Ziua Logo
  09:39, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2006-12-27
Conan-the-Barbarian (...@h-mail.us, IP: 83.243.58...)
2006-12-27 16:08
Rusii si retrasul ...

S-au dus mai incolo sa regrupeze, ca sa-i vezi cum sunt inapoi mai repede decat in Cehia lui 1968. Il mai lasa pe mafiotul acela de "Noriegashvili" sa mai zburde un pic apoi il cecenizeaza. Cica Georgia cumpara de la ...turci gaz :-) Pai au turcii rezerve de pica pe spate. Asta-i gaz ciupit de pe conducta azerbaidjana care trece pe la ei. Cat o merge si asta bine... ca iarna tine mult p'acolo.
Asa-i stiti voi pe rusi, sa plece pur si simplu si sa nu lase ei acolo... "o mina politica" ? Ceva nu-i in ordine acolo in Georgia si rusii doar vor sa scarpine porcul, sa-l linisteasca inainte de taiere.
Uite, in Cecenia sunt inapoi si mai tari ca oricand si au reusit ceea ce americanilor nu le-a reusit in Irak, sa formeze o trupa locala care se ocupa de talibanii lui Basaiev.
In Ukraina sunt inapoi, incet-incet isi fluiera Putin Uniunea Sovietica laolalta, vin toti dand din coada si se lasa scarpinati dupa ureche. Omul lui Berezovski este arestat in Italia dupa ce l-a nenorocit din prostie sau necunoastere pe Litvinenko... Putin asta-i precum Paul Gotti-Teflon seful mafiei new-yorkeze.
A aprobat o rezolutie ONU contra Iranului dar LA CE PRET?? Acceptarea in WTO? China la ce pretz? I-au furnizat deja iranianului tot ce-i trebuie si rezolutia si-asa nu mai are valoare? Sau ii rup rusii si chinezii gatul taranoiului zgomotos Ahmadinejad si-l repun pe cel tacut si "liberal" cu turban si haina galben-maronie Rafsanjani?
E dat dracului rusul asta, nu-l subestimati ! Peste 2 ani inventeaza o magarie si se reinscauneaza pe 7 ani. ...In orice caz, departe inspre Asia a ajuns Atlanticul asta de Nord, de cand cu incalzirea climei :-)
__


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00598 sec.