Ziua Logo
  03:14, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare Ultrasecrete

2006-12-30
Ioan Danila din Vaslui & Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.36.44...)
2006-12-30 02:33
RAPORTUL TISMAREANU CONDAMNA ROMANII PENTRU CRIMELE SOVIETICILOR IN BASARABIA

RAPORTUL TISMAREANU CONDAMNA ROMANII PENTRU CRIMELE SOVIETICILOR IN BASARABIA OCUPATA DE RUSI
Mascarada din Parlament in care a fost implicat fara voie si seful statului sa datorat unei acuze nefondate folosite la superlativ, in care tot romanul e incriminat pentru faptele sovieticilor, scosi cu mare greutate din tara de insasi Gheorghe - Gheorghiu Dej si, nu a fost usor.
Moldovenii de peste Prut pot condamna Armata Sovietica si atrocitatile infaptuite dupa ce aceasta a rupt din Patria Mama Basarabia, aceasta parte de teritoriu insa sa condamni ,,la general" pe toti romanii ce au fost membrii de partid sau au ocupat functii importante in sistem, mi se pare o aberatie cu tendinte de destabilizare.
Tismareanu, putea sa condamne crime ale comunismului impotriva romanilor insa nu pe romani si, cred ca n-ar fi fost rau daca acest Tismareanu ,,ca sef de Trib" s-ar fi consultat si cu istoricii nostrii de peste Prut, printre ei aflindu-se si oameni ce au trait acele momente.
Da, daca in Romnania se cunosc atrocitati executate la ordin, d-l Tismareanu putea angaja masuri prin autoritatile de siguranta si ordine publica, identificarea si cercetarea acestora sau a oricare-i informatii obtinute (din arhive sau de la cetateni}
Sovieticii au facut mari ravagii si in interiorul Romaniei pe perioada supravegherii platilor asaziselor pagube de razboi de catre romani rusiei. Si in acest caz Raportul Tismareanu putea condamna cu exactitate atrocitatile comunismului insa, sa condamni romanii pentru faptele sovieticilor - e intr-adevar o aberatie propagandistica si, vorba unor demnitari ,,hai sa ne aflam si noi in treaba" pentru a face pe placul unor presiuni externe.
Personal, am certitudinea ca la noi, minciuna si ipocrizia trebuiesc condamnate insa cum? Cum poti condamna ceva in necunostinta de cauza daca transparenta de care au vorbit toti politicienii nostrii in Campania Electorala a ajuns Secret de Stat. Daca tot am pornit pe linia desecretizarii ororilor, atunci hai sa le dam si un nume.
Avem in Parlamentul Romaniei si in Senat, extrem de multe persoane in virsta, unele dintre ele au detinut functii importante in regimul care a apus si, dece nu sunt scoase la rampa in vederea elucidarii unor situatii in care Romania este acuzata de atrocitati! Care sunt acestea? Cine le-a ordonat si cine le-a executat?
Pe Pacepa, dece-l primim ca pe un erou si nu-i lasam in continuare tinicheaua de coada de TRADATOR. Oare am uitat cita suferinta a provocat acest om si contra-valoarea reorganizarii unui sistem operativ in intreaga lume asa cum au defapt toate tarile? Colegii sa-i si ce-i ce l-au avut in subordine si mai traiesc inca, nu au nimic de spus? Lasam ca si in continuare Istoria sa debiteze minciuni pt. hrana generatiilor de dupa 1989 si cele ce vor venii? Nu mi se pare corect. De fapt, intrebarea mea ar fi ,,cind ce-i pe care i-am desemnat sa ne reprezinte vor tine coloana spinarii dreapta in fata unor tendinte venite de ori unde pentru a ne discredita in fata intregii lumi?
O alta intrebare si ce-a mai arzatoare a mea ar fi si asta ,,Masoneria" mai are inca influenta in politica romaneasca? Unii spun ca nu, altii spun ca da si vin cu argumente ca in toate organismele internationale acestia dicteaza sfidatori existenta unui stat sau altul, mai ales a unor personalitati autohtone incomode.
Pentru a iesi din atmosfera pusa in discutie, urez tuturor UN AN NOU FERICIT si intrarea in UE sa ne aduca intr-adevar o imbunatatire in casele noastre ale romanilor.
LA MULTI ANI


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00666 sec.