Ziua Logo
  09:55, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-27
Conan-the-Barbarian (...@h-mail.us, IP: 88.198.5...)
2006-12-27 00:48
Spuneti-le va rog pe nume.

As dori sa aud clar care-s cei "unii care vor sa..." cu credinta noastra crestin-orodoxa. Spus clar, uite astia au ceva impotriva si se opun.
Ca alde ex-activistii PCR nu-s. Ei din contra, se maimutaresc prin biserici si-si fac cruci largi, moldovinesti, de gandesti ca mergeau cu cruce si patrafir la sedintele BOB ... Ca asa-i "in" acum.
"Unii" astia se poate sa fie tot aceia care au scos bradul de Craciun din aeroporturile americane si-i spun sarbatorii "X-mas" pe internet?
Supararea v-o inteleg, dar retinerea tactica nu.

cantemir din canada (...@hotmail.com., IP: 149.99.99...)
2006-12-27 16:19
Re: Spuneti-le va rog pe nume.

La 2006-12-27 00:48:02, Conan-the-Barbarian a scris:

> As dori sa aud clar care-s cei "unii care vor sa..." cu credinta
> noastra crestin-orodoxa. Spus clar, uite astia au ceva impotriva si se
> opun.
> Ca alde ex-activistii PCR nu-s. Ei din contra, se maimutaresc prin
> biserici si-si fac cruci largi, moldovinesti, de gandesti ca mergeau
> cu cruce si patrafir la sedintele BOB ... Ca asa-i "in" acum.
> "Unii" astia se poate sa fie tot aceia care au scos bradul de Craciun
> din aeroporturile americane si-i spun sarbatorii "X-mas" pe
> internet?
> Supararea v-o inteleg, dar retinerea tactica nu.
> DOMNULE CONAN DE BARBIZON, Dl.Nitoc v-a dat nume. Vedeti dvs,nu va cunosc varsta,dar eu am trait si 23 aug.44 si 6 martie 45. Tot asemenea oameni "intelectuali de frunte"ai tarii,responsabili cu confarintele ,au pus comunismul pe picioare. Saracimea,era adusa cu camioane sau "mobilizata "pe jos,sa asculte ce spuneau asemenea filozofi.Disciplinati,ca la armata,au facut stanga imprejur si consecventi,merg inainte.Cand se spune ca,calicimea a adus comunismul,e o minciuna.Calicimea a executat ordinele"prezidiilor"ca altfel mureau de foame.Fiecare societate cu profitorii sai.Adevarat este ca ramura cea regretata a comunismului prinde radacini,prin Soros.,ca Stefan Gheorghiu nu mai este.Acum e mondialismul,..Si mai e o problema.Comunismul poate prinde mai ales in tarile sarace,Poate ar fi bine ca despre Anii fascinanti interbelic,sa mai discute si un om obisnuit,nu numai dl.Balaceanu,care imi place,dar totul trebuie sa fie echilibrat.Perceptorul dela tara nu prea era fascinant,si nici soarta celor dela oras.,care ramaneau datori mereu cu chiria. Poate ca societatea de azi,sa se gandeasca sa mai repare ceva din balanta sociala a vietii de zi cu zi a celor multi,cu bataturi la maini,si pe trantori sa-i rasplateasca "dupa munca"

Conan-the-Barbarian (...@h-mail.us, IP: 195.225.104...)
2006-12-27 16:46
Re: Spuneti-le va rog pe nume.

Ai trait pe dracu martie si 23 august, esti baptist americanizat si vrei sa te pui bine pe la Boierul. Crezi ca pe batranul il impresioneaza linguseala ta. Taci bre ca iti dau eu nume: baptistii tai care au transformat Christmas in X-Mas in USA si acum s-au apucat sa duca Ofensiva de Rasarit. Asa ca psst ca ma reped in tine mintenas, ipocritule. Nici evreii nu s-au deranjat de bradul de Craciun ati venit voi sa va dati puritani si extremisti.

La 2006-12-27 16:19:11, cantemir a scris:

> La 2006-12-27 00:48:02, Conan-the-Barbarian a scris:
>
> > As dori sa aud clar care-s cei "unii care vor sa..." cu credinta
> > noastra crestin-orodoxa. Spus clar, uite astia au ceva impotriva si se
> > opun.
> > Ca alde ex-activistii PCR nu-s. Ei din contra, se maimutaresc prin
> > biserici si-si fac cruci largi, moldovinesti, de gandesti ca mergeau
> > cu cruce si patrafir la sedintele BOB ... Ca asa-i "in" acum.
> > "Unii" astia se poate sa fie tot aceia care au scos bradul de Craciun
> > din aeroporturile americane si-i spun sarbatorii "X-mas" pe
> > internet?
> > Supararea v-o inteleg, dar retinerea tactica nu.
> > DOMNULE CONAN DE BARBIZON, Dl.Nitoc v-a dat nume. Vedeti dvs,nu va cunosc varsta,dar eu am trait si 23 aug.44 si 6 martie 45. Tot asemenea oameni "intelectuali de frunte"ai tarii,responsabili cu confarintele ,au pus comunismul pe picioare. Saracimea,era adusa cu camioane sau "mobilizata "pe jos,sa asculte ce spuneau asemenea filozofi.Disciplinati,ca la armata,au facut stanga imprejur si consecventi,merg inainte.Cand se spune ca,calicimea a adus comunismul,e o minciuna.Calicimea a executat ordinele"prezidiilor"ca altfel mureau de foame.Fiecare societate cu profitorii sai.Adevarat este ca ramura cea regretata a comunismului prinde radacini,prin Soros.,ca Stefan Gheorghiu nu mai este.Acum e mondialismul,..Si mai e o problema.Comunismul poate prinde mai ales in tarile sarace,Poate ar fi bine ca despre Anii fascinanti interbelic,sa mai discute si un om obisnuit,nu numai dl.Balaceanu,care imi place,dar totul trebuie sa fie echilibrat.Perceptorul dela tara nu prea era fascinant,si nici soarta celor dela oras.,care ramaneau datori mereu cu chiria. Poate ca societatea de azi,sa se gandeasca sa mai repare ceva din balanta sociala a vietii de zi cu zi a celor multi,cu bataturi la maini,si pe trantori sa-i rasplateasca "dupa munca"
>
>


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00575 sec.