Ziua Logo
  10:02, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-28
ionescu ovidiu din United Kingdom (...@hotmail.com, IP: 80.97.84...)
2006-12-28 01:05
Cum va explicati

Cum va explicati faptul ca eu ,un simplu liberal,am alflat in ianuarie 2006 tot scenariul la care am asistai in acest an care a lovit PNL ul cu cea mai cruda inversunare!Ei bine,asta-i o dovada ca totul a fost planuit din timp.Imi vine sa zic ca Dumnezeu a tinut cu PNL ul dandu-i inundatii sau alte necazuri pe cap in guvernare si lucrurile nu au fost chiar integrate in timpul necesar.Daca politica inseamna sa-ti tradezi companionul atunci romanii fac cea mai mare gresala a istoriei lor.
Stolo spune ca el l-a lasat pa Tariceanu in locul lui .Bun.dar dece din prima zi cand a vorbit ,ca fiind consilier,liberal in timpul de odihna,a lovit in el ? Ce demonstreaza asta ?? Ceea ce stim cu totii:Niciodata sa nu ai incredere in comunisti!
Stiti cate hotii s-au facut in domeniul silvic acum sau inainte de 89?Ei bine un artizan al acestor
manarii este punctul forte al lui solo!
Vii cu Tericeanu la expozitie,spui verzi si uscate, ca nici dracu nu mai crede in redresarea agriculturii romanesti,apoi il ataci fara jena !!Asta-i fluturile romanesc!!El nu-si apara decat pielea ,plina de cioate ,din padurile Bucovinei!Un activist de partid ,care l-a cunoscut inainte de a fi penelist vopsit,spunea ca era cel mai mare panglicar si afacerist al timpuli din zona.Sta cu MARE TUPEU in fruntea bucatelor PLD,grupare de nici o culoare sau ideologie,combate cu tarie,dar are turu plin!!
Eu sa fiu in locul lui Tariceanu ,miine as decalnsa alegeri anticipate ,ca nici dracu nu-i ma alege p-astia!Dar se gandeste omul ,ca si altadata ca sunt mai importante treburile tarii decat niste "trompetisti"de ocazie!! Ovi


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00604 sec.