Ziua Logo
  03:17, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2006-12-28
Dan a lui Alexandru din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.136.169...)
2006-12-28 11:24
O platforma supraevaluata...O prostie...sau o manipulare

Ma intreb, la modul cel mai serios daca; este o prostie jurnalistica sau o manipulare articolul celor doi "condeieri":Lazlo Kallai si Mihnea Talau!
Oare cand se v-a ajunge la normal in gandirea noastra - in special a jurnalistilor! si; nu vom mai fi disperati ca un "bebe" este patronul nu stiu
carei afaceri si, ca un prim ministru nu stie sa conduca o gogoserie si da faliment? ( In "marea lume" pruncul de la sanul mamei, reginei consoarte, daca moare regele devine: Rege si, nu face nimeni un capat de tara din aceasta). Stirile de genul acesta ar putea fi, eventual stiri, la "fapt divers" Dar, ma intreb la fel de serios: Cand vom da de pamant cu aceia care, folosindu-se de pozitia lor in arealul puterii - locale sau guvernamentale, obtin aprobari de constructie pe domeniul public, pe proprietatea altcuiva si fara acordul proprietarului de drept...sau, imprumuturi nerambursabile sau subventionate de la stat si...multe, multe altele ce a facut, ca un contabil de CAP sau un plotonier de la colt de strada sa fie multimilionar - in valuta forte!?!
Faptele de genul acesta trebuiesc scoase in evidenta de un jurnalist responsabil, care-si cunoaste bine menirea si; nu "bifate", ca in articol. Din partea mea, batranul Stolo ca si Iliescu ( tot au "combatut ei impreuna atata amar de vreme: Anii '90!), pot sa-si faca un milion de platforme si partide daca isi gasesc fraieri care sa priveasca in gura lor cu veneratie, in timp

ce ei isi umple buzunarele si burtica si CV-ul puterii, dar...Tare vreau sa stiu ce au facut inspectorii din constructii, cei din finante si, de ce nu, DNA-ul! Problema mare a acestei tari - nu-i singura!, la Ei trebuieste cautata. Platim din bugetul statului sau local - cu bani grei!, o armata intreaga de "rapandule" denumiti inspectori, procurori sau politisti care; ori se fac "ca ploua" daca au la control ( Doamne, fereste!) o "persoana emportanta"; ori se lasa cumparati, pentru a nu-si face treaba pentru care sunt platiti. Despre ei as vrea sa scrieti, dragii mei jurnalisti, pana ni s-o acri - ceea ce, nu prea cred, ca are romanul un apetit pentru asa ceva...,pantagruelic! Nu mai amestecati derizoriul, cu lucrurile grave, ce au devalizat Romania si, ne-au adus pe noi, oamenii normali, la disperare.
Dan Alexandru Crisan


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00605 sec.