Ziua Logo
  09:48, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-12-28
lyly din petrosani (...@yahoo.com, IP: 86.122.137...)
2006-12-28 12:28
''PUTEREA CORUPTIEI'' iNCREDIBIL DAR ADEVARAT

Romani declar ca fenomenul coruptiei le afecteaza viata particulara . Mita fiind unul dintre factorii principali care contribuie la la sporirea saraciei . Peste tot BANUL are puterea de a corupe pe oricine care este lacom . Banul si relatiile te face dintr-un mare infractor intr-o victima nevinovata . Iar cei care nu au bani si relatii ajung din victime cei mai de temuti infractorii . Mi-e rusine ca spun asa ceva ,dar acest fapt l-am constatat din experienta traita si pe care o mai traiesc . Cazul familiei Mihalcea din Petrosani pentru foarte multi romani este de domeniul S F. Este foarte greu de crezut ceea ce ni s-a intamplat si ni se mai intampla . CORUPTIE LA TOATE NIVELE PARCURSE PANA ACUM . Povestea familiei Mihalcea din Petrosani se gaseste pe multe site-uri pe internet , in comentariile facute a acest ziar ,in ziarul Justitiarul cat si la majoritatea institutiilor statului roman , chiar si la persoane politice . Am fost batuti pe strada , fara un motiv anume , fara sa provocam pe nimeni , de catre trei infractori recidivisti . Erau beti si-aveau chef de bataie si de afirmare in cartier . Acum incepe cosmarul familiei Mihalcea . CORUPTIA ; MEDICI . Infractorul inspre care a lovit fiul meu ,in momentul in care acesta il ataca ,din nou ,a ajuns la spital . Noi cand am ajuns la spital ,acest infractor era intr-un carucior cu rotile . Era constient ,discuta cu medicul de garda . In certificatul medico legal ,(dat de medicul legist Jula Valeriu ) al acestuia scrie ca acesta a fost dus in stare de inconstienta . Un om inconstient sta intr-un scaun cu rotile la discutii ? in acest certificat medico -legal mai scrie ca a facut trei crize psihomotorii in drum spre spital . Adica ,crize de epilepsie . Acest infractor era un hopa - mitica . Orice medic poate spune ca o persoana dupa o criza de epilepsie cade intr-un somn adanc . In timpul crizei buzele i se cianozeaza ,privirea devine inespresiva ,facand convulsii , nu sta la discutii . O martora de a acestui infractor a declarat ca acesta a cheltuit 30 milioane in spital si 300 euro la medic . Acestui infractor i-a fost descoperit si un hematon extradural-parietal stang . Hematoon care putea fi facut si in alte imprejurari ,tinand cont de ceea ce a mai facut el in acea seara . E DARE DE MITA acest fapt ? POLITIA . De aici incepe masluirea probelor . Politistul Todor Vasile scrie dansul declaratiile tuturor . Numai pe a fiului meu nu o scrie ,dar in schimb l-a fortat dl politist Ernest Balint sa scrie ca l-a lovit pe infractor in cap ,cu toate ca fiul meu le spusese ca nu sti unde anume a lovit . Acest politist care a scris declaratiile ,a scris ce a dorit dansul denaturand adevarul intamplarii . Declaratiile ni s-au dat la semnat fara a le citi in prealabil vreunul dintre noi . AVOCATA ,Cosma Sonia ne-a tradat , a lasat ca acest lucru ilegal sa se intample ,semnand si dansa fara a citi vreo declaratie .
PPROCURORUL , Dl procuror Nicodim Ioan a continuat distrugerea familiei noastre prin noconsemnarea adevarului declarat de martorii nostri , disculpand chiar pe doi dintre infractori . Acesta a scris personal si declaratiile a doi martori in proces . Una fiind a martorei fiului meu . In aceasta declaratie a scris ce a dorit dansul si cum a dorit dansul . Avocata Cosma Sonia ,iar nu a luat nici-o atitudine ,semnand ca si la politie declaratiile . Rechizitoriul a fost facut dupa imaginatia dansului , nici macar nu are la baza adevarul nostru sau macar minciunile infractorilor . Acesta nu a facut ,ca si politia ,cercetari la fata locului ,nu a fost de acord cu cerererile cerute de familia Mihalcea. Pur si simplu ne-a incalcat toate drepturile de parti ,care sunt prevazute in Cpp. Dar pe seama acestor declaratii masluite si pe baza certificatului medico legal fiul meu din victima a ajuns agresor . Toata familia am fost acuzati de ''Tentativa de omor calificat .'Norocul meu si al sotului a fost ca nu suntem niste persoane inalte si bine facute ,ca astfel eram si noi acuzati . Si in in acest mod abuziv fiul meu a fost facut criminal ,ca s-a aparat . Rusine sa-i fie acestui procuror necinstit .
IN INSTANTA ,judecatorul Gherman Calin a consemnat in declaratii ,copiind mai mult dupa declaratiile masluite de dl procuror Nicodim Ioan . Nu a tinut cont de ceea ce se spune in fata dansului . Se spunea de catre noi ,familia Mihalcea si martorii nostri ADEVARUL . Sentinta a fost data copiind cuvant cu cuvant dupa rechizitoriul masluit . AVOCATUL Stef ioan ,a lasat ca toate aceste ilegalitati sa se intample . Acest avocat nu a administrat la dosar concluziile cauzei ,dupa fiecare sedinta . Noi i le dadeam mereu . Nu a cerut instantei niciodata nimic din ceea ce il rugam noi sa ceara . Concluziile cauzei au fost scrise de noi si anexate la arhiva Tribunalului din Deva . Dansul nu a binevoit macar sa le semneze ,daca alte concluzii nu a vrut sa faca . De platit a fost platit foarte bine . Acest avocat nu a facut apel pentru toata familia Mihalcea ,a facut numai pt fiul meu ,fara a ne consulta .Si din acest motiv , aici la Curtea de Apel Alba avem rol de intimat ,nu de apelant . Dar in schimb ne sfatuia sa luam bani de la infractorul Argeseanu ,sa ajungem la o intelegere cu acesta ,tinand cond de cum a mers cazul . Sa-l iertam noi pe el ,ca sa nu faca inchisoare . Adica sa lasam ca fiul nostru sa mearga in inchisoare nevinovat iar infractorul Argeseanu si complicii lui sa fie liberi ? Nu am fost de acord cu acest sfat dat de avocatul care ar fi trebuit sa ne apere , nu sa ne tradeze , la fel ca si primul . A fost condamnat fiul meu pe o mincina la 4 ani de inchisoare . Curtea de Apel Alba Iulia a dat NUP , impotriva procurorului Nicodim Ioan .motivand ca este nevinovat de acuzele aduse . Acum vom avea recursul pe 15 ian -2007 , la Inalta Curte de Casatie si Justitie . Sincer va spun romani ,acest caz se vrea musamalizat . Nu suntem prosti ,vedem ce se intampla si acum la Curtea de Apel Alba Iulia . Nu ne sunt aprobate si verificate probele administrate ,nu . Nimic nu merge bine ,vad la fiecare sedinta ce se intampla . Infractorii si cei implicati cred ca rad de noi .Am facut cerere de stramutare a acestui dosar de la aceasta Curte de Apel . De ce romani in Romania nu avem parte de o justitie incoruptibila si dreapta ? Cati romani au trait sau traiesc acest cosmar pe care il traieste familia mea de doi ani . Suntem foarte bolnavi ,avem probleme cardiace ,cu tratament continuu . Acest cosmar daca va continua ,ne va baga in pamant nevinovati . Doamna Ministru Monica Macovei ,spuneati ca a scazut coruptia in Romania ? Dati atentie si acestui caz si ajutati-ne sa iesim din acest infern in care am intrat fara voia noastra . Cu sinceritate Mihalcea Catalina

gheorghe vlasceanu din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 83.103.192...)
2006-12-28 15:01
no comment

Sunt convins ca mai exista si oameni cinstiti prin Justitie. Fiti increzatori.
MA DOARE SUFLETUL CA UN PRIETEN DE-AL NOSTRU A FOST BAGAT IN SPITAL DUPA CE A FOST BATUT CU BESTIALITATE IN FATA MAMEI SALE DE UN NENOROCIT DE TAXIMETRIST IN INIMA CAPITALEI ROMANIEI. TARA PUMNULUI, A URI SI A VENDETELOR.
Politia romana e absolut ineficienta. Acum trei luni mi-a fost spart geasmul la autoturism, mi s-au furat toate actele. SI UNDE LA CIRCA 10 DE METRI DE 5 DUBE DE POLITIE ANGAJATE INTR-O DISPUTA CU NISTE TIGANI. tot eu sunt vinovat de toate astea. Ca sunt cascat, ca nu trebuia sa las acte in masina, ca trebuia sa am grija etc etc. Plus ca dau 1000 de declaratii cum s-au furat, platesc toate taxele, fac examene medicale etc de parca nu as fi in calculator cu toate datele. Taxa de timbru la furt e mai mare ca la pierdere, culmea. O politie de rahat, cu mentalitati autarhice de stat in stat. Mi-e dor de sectoristi de altadata care stiau tot. Rau am ajuns.
CORUPTIE? E MAI MARE CA PE VREMEA PSD+ISTILOR.

Giculica zbanghiul-turbat din Lumea de Apoi, acolo unde merg sufletele dupa moartea trupului. (...@yahoo.com, IP: 213.157.178...)
2006-12-28 20:46
Re: ''PUTEREA CORUPTIEI'' iNCREDIBIL DAR ADEVARAT/ Zeci de mii de cazuri ca ale vostre sint. DACA

EU AR LUA LA CONTROL TOATE CERCETARILE, JUDECATIILE DIN ULTIMII 15 ANI IN ROMANIA S-AR INGROZII!!!!!



La 2006-12-28 12:28:31, lyly a scris:

> Romani declar ca fenomenul coruptiei le afecteaza viata particulara .
> Mita fiind unul dintre factorii principali care contribuie la la
> sporirea saraciei . Peste tot BANUL are puterea de a corupe pe
> oricine care este lacom . Banul si relatiile te face dintr-un mare
> infractor intr-o victima nevinovata . Iar cei care nu au bani si
> relatii ajung din victime cei mai de temuti infractorii . Mi-e rusine
> ca spun asa ceva ,dar acest fapt l-am constatat din experienta traita
> si pe care o mai traiesc . Cazul familiei Mihalcea din Petrosani
> pentru foarte multi romani este de domeniul S F. Este foarte greu de
> crezut ceea ce ni s-a intamplat si ni se mai intampla . CORUPTIE LA
> TOATE NIVELE PARCURSE PANA ACUM . Povestea familiei Mihalcea din
> Petrosani se gaseste pe multe site-uri pe internet , in comentariile
> facute a acest ziar ,in ziarul Justitiarul cat si la majoritatea
> institutiilor statului roman , chiar si la persoane politice . Am
> fost batuti pe strada , fara un motiv anume , fara sa provocam pe
> nimeni , de catre trei infractori recidivisti . Erau beti si-aveau
> chef de bataie si de afirmare in cartier . Acum incepe cosmarul
> familiei Mihalcea . CORUPTIA ; MEDICI . Infractorul inspre care a
> lovit fiul meu ,in momentul in care acesta il ataca ,din nou ,a ajuns
> la spital . Noi cand am ajuns la spital ,acest infractor era intr-un
> carucior cu rotile . Era constient ,discuta cu medicul de garda . In
> certificatul medico legal ,(dat de medicul legist Jula Valeriu ) al
> acestuia scrie ca acesta a fost dus in stare de inconstienta . Un
> om inconstient sta intr-un scaun cu rotile la discutii ? in acest
> certificat medico -legal mai scrie ca a facut trei crize psihomotorii
> in drum spre spital . Adica ,crize de epilepsie . Acest infractor era
> un hopa - mitica . Orice medic poate spune ca o persoana dupa o criza
> de epilepsie cade intr-un somn adanc . In timpul crizei buzele i se
> cianozeaza ,privirea devine inespresiva ,facand convulsii , nu sta
> la discutii . O martora de a acestui infractor a declarat ca acesta
> a cheltuit 30 milioane in spital si 300 euro la medic . Acestui
> infractor i-a fost descoperit si un hematon extradural-parietal stang
> . Hematoon care putea fi facut si in alte imprejurari ,tinand cont
> de ceea ce a mai facut el in acea seara . E DARE DE MITA acest fapt
> ? POLITIA . De aici incepe masluirea probelor . Politistul Todor
> Vasile scrie dansul declaratiile tuturor . Numai pe a fiului meu nu
> o scrie ,dar in schimb l-a fortat dl politist Ernest Balint sa scrie
> ca l-a lovit pe infractor in cap ,cu toate ca fiul meu le spusese ca
> nu sti unde anume a lovit . Acest politist care a scris declaratiile
> ,a scris ce a dorit dansul denaturand adevarul intamplarii .
> Declaratiile ni s-au dat la semnat fara a le citi in prealabil
> vreunul dintre noi . AVOCATA ,Cosma Sonia ne-a tradat , a lasat ca
> acest lucru ilegal sa se intample ,semnand si dansa fara a citi vreo
> declaratie .
> PPROCURORUL , Dl procuror Nicodim Ioan a continuat distrugerea
> familiei noastre prin noconsemnarea adevarului declarat de martorii
> nostri , disculpand chiar pe doi dintre infractori . Acesta a scris
> personal si declaratiile a doi martori in proces . Una fiind a
> martorei fiului meu . In aceasta declaratie a scris ce a dorit dansul
> si cum a dorit dansul . Avocata Cosma Sonia ,iar nu a luat nici-o
> atitudine ,semnand ca si la politie declaratiile . Rechizitoriul a
> fost facut dupa imaginatia dansului , nici macar nu are la baza
> adevarul nostru sau macar minciunile infractorilor . Acesta nu a
> facut ,ca si politia ,cercetari la fata locului ,nu a fost de acord cu
> cerererile cerute de familia Mihalcea. Pur si simplu ne-a incalcat
> toate drepturile de parti ,care sunt prevazute in Cpp. Dar pe seama
> acestor declaratii masluite si pe baza certificatului medico legal
> fiul meu din victima a ajuns agresor . Toata familia am fost acuzati
> de ''Tentativa de omor calificat .'Norocul meu si al sotului a fost
> ca nu suntem niste persoane inalte si bine facute ,ca astfel eram si
> noi acuzati . Si in in acest mod abuziv fiul meu a fost facut
> criminal ,ca s-a aparat . Rusine sa-i fie acestui procuror necinstit .
>
> IN INSTANTA ,judecatorul Gherman Calin a consemnat in declaratii
> ,copiind mai mult dupa declaratiile masluite de dl procuror Nicodim
> Ioan . Nu a tinut cont de ceea ce se spune in fata dansului . Se
> spunea de catre noi ,familia Mihalcea si martorii nostri ADEVARUL .
> Sentinta a fost data copiind cuvant cu cuvant dupa rechizitoriul
> masluit . AVOCATUL Stef ioan ,a lasat ca toate aceste ilegalitati sa
> se intample . Acest avocat nu a administrat la dosar concluziile
> cauzei ,dupa fiecare sedinta . Noi i le dadeam mereu . Nu a cerut
> instantei niciodata nimic din ceea ce il rugam noi sa ceara .
> Concluziile cauzei au fost scrise de noi si anexate la arhiva
> Tribunalului din Deva . Dansul nu a binevoit macar sa le semneze ,daca
> alte concluzii nu a vrut sa faca . De platit a fost platit foarte bine
> . Acest avocat nu a facut apel pentru toata familia Mihalcea ,a facut
> numai pt fiul meu ,fara a ne consulta .Si din acest motiv , aici la
> Curtea de Apel Alba avem rol de intimat ,nu de apelant . Dar in schimb
> ne sfatuia sa luam bani de la infractorul Argeseanu ,sa ajungem la o
> intelegere cu acesta ,tinand cond de cum a mers cazul . Sa-l iertam
> noi pe el ,ca sa nu faca inchisoare . Adica sa lasam ca fiul nostru sa
> mearga in inchisoare nevinovat iar infractorul Argeseanu si
> complicii lui sa fie liberi ? Nu am fost de acord cu acest sfat dat
> de avocatul care ar fi trebuit sa ne apere , nu sa ne tradeze , la
> fel ca si primul . A fost condamnat fiul meu pe o mincina la 4 ani de
> inchisoare . Curtea de Apel Alba Iulia a dat NUP , impotriva
> procurorului Nicodim Ioan .motivand ca este nevinovat de acuzele
> aduse . Acum vom avea recursul pe 15 ian -2007 , la Inalta Curte de
> Casatie si Justitie . Sincer va spun romani ,acest caz se vrea
> musamalizat . Nu suntem prosti ,vedem ce se intampla si acum la
> Curtea de Apel Alba Iulia . Nu ne sunt aprobate si verificate probele
> administrate ,nu . Nimic nu merge bine ,vad la fiecare sedinta ce se
> intampla . Infractorii si cei implicati cred ca rad de noi .Am
> facut cerere de stramutare a acestui dosar de la aceasta Curte de Apel
> . De ce romani in Romania nu avem parte de o justitie incoruptibila
> si dreapta ? Cati romani au trait sau traiesc acest cosmar pe care il
> traieste familia mea de doi ani . Suntem foarte bolnavi ,avem
> probleme cardiace ,cu tratament continuu . Acest cosmar daca va
> continua ,ne va baga in pamant nevinovati . Doamna Ministru Monica
> Macovei ,spuneati ca a scazut coruptia in Romania ? Dati atentie si
> acestui caz si ajutati-ne sa iesim din acest infern in care am intrat
> fara voia noastra . Cu sinceritate Mihalcea Catalina
>


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00761 sec.