Ziua Logo
  03:16, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare Ultrasecrete

2006-12-30
katty1 din Suedia (...@yahoo.se, IP: 83.254.193...)
2006-12-30 01:17
Acest raport Tismaneanu....


.....trebuie reanalaizat si revizuit complet caci este complet antinational pentru ca:

1. Nu aminteste absolut deloc de crimele regimului comunist sovietic in regiunile ocupate de sovietici ca urmare a pactului criminal Ribbentrop - Molotov, urmat de ultimatumul sovietic din 26 iunie 1940. Oare Romania nu inseamna si teritoriile pierdute ca urmare a acestui pact criminal ?

2. Pune un accent prea mare pe crimele regimului Ceausescu in detrimentul celor din perioada 1944-1965, atunci cind represiunea a fost cea mai cumplita, represiune care ne-a decimat toata elita politica, culturala si militara a tari.

3.Nu prezinta faptele si persoanele implicate la reala lor importanta politica. Oare de taticul de ce nu a spus nimic ?

Tismaneanu nu numai ca accepta tacit acest pact odios, dar ni-l isi mpune cu ajutorul lui Basescu intr-o adunare parlamentara fara ca membri adunarii sa fi primit documentul in prealabil pentru citire si fara dreptul de a fi discutat in mod democratic asa cum ar fi fost normal. Se pare ca pentru romani stafia acestui pact inca nu a murit!! . Nu a murit pentru ca domnul Basescu , in loc de solicita sprijinul istoricilor romani din Romania, rep. Moldova, Ucraina, a angajat pe politrucul de "renume mondial" Tismaneanu. Cine este acest Tismaneanu ? Un tip cu un CV foarte dubios si a carui ascendenta si renume in occident, cind se stie originea sa cu un tata bolsevic si activitatea sa personala din Romania inainte de a pleca, a fost pompata artificial de medii interesate de a propulsa ca "politologi" partizani care sa ne scrie istoria.

Oare au murit toti istoricii din Romania? Oare Romania nu mai are istorici academicieni sau istorici membri ai Academiei Romane capabili de a scrie un document de condamnare reala bazat pe documente? Ce parare aveti domnule Florin Constantinescu, domnule Boia, domnule Buzatu, domnule Giurescu , domnule Coja, domnilor istorici din rep. Moldova si din Bucovina despre acest raport. ? Am amestecat special istorici cu opinii politice diferite caci asa este normal intr-o tara democrata , iar daca sint istorici de valoare, vor trebui sa faca un raport bazat pe documente istorice si nu partinice la fel cum a facut acest Tismaneanu. Nu un Patepievici ( un fizician ratat , la fel ca si Gabriel Andreescu, pompat si devenit cu sprijinul lui Liiceanu si Manolescu de la GDS un mare "filozof", ce ne denigreaza ca popor mai rau decit dusmanii acestei tari) sau Tismaneanu ( un politruc comunist ce smintea mintile tineretului pe la sfirsitul anilor 70) trebuie sa ne scrie istoria ,ci istoria sa fie scrisa conform documentelor istorice . ori cele mai multe documente raman inca ferecate, multe documente fiind inca in arhivele rusesti.

Moderatori va rog sa nu ma cenzurati !!!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00695 sec.