Ziua Logo
  09:55, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-29
Inima-Rea din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 82.76.32...)
2006-12-29 13:29
"Texte"

Eu cred ca "textele" lui Vladimir Alexe se trag din alte "texte", filiera mostenita de la marele analist polito-militar Radu Tudor, emigrat acum la Jurnalul National.
In astfel de cazuri, regula este "sa fie parafrazate", nu redate in forma in care au parvenit. De aici, inadvertente, confuzii chiar. Una peste alta, Vladimir Alexe "a tinut directia", cit de cit, dind un tex taproape inteligibil dar mai curind confuz.
Eu cred ca, pe forum, cel mai aproape de adevar este @Calugarul Vasile. Omeneste vorbind, era nevoie de interventia lui. Dar si profesional vorbind.
Oricum, mass media romanesti au tacut cumintel apartenenta religioasa a lui Litvinenko desi de acolo trebuia pornit. Dar, cum noi sintem tare antirusi, de la o vreme, e explicabila omisiunea prin tacere. Ce se taie nu se fluiera, asa zice la cartulia rosie.
Cel mai mult imi place chestia cu Litvinenko "dat afara din FSB, pentru coruptie". Atit, dat afara, nu judecat, condamnat, inchis. Si asta, in tara in care presedinte este un fost spion de elita, unde fostul KGB este la putere - dupa cum ni se spune si ni se repeta pina ne-o intra odata-n cap.
Cam de pe-acolo o cirmeste povestea spre legenda, care nu e drumul mitului catre basm, ci abureala tip intelligence, care tine loc de adevar.
Cit despre "miliadele de cuvinte-cheie" - este o greseala de traducere. De fapt, este vorba de miliarde de cuvinte interceptate, respectiv traficul radio captat de Echelon, si nu numai.
Oricum, cine asteapta adevarul de la intelligence services - de vel ce neam ar fi acelea - are de asteptat mult si bine.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00571 sec.