confiscat inclusiv iatacul-cuibusor de nebunii.
EA ramane tot cu tupeu, impaunata, adica umflata in PeNeLe potrivite candva doar caldurilor atractziei de coabitare. Acum ii este peste putintza sa lase ciocul mic, scandalurile inerente devin din ce in ce mai frecvente si toate SUNT PROVOCATE DE TENSIUNEA CA SEMNALUL VA VENI CAND SONERIA VA SUNA pentru punerea in executare a hotararii.
Obligatiile EI, anterioare si prezente, sunt identice cu cele ale ARIPII INTRIGANTE umflate in PeNeLe legate de Dinu Patriciu si de toti cei interesati sa se opuna eventualei hotarari de arestare a acesuia.
EA, cu aripa ei intriganta, LE DA PE TOATE PE UNA, nu o mai interseaza aderarea la lumea civilizata si prefera deconspirarea propriei parshivitatzi.

Desigur, chiar daca ar vrea, nici EL nu mai vede perspectiva concubinajului, mai ales ca mai exista INCA o teama a LUI, de un al doilea semnal.

SEMNALUL nr. 2
EL si EA au acceptat propunerea unui prieten comun, detectiv de meserie, de la o FIRMA EUROPEANA, DE RENUME chiar mondial.
INTERESANT este ca, atat EL cat si EA, au acceptat intelegerea cu firma OBIECTIVA a detectivului, sa monitorizeze tot ce misca, in legatura cu viatza lor si chiar anturajul lor, pentru ca ei SI-AU JURAT reciproc credintza ca vor lupta pentru armonie, intelegere si accedere in lumea civilizata.
Totzi stiu ca SE APROPIE RAPORTUL observatorilor europeni, asteptat cu TENSIUNE mai mare sau mai mica, nu numai de EL si EA, dar si de TOTI SUSTINATORII SI NESUSTINATORII LOR declarati si , mai ales de cei NEDECLARATI SAU FALS DECLARATI.

De fiecare parte, a LUI si a EI, se afla parinti, matusi, fratzi, prieteni, simpatizantzi, dar si persoane direct INTERESATE din TOATE cele TREI PUTERI, aflate in echilibrul vistat de echilibrat (ca stat de drept) si nevisat de dezechilibrat (ca stat de fapt). Direct sau indirect TOATA SUFLAREA ROMANEASCA este interesata de perspectiva si deznodamantul concubinajului.

Se intzelege ca, dupa ce observatorul va SUNA la usa, va intra si le va detalia tuturor TOATE OBSERVATIILE SI CONCLUZIILE menite sa lamureasca intr-o masura cat mai mare ORICE PERPSPECTIVE, in ce masura s-a mintit si s-a inselat, adica daca si-au declarat intentiile cu buna sau rea credintza, daca le-au respectatat sau incalcat;

Acesata este raportul UE din luna mai care, chiar daca nu va sugera dezarmarea noastra totala, privind aderarea, poate sa conduca la lamurirea din 1 ian 2007, adica de aflare a amanarii pentru 2008.

2. ORICARE DIN CELE DOUA SEMNALE va provoca blocajul concubinajului, adica ruperea coabitarii, a PERSPECTIVELOR ei, cu o pierdere de timp, dupa care fiecare isi va relua viatza pe directia meritata.

Fie ca judecatorul dispune trimiterea EXECUTORULUI in momentul inceperii executarii, fie europenii apar prin RAPORTORUL lor la momentul evaluarii, semnalele SONORE tot vor RUPE coabitarea, intrucat este ORICUM compromisa.

Fie ca judecatorul dispune ARESTAREA lui Dinu Patriciu fie se ajunge in luna mai a RAPORTULUI, MAIUL tot va lovi direct IN CAPUL COABITARII
La urma urmei tot se va ALEGE ceva : care pe care, ca nu-i scapare, fara separare.

3. CONCLUZII
PNL si-a tzesut propria capcana deoarece NU a intzeles ca ADVERSARUL LOR REAL NU ESTE TRAIAN BASESCU, CI ELECTORATUL CARE IL SUSTZINE PE ACTUALUL PRESEDINTE.

Nu are decat sa experimenteze acest fapt pe propria piele, dar i se va face ca de gaina cand se va trezi in postura de biata curca DEZORIENTATA , <<RUPTA >> intr-adevar <<DE REALITATE>> si isi merita soarta.

Singura salvare, este doar PARTZIALA daca se constituie ARIPA SALVAMARILOR de sine statatoare, fara nici o fuziune si DELIMITATA CLAR de ARIPA INTRIGANTZILOR.


Aripa intrigantzilor si-a DECONSPIRAT IREVERSIBIL PREFACATORIA intrucat SI-A AFIRMAT IN FALS INTENTIA DE ADERARE.
ALATURI DE ACESTIA ISI MERITA ACEEASI SOARTA TOATE ORGANISMELE CARE AU ADOPTATA ACEEASI . . . PREACURVIE.

A opta pentru ofensiva contra presedintelui este de fapt optziunea de a lupta contra celor care il sustzin, ori ASTA INSEAMNA CA ELECTORATUL TREBUIE SA DECIDA si nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni aceasta posibilitate, nici pe cei care vor prefera sa ramana ca inexistentzi in grupul NEEXPRIMATZILOR.

PNL NU ARE LEGITIMITATE si NICI MANDATUL ELECTORATULUI SA IMPUNA MODIFICARI , INCIDENTE MATERIEI CONSTITUTIONALE, FARA CONSULTAREA ELECTORATULUI.

Cine va invinge: Basescu sau liberalii ?
RASPUNS : Va invinge electoratul, pentru ca il va sustine pe Traian Basescu.

costy din Germania (...@yahoo.de, IP: 84.168.90...)
2006-02-28 04:13
Re: Concubinajul asteapta blocajul, la doua semnale SONORE.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00791 sec.